Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ MAN...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΕΑΝ ΠΗΡΑΝ...;;;;

Η εισαγγελία του Μονάχου ανακοίνωσε τη σύλληψη τριών ατόμων στο πλαίσιο των ερευνών για τα σκάνδαλα διαφθοράς σε πρώην θυγατρική εταιρεία της αυτοκινητοβιομηχανίας ΜΑΝ.
Οι έρευνες αφορούν στην εταιρεία Ferrostaal AG, που ανήκε στη ΜΑΝ έως τα τέλη του 2008, ενώ οι συλληφθέντες φέρονται ότι εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροδοκίας για την εξασφάλιση συμβολαίων για την κατασκευή ρυμουλκών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις Έσση και Αμβούργο, ενώ η ταυτότητα των συλληφθέντων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.
Η γερμανική δικαιοσύνη συνεχίζει την έρευνα για τις πρακτικές διαφθοράς, που ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, τα οποία διατέθηκαν στο εξωτερικό προκειμένου να εξασφαλιστούν συμβόλαια και να αυξηθούν οι πωλήσεις λεωφορείων και φορτηγών της εταιρείας.

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ,ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ....ΚΤΛ...
ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: