Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ TROKTIKO ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOGΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Το γραφαμε εδω και καιρο,πως στοχος της κυβερνησης,των νταβατζηδων του διαδικτυου και των ΜΜΕ,ηταν να κλεισουν το νουμερο 1 σε επισκεψεις Ελληνικο blog,ωστε με αυτο το τροπο να τρομοκρατησουν την Ελληνικη blogoσφαιρα και να λογοκρινουν τις υπολοιπες ανεξαρτητες φωνες του διαδικτυου,με την μεθοδο της αυτολογοκρισιας την οποια περιμενουν να επελθει,επειτα απο το παραδειγματικο αυτο λουκετο.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Η Ελευθερια της γνωμης και της αποψης,οπως επισης και η ελευθερη διαδωση πληροφοριων και ιδεων,ειναι κατοχειρωμενα δικαιωματα απο το Ελληνικο Συνταγμα,αλλα και απο Διεθνης Συμβασεις τις οποιες εχει υπογραψει και πρεπει να εφαρμοζει και η Ελλαδα.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ TROKTIKO.BLOGSPOT.COM,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ INTERNET,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΠΩΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2009 ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΤΟ TROKTIKO,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΆ ΜΜΕ,ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ..ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΟΙ BLOGGERS ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΑΛΛΑ".ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ "ΑΛΛΑ",ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ NO.1 ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ,ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΚΑΝΤΕ POST ΣΤΑ BLOG ΣΑΣ,ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΣΤΟ TROKTIKO.BLOGSPOT.COM

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,
ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ
ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ",
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


ΠΡΕΖΑ TV
6-8-2009

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε όλοι " Τρωκτικά "

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά,μας ρίχνουν το troktiko.blogspot.com , ανεβάζουμε το troktiko1.blogspot.com,
μας το ρίχνουν και αυτό , ανεβάζουμε το troktiko2.blogspot.com και ούτω καθεξής κάπου στο troktiko1589.blogspot.com μπορεί να βαρεθούν.
Και άσε τους φιμωτές να κουρεύονται.
Λέτε να μας μείνει επέτειος η σημερινή,μετά την 4 Αυγούστου του Μεταξά να έχουμε την 6 Αυγούστου του πτώσης του τρωκτικού;

Ανώνυμος είπε...

na fygete oloi apo thn google.....na pate se wordpress...na kleisete logariasmous gmail.oti pona thn google!!!!!!!kante link na metakomisoun oloi

Δ.Π. είπε...

Στο Αφγανισταν αδερφια, στο Αφγανισταν

Η Ε.Ε. και η χώρα μας έστειλε λέει στρατό στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ γιατί λέει εκεί είναι οι Ταλιμπάν. Τί κανουν αυτοί οι βρωμεροί φασίστες οι Ταλιμπάν που η μικρή μας Ελλάδα αποφάσισε να πολεμήσει;
Επέβαλε μπούργκες και απαγόρευε την ελευθερία έκφρασης και λόγου.

Ευτυχώς που στην Ελλάδα, δεν έχουμε τέτοια κρούσματα, γιατί θα γινότανε ... ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

zimpampoue eimaste file mou....

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, σταμάτα να πίνεις μπάφους και να προβοκάρεις. Δεν αντιπροσωπεύετε εσύ και το πρωκτικό την ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Ανώνυμος είπε...

paparia fimwsh einai. to pio ilithio blog olwn twn epoxwn, me 8 stis 10 anarthseis epipedou espresso kai arlekin, anorthografa kai kakogrammena arthra, surrafh eidhsewn apo alla blog kai sites. apo th stigmh pou oi triantafulopouloi, oi golides, oi papagiannides kai ta mazemata tous bhkan sto blogging xathike kathe ennoia ths adesmeyths enhmerwshs.
oso gia osous ourliazoun gia thn anonimia, apo pote dhmosiografikou xarakthra blog na einai anonymo? giati na einai anupografo ena arthro pou katagelei?
an se ena blog grafei kaneis gia ton eauto tou, tis skepseis tou, sxoliazei thn epikairothta, as einai anwnymo.
dimosiografikh selida giati na einai anwnymh? auto einai dhmokratiko?

Vasilisval είπε...

h zougla.gr edwse apantisi!!

Ανώνυμος είπε...

RE GELOIE TYPE, STIN EFIMERIDOULA SOU POU PAIRNEIS KAI EINAI ANYPOGRAFA TA ARTRA DE SE ENOXLOUNE?
STA DELTIA POU AKOUS "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΕΣ/ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..." ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... ΚΤΛ

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=56476

Ανώνυμος είπε...

kai poios sou eipe re ilithie mpaglama pws de me enoxlei otidhpote anupografo? epidi einai gemates tsatsous oi efhmerides kai ta kanalia, prepei na ginei skata kai to internet?
alla se tetoia zwa san kai sena apefthinetai o kathe roufianos, na skefteis ligo den mporeis ornio.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΗΜΟΝΗΣ !!!!

http://asimonis.blogspot.com/

Eν μεσο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΥΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!!

ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΣΥΛΛΑΛΥΤΗΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλάκες που τόσο εύκολα λέτε καλά να πάθει το τρωκτικό που άλλου θα βρίσκατε βήμα για να καταγγέλετε τα κακώς κείμενα της πολιτικής ζωής, της τηλεόρασης ή της καθημερινότητάς σας και να ξέρετε ότι ο λόγος σας έχει ισχύ (λόγω της δημοτικότητας του μέσου) και θα ακουστείτε;
Στα προσωπικά μπλογκ σας που τα διαβάζουν δέκα νοματέοι και φιλοξενούν τις αδιάφορες απόψεις σας;

το τρωκτικό δεν το επισκεπτόμουν για τις απόψεις του (είμαι αντίθετος ούτως ή άλλως),ούτε για να απολάυσω την μάχη με το βλάκα τον τριανταφυλλόπουλο, αλλά για τις ειδήσεις (τις σοβαρές εννοείται όχι για τα βυζιά της κέιτ πέρι) και την διαδραστικότητα του.

ελπίζω να επαναληφθεί το φαινόμενο "τρωκτικό" έστω από άλλα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

preza to troktiko itan i ntropi ton bloggers stin elada.
Eisai o epomenos gia to loyketo.

To troktiko ekviaze kai apiloyse.


To troktiko ekviaze kai apiloyse.


To troktiko ekviaze kai apiloyse.


To troktiko ekviaze kai apiloyse.


To troktiko ekviaze kai apiloyse.


To troktiko ekviaze kai apiloyse.



To troktiko ekviaze kai apiloyse.



To troktiko ekviaze kai apiloyse.

Ανώνυμος είπε...

ζωντοβολο , οπαδε του προεδρου intranet (den einai lathos. o kyrios ekei eprepe na einai proedros) το οτι ειναι ανορθογραφο, αν σε πειραζει δεν το διαβαζεις. Αν καποιος δεν ξερει να μιλαει με τις σωστες πτωσεις , ή τον διορθωνω ή δεν του μιλάω. ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΙΜΩΝΩ ΦΑΣΙΣΤΑ. Αν σε ενοχλει οτι καποιος που δεν το κανει ως κυριο επαγγελμα το να μπλογκαρει και δεν δινει τα στοιχεια του, για να μην τον εκβιαζουν φασισταρια σαν και του λογου σου, με γεια σου με χαρα σου. Αει σικτιρ ζωο. Δες ποιο ειναι το μεγαλυτερο αγαθο που διακυβευεται εδω και σκεψου. Απολιθωμενο ζομπι...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μωρέ να μη κάνουμε και εκστρατεία και για την αποδεδειγμένη βρωμιά που είχε μολύνει τη μπλογκόσφαιρά μας!

Έκλεισε ένα μπλογκ (αν και ποτέ δε θεωρήθηκε πως ανήκει στην οικογένεια των μπλόγκερς) χαμηλότατης ποιότητας και ανεπανάληπτης φτήνιας που έκανε επι καθημερινής βάσεως συστηματική καταπάτηση κανόνων δεοντολογίας των μπλογκερς και συστηματική κατάχρηση της ελευθερίας του λόγου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΜΠΛΟΓΚΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!

Έκλεισε; Στο διάολο!
Καθάρισε ο αέρας μας!

ΥΓ: Για οποιοδήποτε άλλο μπλογκ θα έκανα εκστρατεία, αλλά για αυτούς τους μουλωχτούς βρωμιάρηδες (και κάτι άλλους του ιδίου ποιόντος) που μας ρεζίλευαν καθημερινά, δε βγάζω κιχ!

Ανώνυμος είπε...

Ποια δημοκρατία ,ποια Ελευθερία του λόγου,ποια αξιοκρατία;
Είτε μας αρέσει είτε όχι δυο καταστάσεις υπάρχουν ,η στρατιωτική "δημοκρατία" και η οικονομική "δημοκρατία".
Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να ελέγχονται τα ΜΜΕ,απλά πράγματα.
Τώρα ζούμε απλώς εν μέσω οικονομικής "δημοκρατίας".
Όλες οι αντίθετες φωνές που ξεσκεπάζουν τις ατασθαλίες των κρατικοδίαιτων υπάλληλων και επιχειρηματιών απλώς θα "σωπαίνουν".

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν σας είδα ρε καλόπαιδα εδω μεσα (κι εσενα πρεζα) να σχολιάζετε όταν ο παπαγιάννης (αλλη λέρα απο 'κει) έκλεισε ΠΟΥΣΤΙΚΑ το blog του για να αποφυγει τις συνεπειες της μήνυσης?
Για την ιστορία αυτη (μπόχας και σαπίλας) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ?

Ανώνυμος είπε...

eisai toso stokos kai pwrwmenos re baglama pou oute 3 grammes den katalavaineis. to blogarw otan ginetai me orous kanonikhs dimosiografias pauei na einai blogging. gia na ksegavwtheis bastarde trava des ksena dimosiografika blog, estw apo erasitexnes, kai an vreis ena anwnumo ela edw na mas peis ti diakuveuetai ZWO. dimosiografiko omws ilithie, oxi grafw gia tous prwhn gomenous mou h ti skeftomoun otan exeza to prwi.
apo kati malakisthria, proodeutikous ths poutsas san kai sena gamithike h ennoia ths eleftheris ekfrasis. apo th mia exoume tous roufianodimosiografous, apo tin allh tous kretinous san kai sena pou oute kseroun ti uperaspizontai kai giati.
gamhmenh bourdeloxwra.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούνται οι κύριοι του jungle report να σταματήσουν να γράφουν ύπουλα ανώνυμα σχόλια εδώ μέσα εναντίον ενός φιμωμένου blog(τρωκτικό) επειδή έτσι τους συμφέρει και για να ''εκδικηθούν'' για το παιδί που έχουν για τους καφέδες(giant).
Ευχαριστώ.-

Ανώνυμος είπε...

TI BRIZESTE RE PAIDIAA!!!!XALAROSTE LIGO!O KATHENAS LEEI TH GNOMH TOU K DIKAIOMA TOU!!AUTO DEN EINAI TO THEMA??!!!!OI PROSBLHTIKOI XARAKTHRISMOI NA LEIPOYN!!
EIMAI K EGO ENA "TROKTIKO" ME APOSPI K KRISH..DE XREIAZOMAI UPODEIKSEIS APO KANENA GIA NA MOY PEI POS K TI THA SKEFTOMAI..
DIABAZO, ENHMERONOMAI K TA SYMPERASMATA DIKA MOU!!!!!!K OTAN KLEINOYN BIAIA K APARADEKTA PHGES PLHROFORHSHS (K OXI MONO...)TOTE EINAI EIS BAROS OLWN!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O χαφιές

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=56476&cid=9

Ανώνυμος είπε...

To τροκτικο ηταν το μονο μεσο που την ελεγε στους ΑΡΧΙ-ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΟΥΡΡΗ ΚΑΙ ΜΑΚΗ...

Αυτοι οι ανθρωποι ειναι τετοια κατακαθια που θα επρεπε εδω και χρονια να ειναι πισω απο τα καγγελα αλλα αυτη την στιγμη ειναι οι πρεσβευτες της ''δημοκρατιας'' μας.

Στο διαολο ολοι τους... το οτι εκλεισε το τρωκτικο ειναι και μια τρανη δικαιωση για το ποσο τσουζει η ελευθερια λογου καποιους νταβατζηδες.

Το τροκτικο απο εδω και στο εξης θα αποτελεσει μια λερναια υδρα και ευχομαι ολοι οι θιγομενοι πολιτες να φτιαξουν ο καθενας δικα του μπλογκς τα οποια θα ειναι και συγκοινονουντα μεταξυ τους.

ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΙΝΑ ΚΟΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Xalarwste . Kykloforoyne sprey akoma kai toixoi yparxoun afthonoi. afou tous enoxlei o ilektronikos toixos, as diavazoun tous toixous gyrw toys. Η ΑΠΟΨΗ ΔΕ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗ)

Aris είπε...

Eite mas aresei eite oxi to Blog, i fimwsi tou einai mia praksi ntropis gia ti "dimokratia" mas. Mipws tha prepei na arxisoume na syneiditopoioume oti i dimokratia mas einai fasismos pisw apo fileleuthero prosopeio?

Ανώνυμος είπε...

Για τη συγκεκριμενη περιπτωση μια χαρα τα λεει ο χαφιες. Μαλακες πρωκτικοι, το μπουλοοοοοο!!

Ανώνυμος είπε...

ta elege o kyrios vasilakos gia tin anwnimia. H epwnymia swzei, alla den ton akougate...

Ανώνυμος είπε...

ας πάρει το τρωκτικό μια πρωτοβουλία και να σταλεί από όλους μας ένα κοινό mail διαμαρτυρίας προς την google. να στείλουμε ένα καμιά εκατοστή χιλιάδες mail για πλάκα

Ανώνυμος είπε...

5.14 den mporeis na katalaveis pws se mia dhmokratia den mporei h enhmerwsh na leitourgei me orous fantoma? otan ginesai akomi mia anonimi phgh plhroforhshs de diafereis se tipota apo autous pou ipotithetai sthliteueis.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να βγουν και τα ονόματά τους στην δημοσιότητα για να μάθουμε ποιος είχε "δίκαιο". Εκτός και αν κρυφτούν σαν τα "ποντίκια". (Διαβατήριο, ταυτότητα στα δόντια και όπου φύγει-φύγει.) Στην τελική κάθε μέρα παρακαλούσαν αν "μπορούν" να τους κλείσουν, γιατί δεν μασούσαν... Τι κλαίγονται σαν γκομενίτσες τώρα; Τρωκτικά φάγατε το τυρί, την φάκα δεν την είδατε; (Κουίζ: Ποιο μεγάλο site με εκατομμύρια επισκέψεις, που δεν μασούσε από "γάτες" πιάστηκε στην φάκα; Η απάντηση σε λίγο..lol!)

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν κατάλαβαν Η ΧΟΥΝΤΑ από την Ελλάδα δεν Εφυγε ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

4.46 ανωνυμε λες εκτος απο την χουντα του ζαχαριαδη 46-49 τα γκουλαγκ και τα κεφαλια για τειχη της καμποτζης να εχουμε και την επετειο του κατα συρροην αυνανισμου της 4.46 πτερυγας μελλοθανατων;


ps on preza's bs.

preza δεν ασχολεισαι με το ιεκ;
ερχεται
τσακισμα των εξαρχειων.

ξαναβαφουν πτερυγες με κελια στις φυλακες μαθαινω..

Ανώνυμος είπε...

etsi. ama kataggeleis anonyma , eisai idios me τα λαμογια που πηραν τα λεφτα απο τα ταμεια, που χτιζανε "αναψυκτηρια", που αγοραζανε σπιτακια για τις κορουλες τους, που τσεπωνανε τα κτιματα του δημοσιου σε συνεργασια με τους μοναχους, τα λοαμογια με τις οφ σορ , τους υπουργους που εμπλεκοντουσταν σε "αποφυλακισεις" κτλ... ε, ναι , αν τα καταγγελεις ανωνυμα ειανι αισχος. ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ , ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΖΩΑΑΑΑΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΗ ΕΝΝΟΙΑ, της γιαγιας μου)

Ανώνυμος είπε...

To kleisimo tou proktikou einai i klasiki periptosi kapoiou pou pnigetai sta idia ta skata tou!

Exese-exese-exese-exese kai pnigike!
Perastika!

Ανώνυμος είπε...

poso kompleksikoi eimaste emeis oi ellhnes . Vgalte olh sas thn xolh kai thn kakia pou kryvete mesa sas . Alla meta mhn fonaksete otan 8a arisei siga siga na einai elegxomenh olh h blogsfaira kai 8a arxizoun na sas apoxaunonoun me diafores malakies opos toso kala to kanoun sthn thleorash.
Aksizoume auto telika ?

Ανώνυμος είπε...

etsi bravo mosxari, tous lwpodytes politikous kai ton kathe sapio pou se gamaei, na ton polemas san glitsa, anamesa se arthra gia thn paris hilton, to gourouni pou eklase kai myrise, th liwmenh myth tou michael jackson kai to mouni ths vandh.

Ανώνυμος είπε...

enw an se enimerwnei i kwlofyllada me leptomereies gia ti synantisi erdogan-karamanli ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΗΛΙΘΙΕ (ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

ma eisai pia toso kretinos re mpaglama pou gia o,ti grafw gia to troktiko mou apantas me to ti grafei o labrakhs, o mpompolas kai o kathe mpines? ti skata einai auta sta muala sas re lovotomhmenoi pousthdes.

Ανώνυμος είπε...

http://www.stifora.gr/article.php?id=5211

Ανώνυμος είπε...

Goustara poly to "troktiko" stis arxes tou. Teleutaia eixa ginei mia aidia k misi. To ti allakse to kseroun oi idioi k elpizo kapoios apo autous na bgei k na milisei. (Isos kapoioi proin synergates gnorizoun, giati oloi oi alloi tha einai ypo xountiko kathestos.) Tespa ekleise ena anoigoun xiliades. (Mono oi blakes pianontai apo tis IP'S). Monopolio k systrateusi se mia life-style enimerosi einai anekdoto!

Ανώνυμος είπε...

TO PREZATV
AFHNEI SXOLIA!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!

H POYTSA ERXETAI!!!


TO PREZATV
AFHNEI SXOLIA!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!

H POYTSA ERXETAI!!!


TO PREZATV
AFHNEI SXOLIA!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!

H POYTSA ERXETAI!!!


TO PREZATV
AFHNEI SXOLIA!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!

H POYTSA ERXETAI!!!


TO PREZATV
AFHNEI SXOLIA!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!

H POYTSA ERXETAI!!!


TO PREZATV
AFHNEI SXOLIA!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!

H POYTSA ERXETAI!!!


TO PREZATV
AFHNEI SXOLIA!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!

H POYTSA ERXETAI!!!

Δ.Π. είπε...

Θλιβερη εξέλιξη... θλιβερη δημοκρατια

Ανώνυμος είπε...

οι αιωνιοι κοπμπλεξικοι πικροχολοι αριστερουληδες....

Ανώνυμος είπε...

Όπως το blog παπαγιάννη έτσι και το troktiko δεν είναι απλά blogs, αλλά εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων ή ακόμα και των ίδιων των ιστολόγων τους. Δεν μπορεί κανένα δημοσιογραφικό blog να μας εκροσωπεί, δεν πρέπει καν να μας απασχολεί το κλείσιμο αυτών.

Proktiko sucks!

Ανώνυμος είπε...

ma ti zorii trabateee oloi pou brizeste metaksi sas!!!!!opoios de goustarei to troktiko i to kathe troktiko apla to agnoei k den enimeronete apo auto!!!den endiaferoun kanenan oi prosopikes sas diafores k tsakomoi edo pera!!exete psomotyri thn eleutheria logou alla den blepo kamia apopsi eite na diafonei eite na simfonei diatypomenh me sebasmo pros olous tous anagnostes!mathete ma milate me eugeneia k ustera kanete logo gia ta upoloipaa!!ainteee ellhnaress anagogoi!!(enoeitai pos bazo k ton eauto mou!!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά οι Warrant σας γαμάνε καλά. Όλους.

Joey Allen

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/group.php?gid=259693030312