Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2009

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ NATO ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ...ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΑΝΕ ΒΡΟΧΗ...

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ζήτησε σήμερα να σταλούν περισσότεροι στρατιώτες στο Αφγανιστάν και δήλωσε πως η εκπαίδευση των αφγανικών δυνάμεων χρειάζεται να ενισχυθεί.
"Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε περισσότερα στρατεύματα", δήλωσε από την Καμπούλ ο Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, ο πρώην πρωθυπουργός της Δανίας που ανέλαβε αυτό το μήνα επικεφαλης του ΝΑΤΟ.
"Είδα πρόοδο στο νότο (του Αφγανιστάν), η οποία οφείλεται και στην αύξηση του αριθμού των στρατιωτών, έτσι σίγουρα ο αριθμός των στρατιωτών έχει σημασία", δήλωσε στο ραδιοσταθμό του BBC.

Ο νέος διοικητής των αμερικανικών και των νατοϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, ο στρατηγός Στάνλεϊ Μακρίσταλ, πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες μια αναφορά για τη σύγκρουση στο Αφγανιστάν, αν και δεν αναμένεται να ζητήσει συγκεκριμένα επιπλέον στρατιώτες.
"Σε λίγες εβδομάδες, οι διοικητές μας στο πεδίο θα μας δώσουν μια ενημερωμένη εκτίμηση της κατάστασης και με βάση αυτή θα πάρουμε τις απαραίτητες αποφάσεις για να προχωρήσουμε", δήλωσε ο Ράσμουσεν. "Το κριτήριό μου για την επιτυχία είναι να μπορέσουμε να παραδώσουμε σταδιακά την ευθύνη για την ασφάλεια στους ίδιους τους Αφγανούς", προσέθεσε επαναλαμβάνοντας το στόχο που είχε θέσει ο προκάτοχός του, ο Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο OBAMA ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΝΗ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ...ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: