Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2009

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΡΙΝΟΥ,SILHOUETTE,ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ BODYLINE,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ...ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ....

Συνολικά πρόστιμα 152.500 ευρώ για παραβάσεις αγορανομικών διατάξεων επιβλήθηκαν σε εταιρείες του κλάδου αδυνατίσματος και σε γυμναστήρια από την Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς (ΥΠΕΑ).

Τα πρόστιμα έρχονται σε συνέχεια εκείνων που επιβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (ΓΓΚ) ύψους 233 χιλιάδων ευρώ. Οι προηγούμενες παραβάσεις αφορούσαν την μη αναγραφή παρεχόμενων υπηρεσιών στον τιμοκατάλογο των μονάδων αδυνατίσματος και των γυμναστηρίων.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ύστερα από έναν μήνα, οι έλεγχοι θα επαναληφθούν. Οι εταιρείες που θα συλληφθούν να έχουν υποπέσει στις ίδιες ή καινούργιες παραβάσεις, θα επιβληθούν εξαντλητικά πρόστιμα ενώ απειλούνται ακόμη και με λουκέτο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι όμιλοι που τους επιβλήθηκαν τα πρόστιμα είναι : Πρίνου, Σιλουέτ, Ευεξία και Bodyline.

Ο υπουργός προτρέπει τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα να καταγγείλουν τα συγκεκριμένα περιστατικά στη ΓΓΚ εγγράφως ή και ανώνυμα στο 1520. Οι επώνυμες καταγγελίες θα διερευνόνται μέχρι τη δικαίωση του καταναλωτή.

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ....
ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΦΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΩΛΟΧΕΡΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
20-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: