Κυριακή, Αυγούστου 09, 2009

Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ...ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ...ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΣΙ;;;

Πωλητήριο στο Σκορπιό φέρεται να έχει βάλει η Αθηνά Ωνάση. Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση πουλά το νησί που αγόρασε ο παππούς της το 1963, έναντι ενός ποσού που ξεπερνά 110 εκατομμυρίων ευρώ. Φαίνεται ότι το νησί δεν συγκινεί τη διάσημη κληρονόμο, παρά τη μεγάλη σημασία που είχε για τη μητέρα της Χριστίνα.

Άλλωστε η Αθηνά Ωνάση σπάνια επισκέπτεται το νησί. Μάλιστα, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο μαζί με το Σκορπιό στην κυριότητα του αγοραστή θα περάσει και το παρεκκλήσι στο οποίο είναι θαμμένοι ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Αλέξανδρος Ωνάσης καθώς και η μητέρα της Αθηνάς Χριστίνα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΩΝΑΣΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΘΕΊ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ,ΕΜΑΣ ΤΙ ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ;;; ΑΣ ΤΟΝ ΒΑΨΕΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ... ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΞΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
9-8-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Σωστα,κουμαντο σε ξενα νησια δεν γινεται να κανουμε.
Μονος σου το λες.
Οι λαθρομεταναστες που μπαινουν σε ξενο εδαφος παρανομα γιατι απαιτεις να μας κανουν κουμαντο?

Εεεεεεε?
Ειδες που πεφτεις σε αντιφασεις χαζουλι μου?

TAKHS είπε...

Σωστά τα λέει ο πρεζάκιας. Στ'απαυτά μας τι θα κανει η Αθηνούλα το νησί της.

@ανώνυμο 9:59-> το λέει ώς απάντηση σε αυτούς που αναφερουν την είδηση λες και μας νοιαζει. Και απαντάει "δεν μας νοιάζει"

@ ανώνυμο 10:04 -> δεν ειναι το ιδιο ρε μεγάλε. Γενικευεις πολύ. Δεν του την είπες τώρα, μη χαίρεσαι...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

10.44


ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ....

ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ,ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ,ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο κορίτσι πουλάει και τους νεκρούς της.