Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ...ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Νοσηλεία ζητά ο Μιχάλης Χριστοφοράκος για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ και στην Deutsche Welle ο Στέφαν Κουρσάβε, ένας εκ των συνηγόρων του.
Ο κ. Κουρσάβε ανέφερε ότι έχει γίνει δεκτό από την γενική εισαγγελία του Μονάχου αίτημα να εξεταστεί από γιατρό και αναμένεται να κλειστεί το ραντεβού και να εισαχθεί σε ειδικευμένη κλινική.

Πάντως, την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων από την πλευρά Χριστοφοράκου στο ένταλμα της εισαγγελίας του Μονάχου για επιβολή καταδικαστικής ποινής για το αδίκημα της δωροδοκίας στελεχών ελληνικών κομμάτων την περίοδο 2004 -2007.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσει το Ανώτατο Συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας σχετικά με την αναστολή της παράδοσης του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, μετά το αίτημα της υπεράσπισης του.
Μιλώντας στη Deutsche Welle, ένας άλλος συνήγορος του κ. Χριστοφοράκου, ο Ντανιελ Πετερ ο ανέφερε ότι δεν μπορεί να προδικάσει το περιεχόμενο της απολογίας του πελάτη του στην ελληνική δικαιοσύνη, αν και εφόσον εκδοθεί το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, και χαρακτήρισε σπέκουλα όλη τη φιλολογία, περί ονομάτων και παραληπτών.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΦΟΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
19-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: