Τρίτη, Αυγούστου 18, 2009

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ:ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Εχουν γινει μοδα τα τελευταια χρονια,τα ηλεκτρονικα κολαρα εκπαιδευσης σκυλων,τα οποια χρησιμοποιούνται κυριως
για την μειωση του γαβγισματος.

Πιο συγκεκριμενα,τα κολαρα αυτα,ειναι κανονικα κολαρα για σκυλους,μονο που επανω τους εχουν μια ειδικη συσκευη που λειτουργει με μπαταριες,η οποια εχει την ιδιοτητα,οταν ο σκυλος παει να γαυγισει,να κανει μικρα ηλεκτροσοκ στο ζωο...με αποτελεσμα να κοβεται το γαυγισμα!!!
Προκειται ουσιαστικα,για ενα συγχρονο βασανιστηριο,το οποιο καποιοι το βαφτιζουν εκπαιδευση και στοχο εχει τον "σωφρονισμο" των σκυλιων,δηλαδη να μην γαβγιζουν,οταν δεν πρεπει.
Πως μπορεις ομως να αποτρεψεις εναν σκυλο να γαβγιζει,οταν αυτο ειναι στην ιδια του τη φυση;;;Για να διαπιστωσετε και μονοι σας την επικινδυνότητα,αλλα και την βαναυσοτητα των κολαρων αυτων,σας παραθετουμε videos τα οποια βρηκαμε στο youtube,με ανθρωπους
οι οποιοι κανουν χρηση αυτων των κολαρων...






Οπως βλεπετε και μονοι σας,οι πονοι που προκαλει το στιγμιαιο ηλεκτροσοκ που παραγουν αυτου του ειδους τα κολαρα ειναι αβασταχτοι,ποσο μαλλον για εναν σκυλο,ο οποιος το εχει συνεχεια στο λαιμο του και "ηλεκτριζεται" καθε λιγο και λιγακι,οταν δηλαδη παει να γαβγισει.
Μαλιστα.το ολο πακετο,διαθετει και τηλεχειριστηριο με το οποιο μπορεις να ρυθμισεις την ενταση του ηλεκτροσοκ,αναλογα με τον σκυλο...

Τα κολαρα αυτα,οπως διαπιστωσαμε κυκλοφορουν πλεον και στην Ελλαδα,τοσο μεσα απο διαφορα ηλεκτρονικα καταστηματα,οσο και σε μεγαλα pet shops.

Δυστυχως,μεχρι και σημερα,καμια οργανωση για την προστασια των ζωων στην Ελλαδα,δεν εχει εκδώσει ανακοινωσεις για το συγκεκριμενο θεμα,ουτε τα ΜΜΕ εχουν ασχοληθει,καθως περιμενουν τα κολαρα αυτα,πρωτα να εδραιωθουν ως προϊον και επειτα να αρχισουν την κατακραυγη...Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Τα σχολια,δικα σας.

ΠΡΕΖΑ TV
18-8-2009


ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΣ!!!!!




καλη φαση φαινονται τα κολλαρα

Ανώνυμος είπε...

Aίσχος! Ηλεκτροσόκ θέλουν αυτοί που τ'αγοράζουν!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jGp7psVdeG8

Ταχυδρόμος! είπε...

Συναγερμό έχει;

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα κολαρα βγηκαν για την αποτροπη του σκυλλου να δεχεται τροφη απο ξενους (γλυτωνοντας ετσι το σκυλο μας απο φολα)
Μια εκπαιδευση λιγων λεπτων ειναι υπεραρκετη.
Βεβαια η μαλακια του ανθρωπου δεν εχει ορια!

giorgos είπε...

ο σκυλος ο δικος μου κανει οτι του γουσταρει χεζει κατουραει οπου θελει ενω τον εχω δεμενο για να μη τον πατισει κανα αμαξι γαυγιζει ξεσικονει τον κοσμο μεσσημερι και βραδυ αυτο που θελει ειναι να ειναι μεσα στο σπιτι μαζι μου πραγμα που δε γινετε και δεν τον ειχα μαθει ετσι για πες μου τωρα τι να κανω εγω να μη του βαλω το κολαρο?