Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ TROKTIKO ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥΣ...ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ...

Ρε παιδιά ποιον συκοφαντήσαμε και πότε; Το να ασκείς κριτική είναι συκοφαντία. Διαβάστε καλά τι λέει:

ΠΙΘΑΝΗ παραβίαση των όρων. Αν αυτό δεν είναι χούντα τότε τι είναι. όχι για παραβίαση αλλά μήπως έχουμε παραβιάσει τους όρους. Χθες ο Μάκης έγραφε "Θα δείτε τι σας περιμένει". Καλό να διαφωνείτε αλλά ας μπαίνουμε όλοι στα portal του Μάκη του Χατζηνικολάου όπου εκεί και να διαφωνείς δεν μπορείς ούτε να τους μιλήσεις! Είναι όλοι ακριβοθώρητοι.

Δηλαδή ο Γαβράς δεν έχει διεθνές σύστημα να μπλοκάρει; Πρόεδρος στην Γαλλία είναι σε ότι έχει να κάνει με το αντικείμενο του.

Ο Μάκης δεν έχει καμία σχέση που όλο απειλεί και συκοφαντεί; Δεν παραβιάζει τους όρους; Παιδιά αυτός θα καταδικαστεί ΣΙΓΟΥΡΑ! Τον πάει στα δικαστήρια ο πρώην δικός του.

Ο Παπαθανασίου που σήμερα γράφουμε ότι συγκαλύπτει τον Κουρή για το θέμα με τα εικονικά τιμολόγια;

Όλοι αυτοί έχουν κάθε λόγο να το κάνουν ΧΩΡΙΣ να έχουν συκοφαντηθεί.

Tι συζητάμε για συκοφαντικά σχόλια ρε παιδιά;
Να είναι 10 στις 60.000 αναρτήσεις;
Ε, και; Δεν επανορθώσαμε όταν μας το ζήτησαν;

Δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα και ξέραμε ότι θα γίνει. Απλά εδώ θα αποδειχθεί ποιοι έχουν πείσμα και ποιοι όχι.

Μην σας απασχολεί το troktiko
αλλά η φίμωση.

Ακόμα και αναρχικά και αρκαία στοιχεία να ήμασταν δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Για ποια ελευθερία λόγου και έκφρασης μας λένε; Ξεσηκώθηκαν όλοι για τον Γαβρά και εδώ ο κόσμος φωνάζει με 300 μειλ μέσα σε μια ώρα. Εμείς την άκρη θα την βρούμε.


Να είστε καλά όλοι

TROKTIKO.BLOGSPOT.COM


ΠΡΕΖΑ TV
6-8-2009

78 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Troktike,
ο φασισμός δεν είναι καλός όταν μας βολεύει και κακός όταν δεν μας βολεύει. Όταν έκανες αναρτήσεις από blog φασιστικά και ουσιαστικά βοήθαγες να εκκολαφθεί "το αυγό του φιδιού", μην ζητάς συμπαράσταση τώρα ως θύμα "φασισμού". Ηθελές τα και παθές τα, μαλάκα!

Ανώνυμος είπε...

@3 12

αρχίσανε κιόλας τα παπαγαλάκια;;
μωρέ μπράβο η δύναμη η αριστερά στην Ελλάδα!!!

για πείτε ''αντιφασίστες'' ηδονίζεστε να φιμώνετε και να τιμωρείτε όποιον δεν γουστάρετε;;
είναι ωραία; πως νοιώθετε;

ντροπή σας
αυτοί είστε

Ανώνυμος είπε...

Άμα ξεκαθαρίσετε ποιος το έκανε, ο Μάκης; ο Γαβράς; Ο Παπαθανασίου; Ο Κουρής; Ο Δένδιας; Μας λέτε κι εμάς να μάθουμε. Αχταρμά τα έχετε κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο σχόλιο.
Επίσης αυτό : "Καλό να διαφωνείτε αλλά ας μπαίνουμε όλοι στα portal του Μάκη του Χατζηνικολάου όπου εκεί και να διαφωνείς δεν μπορείς ούτε να τους μιλήσεις! Είναι όλοι ακριβοθώρητοι." μου έκανε εντύπωση.Σιγά ρε μάγκα τροκτικε λες και εσύ δεν είσαι ακριβοθώρητος, που σε ένα mail να σε κράξουν αμέσως μοκο.Επίτελους το κλείσανε το σκουπίδι σου.Όχι τίποτα άλλο αλλα είχαμε βαρεθεί να διαβάζουμε επιθέσεις του εργοδότη σου στον Μάκη Τ. έκανε μπαμ ότι έβγαζες χολή και ότι είσαι κομπλεξικός.Ήθελες να γίνεις ο νέος Μάκης, τώρα κάτσε στα παλούκια..

Ανώνυμος είπε...

Για ολους ερχεται η ωρα ΤΡΟΚΤΙΚΕ. Σκουπιδι.Ελπιζω να μην υπαρξεις ποτε. Οχι στο ονομα της δημοκρατιας να εμφανιζεσαι σαν τιμητης των παντων. Ωστε ησουν πρωτο στις επισκεψεις. Σκουληκι.

Ανώνυμος είπε...

3:20 aganaktismenos makis pou ksespaei apo xara

Ανώνυμος είπε...

Ο "Μάκης" πρέπει να έχει κατουρηθεί από τα γέλια... lol! Δεν είναι φίμωση, είναι ότι το "τζάμπα μάγκες" πέθανε... (Στην αρχή το γούσταρα αυτό το site, αλλά μετά τις "κόντρες" και τις "εμπάθειες" το βαρέθηκα. Σκάψανε με τα χέρια τους, τον λάκο τους...)

Admin είπε...

και επειδη το βαρεθηκατε η δε σας αρεσε θελατε να κλεισει; ειστε με τα καλα σας η σας πειραξε η ζέστη;

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξερω ότι ένα-ένα τα κλείνουν τα blog. Και θαρθει και η σειρά του Πρεζα και όλων.

Αν και διαφωνω με αρκετά από όσα γραφονται, είναι απαράδεκτο να τα κλείνουν.

Προφανως αυτοί που τα κλείνουν δεν εχουν ιδεα από Internet.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι σήμερα το πρωί τους είχα στη λίστα μου αλά εδώ και καιρό μου χαλούσαν την αισθητική μου και τους αφαίρεσα. Μετά είδα αυτό.

Προσωπικά όπως τους έβλεπα εξυπηρετούσαν συμφέροντα οπότε στο καλό΄και να μη μας γράφουν...

Ανώνυμος είπε...

συνεχιστε παιδια..ειμαστε μαζι σας..φασισμος μας μα8ανε στα σχολεια στην ιστορια αλλα δεν μας ειπαν οτι αυτο που πολεμαγανε οι δικοι μας καποτε 8α το πολεμαμε και εμεις τωρα..κριμα..οσο μεγαλωνω τοσο καταλαβαινς τι σκαταν8ρωποι ειμαστε εμεισ οι ελληνες..Οσο για τον ανωνυμο @3 12 (που μονο ως τετοιος 8α μπορουσε να γραψει) καλο 8α ειναι πριν κλειστει στο σαπιο καβουκι του να το γιορτασει,να περιμενει λιγο..γιατι το τροκτικο φιλαρακο δεν ηταν των ΄΄παραβατων΄΄ συντακτων αλλα ολων μας...

Διαχειριστής είπε...

Ωραία Δημοκρατία ρε μαλάκες. Σας γαμούσε ρε μουνόπανα το τρωκτικό και το κλείσατε γιατί γαμούσες στις επισκέψεις χωρίς χορηγούς και μαλακίες. Δε πειράζει όμως γιατί τώρα θα γεννήσεται χιλιάδες νέα Blog και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Τη "Δημοκρατία" σας θα τη κάνουμε πουτάνα.

Admin είπε...

Ο ανώνυμΟΣ σχολιαστΕΣ(ένας είναι το παίζει πολλοί) να σταματήσει να σχολιάζει. Ξέρει αυτός. Κι απο σχόλια κι απο φασισμο.
Κι εσυ ρε Πρεζα μην δινεις το δικαιωμα να αφηνουν σχολια αν δεν εχουν προφιλ. Αφήνει ο ίδιος βλάκας 10 σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

3.12 - 3.19 - 3.20 - 3.25 και 3.28, με το μονοψήφιο IQ σας.... απλά να σας πώ ότι παρόλο που το βρίζετε το τρωκτικό... κάθε μέρα... πρώτο πρώτο το ανοίγατε. Από εκεί ενημερωνόσασταν και τώρα το φτύνετε. Απορώ... πόσα σκατά μπορεί να έχετε στο κεφάλι σας ... πόσα?

Unknown είπε...

Για ολους ερχεται η ωρα ΤΡΟΚΤΙΚΕ. Σκουπιδι.Ελπιζω να μην υπαρξεις ποτε. Οχι στο ονομα της δημοκρατιας να εμφανιζεσαι σαν τιμητης των παντων. Ωστε ησουν πρωτο στις επισκεψεις. Σκουληκι.

ΞΑΝΑ ΠΕΣ ΤΟ...


Οχι στο ονομα της δημοκρατιας να εμφανιζεσαι σαν τιμητης των παντων. Ωστε ησουν πρωτο στις επισκεψεις.

Ανώνυμος είπε...

προς troktiko

το ξέρετε οτι είστε πολύ καλή ομάδα, δεν χρειάζεται να το ακούσετε, το βλεπετε απο τους μετρητές.

Έχετε δώσει άλλο τόνο στα μπλόγκς, εγώ προσωπικά σας είχα στην ετικέτα news blogs στα αγαπημένα μου, όπου θα σας έχω κ πάλι, αφού το καλύτερο κρυφτό το παίζεις στο διαδύκτιο.

Απλά σας εύχομαι πίσω και γρήγορα.

όσον αφορά τα παραπάνω πικρόχολα σχόλια, μόνο να γελάσω με έκαναν.

Είμαστε πολλοί και ας λείπουν κάποιοι απο εμάς διακοπές, έχουμε κ κινητά και μιλάμε...

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε μωρέεεεεε. Πάτε καλά; Κλείνουν ένα μέσο στο οποίο όλοι είχαν θέση & άποψη και λέτε καλά να πάθουν; Άχυρο έχετε μέσα στο κεφάλι σας; Αλλά τι ρωτάω μάλλον κλούβιο είναι και βρωμάει όπως το κλούβιο αυγό. Κάποιοι σαν και εσάς έχουν φέρει τον κόσμο στην κατάσταση που είναι τώρα. Λοιπόν όλοι όσοι είστε υπέρ του κατεβάσματος του Troktikou άντε να κάνετε το εμβόλιο για τη νέα γρίπη σαν καλές μαριονέτες που είστε και αφήστε τον κόσμο να εκφράζεται. Ο Βολταίρος κάποτε είπε..."Δεν συμφωνώ με την άποψή σου, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να την εκφράζεις"...Αλλά που να σας τα μάθουνε αυτά στα σχολεία που πάτε; Το μόνο που σας νοιάζει είναι που θα πάτε για ποτό το βράδυ και που θα πάτε διακοπές. Αλλά όταν σας έρχεται η καμπάνα του λογαριασμού, ειδικά για ένα μπουκαλάκι νερό σε μια καφετέρια, όλοι κάνετε σαν γκόμενες από το κλάμα και τα βάζετε με όλους εκτός από τους εαυτούς σας που το δεχτήκατε. ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ετοιμάζεται αντεπίθεση και θα το δείτε...
γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίιος...
σας ελοχλεί η ελευθερία του λόγου;;;;
σας γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας...

αν δεν γουστάρετε να διαβάζεται κάποιο blog κλείστε το.

Ανώνυμος είπε...

Αναρτουσες οτι μαλακια ειδηση υπηρχε. Ησουν ενα σουπιδι. Κατηγορουσες τα blogs των αλλων οτι εφταναν τα ορια μιασ ειδησης και εσυ εκανες τα χειροτερα. Απο αισθητικη πρεπει να σε σταματησουν. Μας ειχες ζαλισει με τον θαν του Μαικλ Τζακσον. Α ρε σκουπιδι. Π(τ)ρωκτικε

GAtos είπε...

Τζάμπα μάγκες ήταν και πουλούσαν μούρη πίσω από την ανωνυμία τους. Κάτσε τώρα να βγούνε και τίποτα ονόματα στην δημοσιότα και να δούμε με τι "μάγκες" είχαμε να λέμε... (Πρωί-πρωί στον ΟΑΕΔ για κάρτα ανεργίας "ποντίκια"...lol!!!)

Ανώνυμος είπε...

Αντε και το τροκτικο,ηταν σκουπιδι και επρεπε να κλεισει...
Το site του ''Μακη'' (και του καθε ''Μακη''),γιατι δεν κλεινει? Εκει δλδ ο'τι γραφεται ειναι σωστο? Ολα αυτα τα καναλια,που μας σερβιρουν σκουπιδια,γιατι δεν κλεινουν?
Ελπιζω να γινει τεραστιο θεμα,γιατι ειναι ντροπη για μια ''δημοκρατια'' να συμβαινουν τετοια πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

μωρέ μπράβο χαρά οι αριστερούληδες που φιμώθηκε ένα ιστολόγιο!!

μπράβο αντιφασίστες μου τον πολεμήσατε και σήμερα τον φασισμό!

Admin είπε...

Ο ανώνυμΟΣ σχολιαστΕΣ(ένας είναι το παίζει πολλοί) να σταματήσει να σχολιάζει. Ξέρει αυτός.

Ανώνυμος είπε...

blakako asxete sto 3.40 ma8e oti kaneis den plhrwnotan..ma8e epishs oti den soy aresei na to kleineis..alla mallon prepei na eisai apo ekeinoys pou blepyn eidhseis ston alpha kai hdonizontai...oyst apo edw...mas gamate thn ellada kati typoi san esena..

Ανώνυμος είπε...

αφού ρίξανε το μεγαλύτερο σε αναγνωσιμότητα blog φανταστείτε πόσο στο έλεός τους είμαστε οι υπόλοιποι!

πρόκειται για επίδειξη δύναμης...

Ανώνυμος είπε...

kai o makis sto zougla? kix den exei vgalei akomi... skata amesi enimerwsi exei... kati alla... ta vgazei amesws...
perimenei o amorfotos na tou poun ti na grapsei.

Trading Forex Planet είπε...

Εδω και πολυ πολυ καιρο παρακολυθω το "τροκτικο",εδω λοιποπν και αρκετο χρονικο διαστημα -για δικους του σκοτεινους λογους-εχει αρχισει πολεμο με τη "ζουγκλα".Αυτο δεν νομιζω να ειναι καθαρο "μπογκαρισμα" και αναφορα ειδησεων και σχολιων,οποτε οταν εχεισ πολεμο εχεις και απωλειες,παραπλευρες η μη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκεί είναι το site toy "Μάκη" επώνυμα οπότε τον κρίνεις και επώνυμα.

Και κάτι άλλο, τα μηνύματα του "Αναγνώστης" ήταν πολύ ύποπτα

Ανώνυμος είπε...

OLOI MAZI ME TO TROKTIKO. OXI STH LOGOKRISIA GIA NA KANENA BLOG!

Ανώνυμος είπε...

Opios pistevi oti to troktiko itan ena aplo blog opos ta perissotera simera ine megalos MALAKAS kai provato.
ante kto prezatv me to kalo...

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην κλάψουμε κιόλας....λογικά σε λίγο θα "ξανασηκωθεί" το troktiko και θα πανηγυρίζει σαν αντιστασιακός και θα μας ζαλίζει τα ..... για τον δημοκρατικό του αγώνα (my ass).

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να υπαρξει μαζικη στηριξη στο τροκτικο....

εναντια στα μεγαλα συμφεροντα ,αλλα και στους πικροχολους αριστερουληδες που βρηκαν ευκαιρια να χαρουν

Ανώνυμος είπε...

"Makis"-"Troktiko" "10-0" (TELIKO). Oi xamenoi na apoxorisoun. (Alla osoi den kseroun na xanoun, as meinoun os to proi na klene tin moira tous. Zoi se logous sas...)

Ανώνυμος είπε...

to troktiko ena aplo blog pou to eixan foithtes ekleise. kai emeis 8a to afhsoume etsi?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ!ΠΡΕΖΑ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Το Blogger είναι μια υπηρεσία δημοσίευσης στον ιστό και μια υπηρεσία προαιρετικής φιλοξενίας (η "Υπηρεσία"). Είστε υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που εκτελούνται με το δικό σας όνομα χρήστη, καθώς και για την ασφάλεια του κωδικού πρόσβασής σας. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η Υπηρεσία παρέχεται σε εσάς ΩΣ ΕΧΕΙ και ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ. Η Google απεκδύεται κάθε ευθύνης και υποχρέωσης όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, επικαιρότητα, ασφάλεια ή αξιοπιστία της Υπηρεσίας ή όποιου άλλου λογισμικού πελάτη. Η Google διατηρεί επίσης το δικαίωμα τροποποίησης, αναστολής ή διακοπής της Υπηρεσίας με ή χωρίς ειδοποίηση, ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία υποχρέωση έναντί σας.

Πρέπει να έχετε συμπληρώσει τουλάχιστον το δέκατο τρίτο (13) έτος της ηλικίας σας για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία. Η Google διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή της υπηρεσίας σε οποιονδήποτε, ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση και για οποιονδήποτε λόγο.

Ανώνυμος είπε...

Με μεράκι δούλευαν τα παιδιά και απαντούσαν στα e-mail μας. Γιατί να τους το κλείσουν; Αν δεν είναι φίμωση ανεξάρτητης φωνής τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι το troktiko δεν έβαζε τα mail τα οποία δεν το συνέφεραν είναι αλήθεια. Σε πολλές αναρτήσεις που δεν συμφωνούσα ή είχα διαφορετική άποψη και τους έστελνα email, αυτοί πολύ απλά δεν το αναρτούσαν. Δηλαδή έκαναν αυτό που κατηγορούσαν τον Μάκη.

Βέβαια δεν συμφωνώ με το κλείσιμο του blog, αλλά πιστεύω να βρεθεί μία λύση.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΛΕΓΕ ΚΟΚΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ,ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΩΠΑ!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟ tROKTIKO ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΠΕΝΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ BLOG;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥME ΜΕ ΣΤΥΓΝΉ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΝΟΣ BLOG;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Οι χρήστες απαγορεύεται να δημοσιεύουν υλικό που εγείρει μίση και στοχεύει συγκεκριμένες ομάδες με βάση τη φυλή ή την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το βαθμό ικανότητας, το φύλλο, την ηλικία, την ιδιότητα του απόστρατου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό/ταυτότητα.

ΒΙΑΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Οι χρήστες απαγορεύεται να δημοσιεύουν άμεσες απειλές για άσκηση βίας έναντι μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων ατόμων.

Unknown είπε...

PREZA TV TO DIKO SOU TO MPOURDELAKI EPREPE NA KLEISI MAZI ME TO INDYMEDIA KAI OXI TO TROKTIKO.. BLEPOUME SIGA SIGA PIO EINAI TO PARAKRATOS.. ME TIS YGEIES SOY PREZA

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για παράνομους σκοπούς ή για την προώθηση επικίνδυνων και παράνομων δραστηριοτήτων. Ενδέχεται να τερματίσουμε τον λογαριασμό σας και να σας καταγγείλουμε στις αρμόδιες αρχές.

Ανώνυμος είπε...

Μάκης, η Ορντινατσα του γιαννη , η Φιλιπινεζα του Βαρδη.

οταν μοιραζε 500άρικα για να βγαλει
την ανιψια του βουλευτινα ο ρομπεν
των καγιεν εκανε μοκο τις καταγγελιες που του στειλανε και οχι μονο μια φορα .
η πουλημενη τσασα ο δισεκατομυριουχος προστατης των φτωχων
ρε ουστ ....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε στο 3.43 (το πρωτο σχολιο)
Αν δεν γουσταρεις το τροκτικο,τον Μακη,τον Σακη ή τον οποιοδηποτε τελος παντων,απλα δεν μπαινεις στο site ή δεν ανοιγεις την TV.Και τα δυο στο χερι σου ειναι..Αλλα να κλεινεις ενα blog με το ετσι θελω,παει πολυ...Και στην τελικη,αφου κλεινεις το blog,κλεισε και τους αλλους...Αλλα βλεπεις,ειναι λιγο δυσκολο να κλεισεις καποιους αλλους στη χωρα που ζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν επιτρέπεται η μεταπώληση της Υπηρεσίας. Εκτός εάν υπάρχει ρητή έγγραφη εξουσιοδότηση από τη Google, συμφωνείτε ότι δεν θα προβείτε σε αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, εμπορική ανταλλαγή, μεταπώληση ή εκμετάλλευση για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό (α) οποιουδήποτε μέρους της Υπηρεσίας, (β) της χρήσης της Υπηρεσίας ή (γ) πρόσβασης στην Υπηρεσία.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ!ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕ!AΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ>>?

Ανώνυμος είπε...

ama kleisoyn to prezatv 100000 pakistanoi kai 20 toy syriza tha pame omonia!zhtv o makhs me to porse!

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από την προσωπική άποψη του καθενός, οι αριθμοί δείχνουν ότι το Troktiko ήταν το πιό αγαπητό blog στην Ελλάδα. Στέλνω την υποστήριξη μου στους δημιουργούς του και εύχομαι να το ξαναδώ πολύ σύντομα.

Admin είπε...

Giant. Αναρχικός ...υποστηρικτής υπουργών. ΧαΧαχΧαΧΑΧ

Δ.Π. είπε...

Ελευθερία λόγου. ΠΟΥ; Μήπως ήρθε η ώρα να εκδημοκρατιστεί και αυτή η χώρα;
ηδη ενημερώθηκανε και απο το facebook και απο τα mailing lists μας ολοι.
http://universalreporters.blogspot.com/2009/08/blog-post_06.html
Πιστευουμε οτι θα ειναι προσωρινο, αλλα ειναι ενδεικτικο. Αν οχι, τοτε δυναμικες κινητοποιησεις απο ολους με κοινες αναρτησεις και συγκεντρωσεις παντου. Οχι για το τρωκτικο μονο, αλλα για ολους οσους εχουν να πουνε κατι, σε μια χωρα που τα μικροφωνα κρατανε μονο οι γνωστοι εργολαβοι. Ως ΕΔΩ.

Admin είπε...

Το τρωκτικό εκβίαζε τον Υπουργό μου.

Giant - αντεξουσιαστής
χαχαχαχα

GiaNt είπε...

Σχόλιο του GiaNt:

Η δημοσίευση προσωπικών μου δεδομένων Τροκτικέ, είναι κριτική; Οι εκβιασμοί ότι θα δημοσιευτούν και άλλα προσωπικά μου δεδομένα, είναι και αυτό κριτική; Το Blog που φτιάξατε, και διαφημίζατε συνεχώς στο troktiko, και ρουφιάνευε πάρα πολλά προσωπικά μου στοιχεία, και αυτό κριτική ήταν;

Απάντα ρε να δούμε τι μαγκιά σου.

Ανώνυμος είπε...

κι εμενα με χαλαγε το κουτσομπολιο του στυλ ποιανου κοιλια ειναι?ποιος εσκασε απ το φαι?αλλα για ναναι πρωτο,θα το αξιζε!πρεζα πιστευεις ειναι τυχαιο που κλεισανε το νουμερο ενα?η ειναι προειδοποιηση-απειλη?το χρονικο διαστημα?αυγουστιατικα που ολοι λειπουν?βρωμα η δουλεια

Ανώνυμος είπε...

Πάμε γερά τρωκτικό...Νέο blog σε λίγο...

Δ.Π. είπε...

Στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...
http://universalreporters.blogspot.com/

Aris είπε...

Eite mas aresei eite oxi to Blog, i fimwsi tou einai mia praksi ntropis gia ti "dimokratia" mas. Mipws tha prepei na arxisoume na syneiditopoioume oti i dimokratia mas einai fasismos pisw apo fileleuthero prosopeio?

Aris είπε...

File GiaNT den kserw kata poso oi anthrwpoi pisw apo to troktiko se apeilisan, alla tha prepei na symfwniseis ki esy oti to kleiseimo kai i fimwsi mias "autodoiikoumenis?" istioselidas apotelei poly pio megalo fasismo. Me ton idio tropo tha mporousan na kleisoun to Blog sou i to Indymedia Athens...

Ανώνυμος είπε...

Yparxei omws mia megalh diafora me Zougla kai troktiko , to prwto exei onomatepwnumo to deutero oxi...den sumfwnw me thn anwnumia enos blogg pou askei toso megalh epiroh (mias kai to diavazei h mish gia na mhn pw olh h ellada) kai emplekete se paixnidia pou egw ws anagnwsths den katanow kuriws logw ths anwnumias tou! parolauta an ksanavgei auth h omada me onomatepwnumo tha einai euxaristo kai nomizw tha ksedualunei thn katastash.

Ανώνυμος είπε...

437 sovarepsou....oloi oi alloi pou einai eponimoi eidame ti ekanan...to troktiko kai anonimo mia xara douleyei...ola sthn fora

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά,μας ρίχνουν το troktiko.blogspot.com , ανεβάζουμε το troktiko1.blogspot.com,
μας το ρίχνουν και αυτό , ανεβάζουμε το troktiko2.blogspot.com και ούτω καθεξής κάπου στο troktiko1589.blogspot.com μπορεί να βαρεθούν.
Και άσε τους φιμωτές να κουρεύονται.
Λέτε να μας μείνει επέτειος η σημερινή,μετά την 4 Αυγούστου του Μεταξά να έχουμε την 6 Αυγούστου του πτώσης του τρωκτικού;

Δ.Π. είπε...

Η Ε.Ε. και η χώρα μας έστειλε λέει στρατό στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ γιατί λέει εκεί είναι οι Ταλιμπάν. Τί κανουν αυτοί οι βρωμεροί φασίστες οι Ταλιμπάν που η μικρή μας Ελλάδα αποφάσισε να πολεμήσει;



Επέβαλε μπούργκες και απαγόρευε την ελευθερία έκφρασης και λόγου.

Ευτυχώς που στην Ελλάδα, δεν έχουμε τέτοια κρούσματα, γιατί θα γινότανε ... ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

GiaNt είπε...

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν που εκφράζει οποιαδήποτε άποψη.

Έχω πρόβλημα με οποιονδήποτε εκβιάζει προσπαθόντας να φιμώση την οποιαδήποτε πράξη, πράγμα που έκανε το troktiko.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα

Τι να σε φιμώσει ρε μπαγλαμά??
ποιός νομίζεις οτι είσαι?

δείτε ρε έναν αυτοθυματοποιημένο που προκαλεί με τις μαλακίες που λέει και μετά φωνάζει όταν οι άλλοι αντιδρούν!


φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης-κλασσική αριστερούλικη μέθοδος

Ανώνυμος είπε...

η Πορνη της Δημοσιογραφιας

ελαλησε αφου ανοιξε τα σκελια στους

πετρελαιαδες

Σιγά μην έχανε την ευκαιρία ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η δημοσιογραφική του ομάδα να σχολιάσουν το κλείσιμο του blog troktiko. Διαβάστε πως πανηγυρίζουν για το κλείσιμο του δημοφιλούς blog με κείμενο στην ηλεκτρονική τους εφημερίδα.

«Πεπρωμένον φυγείν αδύνατον» συνήθιζαν να επαναλαμβάνουν μονότονα οι παλαιότεροι. Στην υπόθεση της ιστοσελίδας «Τρωκτικό» η φράση αυτή αποκτά την κατά κυριολεξία σημασία της.

Μετά την απαγόρευση του blog «PRESSMME» έφθασε η στιγμή να απαγορευθεί και η ανάρτηση στο Διαδίκτυο του βlog «Tρωκτικό», ως άμεση συνέπεια των επιλογών της ιδιοκτησίας του να χρησιμοποιήσει το μέσο με αυτοσκοπό τον βιασμό της δημοσιογραφίας. Αυτή είναι η κατάληξη όσων, υπό την κάλυψη της ανωνυμίας και με επίφαση την δημοσιογραφία, χρησιμοποιούν την απίστευτη δύναμη των blogs για να σπιλώσουν συνειδήσεις και να υπονομεύσουν όσους έχουν οι ίδιοι θέσει στο στόχαστρο της απληστίας τους.

Η απληστία και η βουλιμία αποτελούν θανάσιμα αμαρτήματα . Οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι, που εκμεταλλεύονται τον υπέροχο νέο κόσμο του Διαδικτύου για να διεκπεραιώσουν τις επιταγές των εργοδοτών τους, έχουν ημερομηνία λήξης. Ο κύκλος εργασιών τους είναι απίστευτα βραχύς και αργά ή γρήγορα η ίδια η τάση αυτοπροστασίας της κοινωνίας τούς τοποθετεί εκεί όπου ανήκουν: στη λησμονιά και το περιθώριο.

Αυτή η ιστορία ας λειτουργήσει «παιδαγωγικά», και ας αποτελέσει αφετηρία μιας ζύμωσης εντός της Κοινωνίας. Όπως σε κάθε επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα υφίστανται "κόκκινες" γραμμές που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να περάσει. Η βασικότερη όλων, είναι αυτή της αξιοπρέπειας. Όποιος την βεβηλώνει θα καταθέσει στο ακέραιο και το τίμημα που δυστυχώς είναι βαρύ».

Τα δικά μας σχόλια περιττεύουν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

http://www.gazzetta.gr/content/view/42702/73/

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλάκες που τόσο εύκολα λέτε καλά να πάθει το τρωκτικό που άλλου θα βρίσκατε βήμα για να καταγγέλετε τα κακώς κείμενα της πολιτικής ζωής, της τηλεόρασης ή της καθημερινότητάς σας και να ξέρετε ότι ο λόγος σας έχει ισχύ (λόγω της δημοτικότητας του μέσου) και θα ακουστείτε;
Στα προσωπικά μπλογκ σας που τα διαβάζουν δέκα νοματέοι και φιλοξενούν τις αδιάφορες απόψεις σας;

το τρωκτικό δεν το επισκεπτόμουν για τις απόψεις του (είμαι αντίθετος ούτως ή άλλως),ούτε για να απολάυσω την μάχη με το βλάκα τον τριανταφυλλόπουλο, αλλά για τις ειδήσεις (τις σοβαρές εννοείται όχι για τα βυζιά της κέιτ πέρι) και την διαδραστικότητα του.

ελπίζω να επαναληφθεί το φαινόμενο "τρωκτικό" έστω από άλλα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ποια δημοκρατία ,ποια Ελευθερία του λόγου,ποια αξιοκρατία;
Είτε μας αρέσει είτε όχι δυο καταστάσεις υπάρχουν ,η στρατιωτική "δημοκρατία" και η οικονομική "δημοκρατία".
Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να ελέγχονται τα ΜΜΕ,απλά πράγματα.
Τώρα ζούμε απλώς εν μέσω οικονομικής "δημοκρατίας".
Όλες οι αντίθετες φωνές που ξεσκεπάζουν τις ατασθαλίες των κρατικοδίαιτων υπάλληλων και επιχειρηματιών απλώς θα "σωπαίνουν".

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια του Πρωκτικού σε αυτή την ανάρτηση:
3:14 μμ, 3:28 μμ, 3:35 μμ, 3:35 μμ, 3:39 μμ, 3:42 μμ, 3:43 μμ, 3:48a μμ, 3:50 μμ, 3:54 μμ, 4:08 μμ, 4:41 μμ, 4:49 μμ

Μπαμ κάνεις ρε παπάρι προπαγανδιστάκο και γκαιμπελίσκε του κώλου!!

Ρωτάει ο μαλάκας: "Ρε παιδιά ποιον συκοφαντήσαμε και πότε;"

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Όξω ρε κόπρεεε!
Ότι κατέβαζε η ηλίθια κεφάλα σας γράφατε. Χωρίς στοιχεία, χωρίς τπτ!
Τώρα πάρτε τα στη μάπα και σε καλή μεριά!
Bye bye my darling!

Ανώνυμος είπε...

...ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΡΑΓΕ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο,ΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,,,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,,,Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ.ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο,ΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.ΟΣΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ Η ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ),ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ? ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ?ΠΟΥ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ?,,ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ, ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ Η ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

les malakies προπαγανδιστάκο και γκαιμπελίσκε του κώλου. Προφιλ δεν εχεις για να αφησεις το σχολιο;

Ανώνυμος είπε...

,,,ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ? ΕΣΥ ΕΣΑΙ Ο ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ?...ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.6-8-2009 ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό ή κακό το τρωκτικό, δεν ξέρω. Τόσα εκατομμύρια επισκέψεις σημαίνει ότι αυτοί συμφωνούσαν μαζί του… Τελικά είναι πολλοί.
Στο κάτω κάτω ένα blog είναι, δε συμφωνείς, δε το διαβάζεις. Όχι «δε συμφωνείς το κλείνεις…»
Δηλαδή οι πολιτικοί που διαφωνούν με τους κυβερνώντες, πρέπει να τους πετάξουν έξω από τη βουλή;

Ανώνυμος είπε...

H kariola (roben twn kagien ;) ) ebale to koulo tis gia na ginei kati tetoio , eide oti to site tis plakas pou eixe den antexe entantia sto TROKTIKO , kai ebale ta bromika mesa...
Apo 40% i ekpompi epese sto 20 kai sto 15% , tora na dei poso nostima einai ta skata pou tha pesei mesa.

zito to TROKTIKO.blogspot.com

Andrikos είπε...

Είναι τυχαίο ότι όσοι βρίζουν το troktiko είναι Ανώνυμοι;

Ανώνυμος είπε...

xestikame ...

GiaNt είπε...

Ναι, ενώ όσοι το υποστηρίζουν είναι επώνυμοι.. Larry king και άνω..