Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ...Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!!!

Αποστάσεις από το ζήτημα της αιφνίδιας αποπομπής του Γιάννη Κοραντή από τη διοίκηση της ΕΥΠ, κράτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σημειώνοντας ότι η επιλογή της ηγεσίας αποτελεί αρμοδιότητα του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, στο περιθώριο της συνάντησής του με το Βρετανό υφυπουργό Εξωτερικών, Κρις Μπράιαντ, υποστήριξε ότι είχε άριστες με τον κ. Κοραντή. “Δεν ήμουν πολιτικός προϊστάμενος του κ. Κοραντή. Ο κ. Κοραντής ήταν διοικητής της ΕΥΠ και είχε πολιτικό προϊστάμενο τον κ. Παυλόπουλο. Δεν γνωρίζω τους λόγους. Ξέρω όμως ότι εγώ με τον κ. Κοραντή είχα μια πολύ καλή συνεργασία στην τελευταία υπόθεση από κει και πέρα δεν γνωρίζω κάτι. Προφανώς εκείνοι οι λόγοι οι οποίοι εκτίθενται στη δήλωση του κ. Παυλόπουλου είναι και εκείνοι οι οποίοι ισχύουν”, δήλωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Ερωτηθείς για το εάν επίκεινται συλλήψεις αναφορικά με το ζήτημα της τρομοκρατίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρνήθηκε να απαντήσει υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι “εκείνο αυτή τη στιγμή μια πολύ σοβαρή Υπηρεσία δουλεύει σοβαρά”.

ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,VODAFONE ΚΑΙ MAYO...

ΠΡΕΖΑ TV
15-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: