Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2009

ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ...Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ;;;ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ;;;

Καταδικάζει η ΑΔΕΔΥ, τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση, από τις 18 Δεκέμβρη 2008, του απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου και ζητά με ανακοίνωσή της, την άμεση αποφυλάκισή του.
"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.καταδικάζει τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου από τις 18 Δεκέμβρη 2008 μέχρι σήμερα λόγω συμμετοχής του στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο" επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά στο κείμενο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ αναφέρονται τα εξής:

"O Θοδωρής Ηλιόπουλος είναι ο μόνος που εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί, παρότι ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και υπερασπίζεται την αθωότητά του. Η προφυλάκιση είναι ούτως ή άλλως ένα καταχρηστικό μέσο, στην περίπτωση όμως αυτή παίρνει πλέον εκδικητικό χαρακτήρα. Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος μετά την απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισής του και την ανανέωση της προσωρινής κράτησής του για άλλους έξι μήνες ξεκίνησε απεργία πείνας στη φυλακή από τις 10 Ιουλίου. Σήμερα διανύει την 41η ημέρα και η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Ζητούμε την άμεση αποφυλάκισή του".

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ;;;
ΕΔΩ ΠΙΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ,ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΜΑΣ...
ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
19-8-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

VAMOS---Κανείς όμηρος στα χέρια του κράτους,

silentscream