Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2009

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΙΣΧΥΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ!!!!

Δεν είναι νόμιμη η κατασκευή κατοικίων ή ξενώνων στη Β' ζώνη Υμηττού, αφού σύμφωνα με το ισχύον από το 1978 προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό η χρήση αυτή δεν είναι συμβατή, αποκαλύπτει ο καθηγητής Πολεοδομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ηλίας Μπεριάτος.

Με την ιδιότητα και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ, επισημαίνει ότι στο άρθρο 3 του συγκεκριμένου νομοθετήματος (ΦΕΚ 544 Δ' της 31/8/1978) καθορίζεται ότι στη ζώνη Β' επιτρέπεται μόνον η δόμηση κτιρίων αθλητισμού, πολιτιστικών εκδηλώσεων, νοσοκομείων, θεραπευτηρίων, διδακτηρίων και γενικά εξυπηρέτησης ευαγών σκοπών, καθώς και η δημιουργία πάρκων και χώρων πράσινου.
Επισημαίνει ακόμη ότι, ανεξάρτητα από το γεγονός πως οι κατοικίες εμφανίζονται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ως στρατιωτική εγκατάσταση για να παρακαμφθεί ο έλεγχος από την αρμόδια Πολεοδομία, το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ έχει επιβάλει αναστολή οικοδομικών εργασιών σε όλη την προστατευόμενη περιοχή εν όψει της προώθησης νέου προεδρικού διατάγματος. Από αυτή την υποχρέωση δεν εξαιρούνται οι στρατιωτικές υποδομές.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΓΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ-ΦΙΛΕΤΟ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ...ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΤΛ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-8-2009


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: