Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ!!!(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2009,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.


Τον Μαϊο του 2009,εγραφε μεταξυ αλλων το aftodioikisi.gr...

Στο σχέδιο πόλης αναμένεται να ενταχθούν 150.000 στρέμματα στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Οι διαδικασίες για συγκεκριμένες εντάξεις, έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρώνονται σταδιακά και κατά περίπτωση, αρχής γενομένης από το τέλος του 2009 για όσες είναι στη φάση των ενστάσεων και εντός της επόμενης πενταετίας για όσες βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης.

Η αυτοδιοίκηση gr παρουσιάζει σήμερα σε ποιό στάδιο βρίσκεται η επεξεργασία της μελέτης επέκτασης του σχεδίου πόλης σε 35 περιοχές.

«Δύσκολες» θεωρούνται περιοχές όπως η Αρτέμιδα , η Νέα Μάκρη, το Μαρκόπουλο, το Πόρτο Ράφτη και η Κερατέα, καθώς έχει ήδη δομηθεί το μεγαλύτερο μέρος τους, ενώ το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι η αυθαίρετη δόμηση, καθώς η Ανατολική Αττική έχει –μαζί με την Χαλκιδική- την «πρωτιά» στο θέμα αυτό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στην περιοχή υπάρχουν 250.000 αυθαίρετα.

Πάντως, στόχος της νομαρχίας είναι οι διαδικασίες να γίνουν με βάση τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και σε συνεργασία με τους δήμους, δηλαδή να δοθεί έμφαση στο ζήτημα της λειτουργικότητας των πόλεων και να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των πολιτών.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=2887

ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2009


πηγη:stigmatismenoi.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα, τα είδα, αλλα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ δεν έβγαλα. Δε βοηθάς λιγάκι λεγοντάς μας το δικό σου? Αλλα συγκεκριμενα, έτσι? Όχι αοριστολογίες.. ΕΤΣΙ?

Ανώνυμος είπε...

Παλίκαρε προφανώς το δημοσίευμα αναφέρεται σε χώρους μη δασικούς που θα διαμορφωθούν με βάση προεδρικά διατάγματα και δημοσιεύσεις στο ΦΕΚ στα πλαίσια της νομιμότητας (σύμφωνα πάντα με το κέιμενο που μας παρουσιάζεις). Μελανό σημείο βλέπω μόνο σχετικά με τον Άγιο Στέφανο και το οποίο αφορά 500 αυθαίρετα.

Ανώνυμος είπε...

Karaman Ali: Μια ιστορία αδηφαγίας γης και οικοπέδων.

Η αδηφαγία γής και η οικοπεδοποίηση - τσιμεντοποίηση των δασών είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Karaman Ali από αρχαιοτάτων χρόνων.

Εδώ και τέσσερις γεννιές η αγία οικογένεια έχει ανοίξει πόλεμο με τα δάση και τη γή, κάτι που είναι χαραγμένο πια στο DNA της. Ετσι εξηγείται γιατί έχει ανακηρυχθεί ακόμα και από διεθνή μέσα ως ο σύγχρονος Νέρωνας. Εχουμε και λέμε.

1. Karaman Ali Koytsuk o A!.

Γενάρχης των Karaman Ali ήλθε από τα βάθη της Ασίας και εγκαταστάθηκε στη περιοχή των Σερρών στα τέλη του 19ου αιώνα. Με τα 12 γρόσια που είχε αγόρασε στην περιοχή των Σερρών 2 στρέμματα γής και εκεί έχτισε το κονάκι του. Μετά την Μικρασιατική καταστροφή η κυβέρνηση του Ε. Βενιζέλου παραχώρησε εκτάσεις στους πρόσφυγες στα πλαίσια της ανταλλαγής γής. Τότε ο Koytsuk Karaman Ali o A!, προσέλαβε 700 τσέτες Βουλγάρους και βάλθηκε να τρομοκρατήσει και τελικά να εκδιώξει τους πρόσφυγες από τη νέα τους γή, αρπάζοντας την περιουσία τους. Ετσι 37.000 στρέμματα έγιναν περιουσία της Αγίας οικογένειας.

2. Karaman Ali Kotso, ο Εθνάρχης

Εγγονός του Koytsuk κληρονόμησε όλα τα χαρίσματα του παππού του. Μόνο αντί των Βουλγάρων έδειξε ιδιαίτερη αγάπη στους Γερμανούς κατακτητές. Οι Αγγλοι μετά την απελεύθέρωση τον έκαναν πρωθυπουργό, γιατί τον είχαν στο χέρι (κατείχαν γαρ όλα τα αρχεία της Γκεστάπο).
Σαν υπουργός Δημ. Εργων διέπρεψε στην τσιμεντοποίηση. Αμοιβή του το βουνό της Φιλοθέης (Τουρκοβούνια) όπου και ο τάφος του
Επί πρωθυπουργίας του κάηκε όλη η βόρεια Αττική. Αμοιβή έκταση 82 στρεμμάτων στην Πολιτεία.

3. Karaman Ali o Atsili- αδελφός του Kotso και θείος του σημερινού κούτσικου.
Αυτός είχε μανία τα καταπατά αρχαιολογικούς χώρους. Γνωστά τα οικόπεδα 140 στρεμμάτων στον αρχαιολογικό χώρο Σαλαμίνας. Αλλο του χόμπι να παίζει στο χρηματιστήριο με άριστες επιδόσεις. Αυτόν εμπιστεύθηκε και το κούτσικο ο ανηψιός για να παίξει στο χρηματιστήριο τα λεφτά του με αμοιβή μια βουλευτική έδρα.

4. Karaman Ali Koutsiko, ο ανηψιός του Kotso, γνωστός ως μπουχέσας.

Με παρουσιαστικό κάτι μεταξύ Νέρωνα και Μουσολίνι θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός πορθητής-εμπρηστής της Ολυμπίας και μοναδικός εμπρηστής πρωτεύουσας κράτους μετά την Νέρωνα. Τελευταία του παράσταση ο εμπρησμός της Αττικής με λάφυρο 170.000 στρέμματα κάρβουνο. Λέγεται ότι απολάμβανε τη φωτιά από το κονάκι της Ραφήνας, παρατώντας ακόμα και το αγαπημένο του Playstation.
Η πυρπόληση της Ολυμπίας ήταν όνειρο ζωής για την αγία οικογένεια. Πέρσες, Τούρκοι, Μογγόλοι, Ούνοι, Αβάροι δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτό που πέτυχε το κούτσικο-μπουχέσι. Δόξασε έτσι την αγία οικογένεια. Αμοιβή η εκδίκηση προς τον πράσινο νομό. ¨Ενας ψυχασθενής Νέρωνας δηλαδή. Το πρόσφατο κατόρθωμά του η πυρπόληση της Αττικής. Οση αττική γή κάηκε επί 3000 χρόνια είναι λίγη μπροστά σε αυτή που ο σύγχρονος Νέρωνας έκαψε μέσα σε 3 μέρες. Για αυτό το έργο του η αμοιβή του δεν έχει γίνει γνωστή, εικάζεται όμως ότι το κονάκι στη Ραφήνα ήταν μια προκαταβολή για τη μεγάλη επιχείρηση-κάρβουνο στην Αττική (Πάρνηθα, Β.Α προάστεια).

Το κονάκι αυτό απεκτήθη με έναν περίεργο τρόπο και μια πρωτότυπη μέθοδο (χρησικτησία). Ισως με τα τωρινά του έργα ξεπληρώνει τους δικαστές και τους οικοπεδοφάγους που τον βοήθησαν να αποκτήσει με χρησικτησία το φιλέτο της Ραφήνας.

Η ιστορία των karaman-aλητών δεν έχει τέλος. επομένως θα επανέλθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Χθες με το που διαβασα την αναρτηση κοινοποιησα την αρχικη σελιδα της αυτοδοιηκησης στο facebook. Σημερα διαπυστωσα οτι η σελιδα μεσο facebook εχει μπλοκαριστει... γιατι...? Μηπως φοβουνται μην μαθει ο κοσμος την αληθεια...?