Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2009

ΚΟΥΛΑΡΕ ΡΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ...

Έλλειψη στοιχείων δείχνει, κατά το ΠΑΣΟΚ, η αρνητική απάντηση που δόθηκε από την πλευρά των Γερμανών συνηγόρων του κ. Χριστοφοράκου στην επιστολή του γραμματέα του κόμματος κ. Γ. Ραγκούση, με την οποία ζήτησε χθες να προσκομίσουν ό,τι στοιχεία- αποδείξεις ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο πελάτης τους κατά του ΠΑΣΟΚ.

Η εξέλιξη χαρακτηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ ως μια «σημαντική νίκη» στην προσπάθειά του να έρθουν «όλα στο φως», πολύ περισσότερο, καθώς, όπως έλεγαν, η άρνηση των συνηγόρων του κ. Χριστοφοράκου αφορά και την περίοδο 2004-2007 για την οποία ήδη έχει καταδικαστεί στη Γερμανία και συνεπώς δεν υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα, όπως ισχυρίζονται στην αρνητική δήλωσή τους. Ακριβώς για να εξουδετερώσει τυχόν επιχείρημα για εκκρεμούσα δίκη, ο κ. Γιάννης Ραγκούσης είχε περιλάβει στην επιστολή του πρόσκληση να παρασχεθούν «το σύνολο των στοιχείων- αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο κ. Χριστοφοράκος και σε κάθε περίπτωση όσα ετέθησαν υπόψη της γερμανικής Δικαιοσύνης». Απέφυγε η Ν.Δ.

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ...;;;ΑΠΛΑ,ΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤHN ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ...
ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ,ΝΑΙ ΛΑΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΤΛ...ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
19-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: