Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ DNA...ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η κυβέρνηση βαδίζει στο δρόμο του Μεγάλου Αδελφού, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας που διευρύνει τη χρήση καμερών και προωθεί τη δημιουργία τράπεζας DNA των κατηγορούμενων ακόμη και για πλημμέλημα. «Η καλοκαιρινή επέλαση της κυβέρνησης κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνεχίζεται ακάθεκτη», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει, η συλλήβδην λήψη DNA, ακόμα κι αν διώκονται οι κατηγορούμενοι για αδίκημα που επισύρει φυλάκιση τριών μηνών, χωρίς δικαστικές εγγυήσεις θα έχει ως αποτέλεσμα την πρόσβαση από το κράτος σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων αθώων πολιτών. Πρόκειται για ενέργεια πέρα από κάθε αναλογικότητα με τα διαπραττόμενα εγκλήματα, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, παραβιάζοντας, έτσι, βασικές αρχές του νομικού και πολιτικού μας πολιτισμού.

Επίσης, επισημαίνει ότι η τροπολογία έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, που αποτελεί συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας, και με τη σχετική σύσταση του 1987 του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ....

ΠΡΕΖΑ TV
13-7-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ένοπλος αγώνας θα λύσει τα προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποδείχθηκε και στις πρόσφατες ευρωεκλογές τα λεγόμενα του ΣΥΝ για τον ελληνικό λαό είναι αρχίδια-μάντολες.

Αυτοί ας συνεχίσουν να υποστηρίζουν κουκουλοφόρους , πρεζόνια , ληστές τραπεζών - παιδιά των στελεχών τους και ας μας κάνουν την χάρη να μην μας τα ζαλίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

ΣΤΟ 1ο COMMENT ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΥ '36.

ΣΤΟ 2ο ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως η Αμερικη που εχουν χρονια τραπεζα γενετικου υλικου καθε εγκληματια ειναι βλακες. Αλλα ξεχασα τους φονιαδες των λαων - ιμπεριαλιστες θα εχουμε ως παραδειγμα?

Οσο για την τελευταια μαλακια-σχολιο ειναι διασκεδαστικο που αυτο το μπλογκ βρισκεται συνεχως σε επαναστατικο συναγερμο-αναβρασμο. Ο τυπος που αναρτει τα ποστ οπως και μεγαλο μερος του προοδευτικου χωρου βρισκεται σε μια παραλληλη πραγματικοτητα .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΚΙΑ Η ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΑΡΑΠΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ.
ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ Η ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ?


ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ 2,5%

Ανώνυμος είπε...

xaxa