Τρίτη, Αυγούστου 04, 2009

ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ;;;

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στα σύνορα της Ν. Οσετίας με τη Γεωργία, λόγω των ένοπλων προκλήσεων της τελευταίας και των ρωσικών στρατιωτικών γυμνασίων στην περιοχή, ενόψει της επετείου του πολέμου μεταξύ των δύο χωρών.
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας έχουν τεθεί τα ρωσικά στρατεύματα στην αποσχισθείσα γεωργιανή επαρχία της Νότιας Οσετίας, λόγω των ένοπλων προκλήσεων από την πλευρά της Γεωργίας, ανακοίνωσε στη Μόσχα το υπουργείο Εξωτερικών.

«Η κατάσταση είναι πράγματι τεταμένη, οι προκλήσεις από τη γεωργιανή πλευρά δεν σταματούν», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Αντρέι Νεστερένκο, ενώ στις 7 Αυγούστου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον σύντομο ρωσο-γεωργιανό πόλεμο για τον έλεγχο της Νότιας Οσετίας.
«Για τον λόγο αυτό οι Ρώσοι στρατιωτικοί και συνοριακοί φρουροί που βρίσκονται στη Νότια Οσετία τέθηκαν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας», καταλήγει ο εκπρόσωπος.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ...ΤΡΙΤΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: