Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ...

Την απομάκρυνση των γυναικείων φυλακών από τον Δήμο Κορυδαλλού υποσχέθηκε, για μια ακόμη φορά στον δήμαρχο της πόλης, ένας ακόμη υπουργός.

Χθες, ο υπουργός Εσωτερικών, Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη, υποσχέθηκε, όπως και όλοι οι υπουργοί στους οποίους έχει κατά το παρελθόν τεθεί το ζήτημα, πως σύντομα οι γυναικείες φυλακές θα απομακρυνθούν και πως το οικόπεδο θα αποδοθεί στον δήμο σύντομα, χωρίς όμως να θέσει σαφές χρονοδιάγραμμα.

Ο Π. Παυλόπουλος δήλωσε επίσης πως θα συνεργαστεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης, έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που αφορούν την απόδοση του χώρου των φυλακών, ο οποίος προορίζεται για χώρο δημιουργίας πρασίνου, στον δήμο. (Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Ν. Δένδιας, στις 3 Μαρτίου 2009, είχε δεσμευτεί πως η μεταστέγαση των γυναικείων φυλακών θα έχει ολοκληρωθεί ώς τον προσεχή Οκτώβρη ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Στ. Κασιμάτη με τον Πρ. Παυλόπουλο, συζητήθηκε ακόμη το θέμα ανέγερσης νέου δημαρχιακού μεγάρου στον Κορυδαλλό, το οποίο αποτελεί το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα της πόλης, αφού εδώ και χρόνια οι υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης στεγάζονται σε διάφορα κτίρια κατά καιρούς και με το κόστος των ενοικιάσεων των συγκεκριμένων χώρων να είναι πλέον δυσβάσταχτο. Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού, έχουν ξεκινήσει εργασίες ανέγερσης νέου δημαρχείου στην περιοχή όπου κάποτε βρισκόταν το παλιό αναμορφωτήριο.

ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ;;;;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΛΑΓΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ.
ΓΚΕΓΚΕ ΠΑΚΗΣ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
15-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: