Τρίτη, Αυγούστου 04, 2009

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ...ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΠΔ...

Τις επαφές με τον Γερμανό πρέσβη για την υπόθεση έκδοσης του Μ. Χριστοφοράκου επιβεβαίωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης. Επίσης, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, εμφανίστηκε να αγνοεί για μια ακόμη φορά την Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δηλώνοντας ότι προέχει η δημόσια ασφάλεια.

“Εμείς σεβόμαστε απολύτως την ανεξάρτητη Αρχή”, δήλωσε ο κ. Δένδιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. “Όμως, μέγιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση του μεγάλου αγαθού, της δημόσιας ασφάλειας. “Ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δεδομένος. Τα σεβόμαστε πάντοτε. Σεβασμός πρέπει να υπάρχει και στη δημόσια ασφάλεια, στο χώρο δραστηριότητας του πολίτη”, συμπλήρωσε. Υπενθυμίζεται ότι η Ανεξάρτητη Αρχή με γνωμοδοτήσεις της, έχει χαρακτηρίσει ως αντισυνταγματικές τις νομοθετικές ρυθμίσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις κάμερες και το DNA.

Eρωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με την έκδοση του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου, στην Ελλάδα ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι είχε συνάντηση με το Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, με τον οποίο συζήτησε όλα τα εκκρεμή ζητήματα της υπόθεσης.

"Να το ξεκαθαρίσω: αυτό είναι θέμα που αφορά τις δικαστικές αρχές. Δεν μπορεί να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης ή άλλης διαδικασίας μεταξύ των κυβερνήσεων", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ν. Δένδιας.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΝΙΚΌΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...ΩΣΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ DNA...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΊΡΝΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ...


ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: