Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2009

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..

Μία ακόμα καταγγελία Βρετανού μουσουλμάνου κρατούμενου ως υπόπτου τρομοκράτη για βασανιστήρια σε βάρος του υπό την ανοχή ή την εντολή των βρετανικών αρχών, αποκαλύπτει ο Γκάρντιαν.

Ο Αλάμ Γκαφούρ, που συνελήφθη λίγο μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2005 ενώ βρισκόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρέδωσε στην εφημερίδα έγγραφα που όπως δηλώνει αποδεικνύουν τη βρετανική εμπλοκή στα βασανιστήρια που υπέστη στο Ντουμπάι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα έγγραφα δείχνουν ότι οι προξενικές αρχές της Βρετανίας στο εμιράτο ζήτησαν άδεια να τον επισκεφθούν όχι από την τοπική αστυνομία αλλά από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, που φαίνεται ότι είχαν την ευθύνη κράτησής του.
Το Φόρεϊν Όφις αρνείται οποιαδήποτε βρετανική ανάμιξη στις συνθήκες κράτησης του Αλάμ Γκαφούρ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ,ΗΤΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA,ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
27-7-2009


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: