Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2009

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

Κοινή απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος πραγματοποιήσαν στις 10.00' το πρωί της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στον κλάδο των οικοδομών και των συναφών επαγγελμάτων, οι οποίοι ζητούν την υπογραφή κλαδική συλλογικής σύμβασης εργασίας και προστασία των δικαιωμάτων ασφάλισης και εργασίας τους.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και ομάδες εργαζομένων της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας, ενώ την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι της ΦΑΓΕ έχουν προχωρήσει από χθες σε συμβολικό αποκλεισμό της βιομηχανικής μονάδας στη Μεταμόρφωση. Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στις εταιρείες τροφίμων "Κατσέλις", "Tasty Foods" και στη γαλακτοβιομηχανία "Δέλτα".

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αυτήν την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Συνδέσμο Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρω Τάξεων (ΣΤΕΑΤ), στην οδό Πινδάρου 4 στο Κολωνάκι, ενώ άλλη μια συγκέντρωση θα γίνει έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ στην οδό Ξενοφώντος 5 στο κέντρο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Αττικής, στην οδό Ομήρου 13, οι μισθωτοί μηχανικοί της Ενιαίας Συνδικαλιστικής Αγωνιστικής Κίνησης (ΕΣΑΚ), οι οποίοι διαφωνούν με την προωθούμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ;;;ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ,ΣΥΝΕΠΩΣ...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
8-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: