Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2009

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ...

Την ανατροπή της απόφασης του 5μελούς Εφετείου Αθηνών που αθώωσε τον δικηγόρο Κ. Πλεύρη για το βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια», ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φ. Μακρής, καθώς κρίνει ότι από διάφορα αποσπάσματα στοιχειοθετούνται αδικήματα φυλετικών, εθνοτικών και θρησκευτικών διακρίσεων.

Η αναίρεση υπέρ του νόμου που άσκησε ο εισαγγελέας θα απασχολήσει την Ολομέλεια ΑΠ και, αν γίνει δεκτή, δεν θα μπορέσει να οδηγήσει τον Κ. Πλεύρη (πατέρα του βουλευτή ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρη) στο εδώλιο, καθώς το συγκεκριμένο ένδικο μέσο δίνει τη σωστή νομική λύση στα επίμαχα ζητήματα, χωρίς να επηρεάζει
και να βλάπτει τα δικαιώματα των διαδίκων.
ο Πλευρης στα νιάτα του...

Με το βιβλίο -όπως τονίζεται στην αναίρεση- ο συγγραφέας κατέστησε προσιτά στο ευρύ κοινό κείμενα έντονα επιθετικού ύφους, που μπορούσαν να καλλιεργήσουν μίσος και βία εναντίον των Εβραίων και να ενθαρρύνουν τους αναγνώστες να υιοθετήσουν ρατσιστική και αντισημιτική συμπεριφορά.
Συγκεκριμένα εκφράζει δημόσια την προσβλητική άποψη ότι η λευκή Ευρώπη κινδυνεύει από τους Εβραίους, τους οποίους εμφανίζει ως ραδιούργους, δολοφόνους και υπανθρώπους.
Οι ιδέες αυτές, καθώς και η εμπάθεια και ο φανατισμός που αποτυπώνονται στα κείμενα, μπορούν χωρίς αμφιβολία να πυροδοτήσουν εξάρσεις βίας, διακρίσεων, αντισημιτισμού, ενώ προσβάλλουν πρόσωπα λόγω της εθνοτικής τους καταγωγής.

Σε άλλο απόσπασμα προειδοποιεί τους Εβραίους που κυκλοφορούν με ελληνικά ονόματα να κρύπτουν την πραγματική καταγωγή τους και αλλού σημειώνει για το Αουσβιτς: «Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδο εις καλήν κατάσταση διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον»... Επίσης χαρακτηρίζει τους Εβραίους εγκληματίες,
υπανθρώπους κ.λπ.


ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
10-7-2009

ethnos

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa o ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ? ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

op svismena comment???

Ανώνυμος είπε...

Όταν βρίζουνε αστυνομικούς τα αφήνεις τα σχολια,ενώ για κάτι άλλα τα σβήνεις,ελευθερία λόγου σου λεέι μετά.

Επειδή πέθανε ένα μαλακισμένο θα κάνετε την ελλάδα σαν τα μούτρα σας

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΠΡΕΥΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Oυαααααχαχαχαχ ! Ο Πλεύρης στα νιάτα του !!! Μαλάκα μου απίστευτο !!
Τι είναι αυτό το πράμα, με τα άλλα τα ανωμαλάκια απο δίπλα του ?
Μου θυμίζει ένα συμμαθητή που είχαμε στο σχολειο , που μισουσε όλο τον κόσμο γιατι τον έφτυναν οι γκόμενες , και τον ειχαμε στην φάπα γιατί όλο κάτι ακροδεξιά ασυνάρτητα πετούσε , κι όλο αυτόν τον χαζό βάζανε οι καθηγητες για προσευχή, κι απο κατω γινότανε της πουτάνας στο γελιο.
Μετά έμαθα οτι πήγε στην αστυνομία , και απο τοτε χάθηκαν τα ιχνη του απο την γειτονιά...Λεγεται οτι αυτοκτόνησε !

Εσυ 6:30 που δεν σέβεσαι καν τους νεκρους, σκατόμπατσε, βάλε κανα γκλοπ στον πάτο σου , και βολέψου για σημερα το βράδυ.
Αυριο παλι βλέπουμε....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι αστυνομικός χαχα Το indymedia σέβεται τους νεκρους αστυνομικούς;;

Ανώνυμος είπε...

To indy βλαξ δεν ειναι ενα και μονο προσωπο..Ειναι οι χιλιαδες διαφορετικοι ανθρωποι που λενε το κοντο τους και το μακρυ τους.
Εσυ μονο μπατσος μπορει να εισαι.
Κι αν δεν εισαι στο επάγγελμα, σκοτωσε αυτον που εχεις στην ψυχη σου.

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν είμαι αστυνομικός.Ναι δεν το έχει ένας το indymedia αλλά σου φένεται normal που βρίζουν νεκρούς αστυνομικούς;;

Μπαγλαμά

Ανώνυμος είπε...

Ο συντάκτης του σχολίου, που καταλήγει με την ευχή "σκατά στον τάφο του" (!!), προφανώς είναι μισαλλόδοξος (εξ ορισμού) και φασίστας. Πως αλλιώς γίνεται να διαστρεβλώνει το περιεχόμενο του βιβλίου με παπαριές του τύπου "λευκή ευρώπη" και τα υπόλοιπα