Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ TROKTIKO...ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....

Το σημερινό μας λουκέτο το αφιερώνουμε σε όλους τους πολίτες που υποφέρουν από την αδίστακτη διαπλοκή των ΜΜΕ και της πολιτικής. Ορισμένοι μαφιόζοι και γκάγκστερ με μυθική περιουσία εξουσιάζουν σήμερα τη χώρα έχοντας υπό τις διαταγές τους την πολιτική εξουσία.

Οι λούμπεν της καπιταλιστικής τάξης έχουν όνομα και επώνυμο. Έχουν Πόρσε Καγιέν και είναι εκδότες, υπουργοί και βουλευτές. Διαθέτουν επιρροή στον χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας με τις εφημερίδες και τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τον τραπεζικό χώρο. Για να κλείσουν το troktiko ακολούθησαν μεθόδους γκαγκστερικής μαφίας. Κατέθεσαν μηνύσεις εν κρυπτώ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο φίλος των Γερμανών του ALPHA Β.Παπαδρόσος) ενώ εδώ και λίγες ημέρες αναρτήθηκαν και απειλητικά σχόλια από τον γνωστό εκπρόσωπο της χλιδής και της μεγαλοαστικής τάξης της Εκάλης. Σήμερα πήγε για πρώτη φορά στο γραφείο του μετά από τις διακοπές γεμάτος χαρά ΠΡΙΝ κλείσει το troktiko. Το γνώριζε και είναι σαφές. Ο δημοκράτης-δημοσιογράφος που ξεμπροστάστηκε από τους bloggers. Η δημοκρατική του ευαισθησία είναι τέτοια που καταφεύγει σε άθλιες μεθόδους για να κλείσει blogs. Δεν είμαστε οι πρώτοι. Όπως έλεγε στην τηλεόραση ότι ξήλωσαν τα γαλόνια του πατέρα του επί χούντας, ενήργησε και ο ίδιος. Με τις μεθόδους της επταετίας. Συκοφαντία, μηνύσεις και παρασκήνιο. Κάποιοι άλλοι με "πρακτόρισσες" συζύγους στην ΕΥΠ και οι ίδιοι να δημιουργούν την επικαιρότητα έχοντας την δυνατότητα να παίρνουν ...χαφιεδίστικες πληροφορίες.
Οι λόγοι "εθνικής ασφάλειας" δεν επιτρέπουν να βγει το troktiko στον ...αέρα. Ένα οργανωμένο σχέδιο μιας ξεπερασμένης εποχής αφού τα troktika θα τους σαρώσουν πολύ σύντομα.

Οι συνεχείς μας αναφορές στα σκάνδαλα και την χλιδή υπουργών όπως και στην συγκάλυψη του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπαθανασίου και τα εικονικά τιμολόγια στην υπόθεση Κουρή, οι επιθέσεις με στοιχεία στον Μάκη Τ, το ξεγύμνωμα του υποστηριχτή της Σαηεντολογίας Κ.Γαβρά αλλά και οι θέσεις μας για την ΜΗΔΕΝΙΚΗ εξωτερική πολιτική στο Τουρκικό είναι οι λόγοι που το troktiko δεν είναι αρεστό. Χθες το πρωί μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ μας ενηνέρωσαν να μην ασχολούμαστε με τα εθνικά θέματα γιατί επηρεάζουμε τον κόσμο. Να αφήνουμε δηλαδή να κάνουν τσάρκα τα f-16 των Τούρκων και να μην μιλάμε. Όλα αυτά είναι γεγονότα. Όπως και ότι ο υπουργός δικαιοσύνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δ/ντη του ALPHA να καταθέσει μήνυση και όπως γράφτηκε του είπε: "Μετά άστο σε μένα". Έτσι και έγινε αλλά ο Δένδιας δεν απάντησε και δεν διέψευσε ποτέ το δημοσίευμα.

Κάναμε λάθη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όταν πλένεις πιάτα θα σπάσεις κιόλας. Όμως ποτέ δεν είπαμε ότι δεν θα επανορθώσουμε. Δεν συκοφαντήσαμε(τουλάχιστον δεν είχαμε πρόθεση) και ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ όταν η δικαιοσύνη μας το ζήτησε (για κακούργημα). Δεν εκμεταλλευτήκαμε δηλαδή την ανωνυμία μας και παρουσιαστήκαμε στην ΓΑΔΑ και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ίσως αυτό είναι που τους ενόχλησε γιατί πλέον δεν μπορούσαν να κάνουν την πολυπόθητη άρση απορρήτου και την εισβολή στα σπίτια ανθρώπων που έχουν οικογένειες (σαν να πρόκειται για τρομοκράτες). Όμως εμείς τηρήσαμετο νόμο ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και αυτοί βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Αποφάσισαν με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο και μέσω επαφής με την google(την καλοαναθρεμμένη από όλους εμάς τα κορόιδα)να βάλουν λουκέτο χωρίς να μας ενημερώσουν.

Στην αρχή έβαλαν την φραγή με τον όρο ΠΙΘΑΝΗ παραβίαση και όταν διαπίστωσαν ότι ξεπερνάει κάθε όριο η φίμωση, αφαίρεσαν μετά από μια ώρα τον όρο "ΠΙΘΑΝΗ" για να έχουν λόγο.

Ποια όμως είναι η παραβίαση των όρων; Αν λειτουργούσαμε σαν εφημερίδα θα μας έκλειναν; Όποιος θίχτηκε πήγε στην δικαιοσύνη και εκεί θα μας αντιμετώπιζε. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ - το ξαναλέμε - και δεν κρυφτήκαμε. Οι απόψεις μας είναι και τις υποστηρίζουμε.

Μπορεί ο καθένας να διαφωνεί με όσα γράφουμε αλλά όχι με την δολοφονία και την εκτέλεση των blogς.

Οι συμπαραστάτες μας είναι οι φίλοι bloggers που θα έρθει και η σειρά τους, αλλά όπως τους έχουμε υποσχεθεί θα κάνουμε την αρχή και δεν θα τους χαριστούμε. Επιστρέφουμε πολύ πολύ σύντομα ίσως και σε ώρες. Όμως τα πράγματα θα είναι πιο άγρια. Αντάρτικο μέσα στο διαδίκτυο δεν θέλετε; ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ. Αλλά αυτή την φορά θα είναι κυνηγητό. Κανονικό όμως.

Ενοχλήσαμε τους αδίστακτους μεγαλοαπατεώνες μαφιόζους, εκδότες και πολιτικούς. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Είδωλο-σύμβολό τους έχουν τον εύκολο, γρήγορο, παρασιτικό κι ακόρεστο πλουτισμό, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε απάτη και παρανομία διανοηθούν και μη διστάζοντας μπροστά σ' οποιοδήποτε έγκλημα κατά της δημοκρατίας.

Όπως λέει και ο ...ποιητής: «ένας εκατομμυριούχος, στο βάθος των χρηματοκιβωτίων του, έχει στη διάθεση του περισσότερες ανθρώπινες ζωές από τον οποιονδήποτε μονάρχη»

Αναρτήσαμε δεκάδες καταγγελίες πολιτών που ήταν επώνυμες και ήταν επιλογή μας να βάζουμε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ γιατί ξέραμε ότι τα σκυλόψαρα μπορεί να τους κυνηγήσουν. Ο κόσμος γιαυτό έκανε το troktiko to No1 blogspot σε όλο τον κόσμο και το Νο1 από όλα τα portal στην Ελλάδα αφήνοντας δεύτερο το πολυδιαφημισμένο portal της διαπλοκής της εξουσίας, της απόκρυψης θεμάτων που ανήκει σε συκοφάντη και διαφημίζεται από τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ του μεγαλοδημοσιογράφους.

Πολλοί έλεγαν: "Θα τα πούμε στο troktiko" έβρισκαν μια δίοδο επικοινωνίας αλλά θα φροντίσουμε να γίνουν περισσότεροι. Όπως θα φροντίσουμε να βελτιωθούμε κάτι που το κάναμε πολλές φορές. Χρησιμοποιήσαμε το χιούμορ και την σάτιρα πολλές φορές γιατί είναι μέρος της ζωής μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισαν να μας εκτελέσουν. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ! Λειτούργησαν σαν τους εγκληματίες της πρωτότυπης αυτής προκήρυξης που εμείς παραφράσαμε.

Κάποιες επιχειρήσεις του δημοσίου ξεπουλιούνται σε απίστευτα χαμηλές τιμές, με τους διάφορους απατεώνες να βρίσκονται σε εμφύλιο για το ποιος θα εισπράξει τις μεγαλύτερες μίζες.

Σ' αυτό το γενικό ξεπούλημα της χώρας σημαντικό ρόλο παίζουν και κάποια μαφιόζικα μέσα επικοινωνίας τόσο τα ηλεκτρονικά όσο και τα έντυπα. Ο δρόμος μας ήταν το διαδίκτυο. Αλλά και αυτό είναι ελεγχόμενο. Θα παίξουμε στο γήπεδο τους αλλά με τους ΌΡΟΥΣ ΜΑΣ. ς κομισάριους για το περιβόητο δάνειο.

Η απόφαση αυτή του σημερινού Τέταρτου Ράιχ είναι καθαρά ναζιστική αφού πουθενά δεν παραβιάστηκαν ανθρώπινα δικαίωματα και δεν διαπράχθηκαν κακουργήματα.

Και αν οι Γραικύλοι, ατζέντηδες του κεφαλαίου, πολιτικοί ηγέτες αδιαφορούν γι' αυτό, ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Ήρθε η ώρα να ανοίξουν όλοι από ένα blog και να τάσσονται κατά του πολιτικού και εκδοτικού κατεσημένου που λυμαίνεται τον τόπο.

Κλείνει ένα και ανοίγουν δέκα.

Μόνο που αυτό που θα ανοίξουμε σε λίγες ώρες θα είναι πολύ πιο ισχυρό από το προηγούμενο. Το δυσάρεστο γιαυτούς είναι ότι δεν μπορούν να το κλείσουν.

Έπαιξαν και έχασαν! Δεν είμαστε ένας είμαστε πολλοί.

troktiko
6.8.2009

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ BLOGS.
ΤΟ TROKTIKO ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
6-8-2009


50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά φάνηκε σε αυτή τη χώρα ποιός είναι ο επαναστάτης και ποιός είναι ο "επαγγελματίας" αριστερός και προοδευτικός. Φίμωσαν το τρωκτικό που αποτελούσε πραγματική απειλή για το σύστημα και όχι indymedia, jungle report, ιούς κτλ. Διοτί αυτοί όχι μόνο δεν απειλούν αλλά είναι το εντελώς αντίθετο. Τώρα αποκαλύφθηκαν όλα. Ποιοί είναι οι ανεξάρτητοι και ποιοί οι παρακρατικοί νεοφιλελεύθεροι και τσιράκια της εκάστοτε εξουσίας. Που είναι να μιλήσουν τώρα για την πρωτοφανή φίμωση; Ποιές οι αναρτήσεις τους που ενόχλησαν την εξουσία; ΚΑΜΙΑ,
ΥΓ: Προσοχή, υπάρχει blog jungloeides που "φακελώνει" μέσω του haloscan ενώ το παίζουν έντονα ακτιβιστές.

Ανώνυμος είπε...

"ΤΟ TROKTIKO ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ"
Δηλαδή είναι θέμα ωρών να ξαναβρομίσουμε πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και θα επιστρέψει το τρωκτικό, αφού ως γνωστόν, τα σκατά επιπλέουν.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.22, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, προς το παρόν δεν καθάρισαν, ΣΕ καθάρισαν

Ανώνυμος είπε...

Έκλεισε το πρωκτικό, πωπω ζημιά που πάθαμε!!! Από που θα διαβάζουμε τώρα για το πως η Λίντσεϊ Λόχαν αφήνει τη... zet' aime στα χαρακώματα Σαμάνθα και πιάνει δουλειά.

Wow!!!

vagner είπε...

Το τροκτικο αποτελει τη γνησια μορφη επανασταστασης στο διαδυκτιο.
Απειλει το συστημα , το κατεστημενο, τον φασισμο της συγχρονης εξουσιας.
Χωρις τους πακτωλους χρηματων του indymedia, με μερακι κ κεφι , αλλα κ σωστη, εγκαιρη κ ανεξαρτητη πληροφορηση, ειναι παντα μπροστα απο τις εξελιξεις κ οχι πισω απ'αυτες.
Πιστευω οτι ο φασισμος των μεγαλο- εκδοτων, των επιορκων βουλευτων κ υπουργων, κ ολων οσων θεωρουν οτι απειλουνται απο την αποκαλυψη της αληθειας, δε θα περασει κ δε πρεπει να περασει.
Σιγα σιγα πεφτουν οι μασκες των ψευτο αναρχικων αριστερων της Εκαλης ππου οδηγουν πανακριβα τζιπ κ μενουνε σε βιλες με πισινες..
Το indymedia ζει κ βασιλευει, το τροκτικο που δε συγκρινεται σε θεματολογια, υφος κ περιεχομενο, ειναι κλειστο.
Η αληθεια πρεπει να φιμωνεται σε αυτη τη χωρα, γιατι ενοχλει..

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που έκλεισε το τρωκτικό, από που θα μαθαίνουμε βρε παιδιά για το αν μεγάλωσε η κυτταρίτιδα στη κωλάρα της Μπρίτνεϋ????
Ξανανοίξτε γρήγοραααααα!! Χανόμαστεεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

@6:27 μμ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ναι ναι ναι!!
Ιδίως όταν μας μιλάει για την τρύπια καπότα του Τζωρτζ Μάικλ, η επανάσταση κορυφώνεται και το σύστημα τραντάζεται συθέμελα!
Α πάενε ρε από κει!

Ανώνυμος είπε...

"Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ TROKTIKO...ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΡΑΔΙΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑ...."

Διαβάστε Περισσότερα

Ανώνυμος είπε...

6.27 k 6.31
poli asteia auta pou lete!!blepo omos autoleksi ta mathainete ta themata tou troktikou..afou de sas endiaferoun ti ta diabazete???alla etsi eimaste oloi...krazoume krazoume alla sta krufa...kanoume ola auta pou koroideuoume!!!aiinteeeee eksupnakides oloiii!!!

Ανώνυμος είπε...

6:39 μμ
Τι λες ρε μπαγλαμά κι εσύ? Όταν βλέπεις όλα τα aggregators γεμάτα με τις παπαριές του πρωκτικού να σου προσβάλουν τη νοημοσύνη, είναι να μη τα μαθαίνεις απ' έξω? Είχε γεμίσει με σκατά τη μπλογκόσφαιρα και έρχεται εδώ και μιλάει για επαναστάσεις ο χαζοπόντικας?
Ναι επανάσταση έκανε! Επανάσταση στην παραγωγή σκατού!

Ανώνυμος είπε...

@ 6.22 , 6.23 , 6.28, 6.31, 6.37

τυπάκια σαν του λόγου σας είναι ο λόγος (κατά την αποψη μου) που δεν μπορείς να αφήσεις σχόλια στο "troktiko"

Πόσο κάφρος μπορεί να γίνει κανείς, το καταλαβαίνεις διαβάζοντας τα κομπλεξαρισμένα σας σχόλια...

Ανώνυμος είπε...

καλά όλα αυτά περί παρασκηνίου αλλά το τρωκτικό το κατέβασε η google.-

Ανώνυμος είπε...

Zileyoun oi Ellinares epeidi to troktiko itan noumero ena. Epeidi oi Ellines polites protimousan ayto kai oxi ta kommatoskila.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος ξέρει πόσα reports και για ποιες από τις αναρίθμητες ρατσιστικές του αναρτήσεις έφαγε;

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα η χαρά του ακροδεξιού είναι οι αναρτήσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

@6:45
Ναι ρε λοβοτομημενε πρωκτικε! Τη βρηκες παλι την ηλιθια δικαιολογια για το που ειχες τα σχολια κλειστα. Αυτος ειναι ο λογος και οχι οτι αν τα αφηνες ανοιχτα τα σχολια στις αναρτησεις με το μαραμενο βυζι της Μαντονα και τη στραβη φαβοριτα του Κλουνεϊ, θα ετρωγες το κραξιμο της αρκουδας απο ολες τις μεριες.
Αποβρασματα της παραπληροφορησης και της λαιφ σταιλ αηδιας που εχετε το θρασος να μιλατε κιολας!

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα πριν μιλήσεις δες τι γράφουν οι αριστερούληδες φλούμπερς του ΣΥΡΙΖΑ και περιχώρων:

http://les-malakies.blogspot.com

...έτσι γιατί η αριστερά ξέρει από λογοκρισίες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ TROKTIKOU ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ,αφο θα ξαναλειτουργήσει, ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ .πασπαλισμενο με λιγο glamour για το ξεκάρφωμα....

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ TROKTIKOU ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ....

ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΥΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ TROKTIKOU......

ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε μωρέεεεεε. Πάτε καλά; Κλείνουν ένα μέσο στο οποίο όλοι είχαν θέση & άποψη και λέτε καλά να πάθουν; Άχυρο έχετε μέσα στο κεφάλι σας; Αλλά τι ρωτάω μάλλον κλούβιο είναι και βρωμάει όπως το κλούβιο αυγό. Κάποιοι σαν και εσάς έχουν φέρει τον κόσμο στην κατάσταση που είναι τώρα. Λοιπόν όλοι όσοι είστε υπέρ του κατεβάσματος του Troktikou άντε να κάνετε το εμβόλιο για τη νέα γρίπη σαν καλές μαριονέτες που είστε και αφήστε τον κόσμο να εκφράζεται. Ο Βολταίρος κάποτε είπε..."Δεν συμφωνώ με την άποψή σου, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να την εκφράζεις"...Αλλά που να σας τα μάθουνε αυτά στα σχολεία που πάτε; Το μόνο που σας νοιάζει είναι που θα πάτε για ποτό το βράδυ και που θα πάτε διακοπές. Αλλά όταν σας έρχεται η καμπάνα του λογαριασμού, ειδικά για ένα μπουκαλάκι νερό σε μια καφετέρια, όλοι κάνετε σαν γκόμενες από το κλάμα και τα βάζετε με όλους εκτός από τους εαυτούς σας που το δεχτήκατε. ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αριστερούληδες της κωλοτρυπίδας είναι υπέρ του κλεισίματος τι απορείς;;;

δες τον οχετό που περνιέται για blog των φλουμπερέων και λοιπών αριστεροβρωμιαραίων

Ανώνυμος είπε...

@7:00

Συμφωνώ! Αν δεν ανοίξει το πρωκτικό και παλι, μας βλέπω να πληρώνουμε 2 ευρώ το μπουκαλάκι νερό στα περίπτερα! Είμαστε όλοι πρωκτικό!
(αλλά αυτή τη φορά που θα ξανανοίξει, μην τα καλύπτετε τα βυζιά στις γκόμενες ρε παιδιά! Αμαρτία από το Θεό και την Παναγία είναι....)

Ανώνυμος είπε...

At 6:28 μμ, Anonymous Ανώνυμος

Kαλα ρε μπαγλαμα ανωνυμε νομηζεις οτι αμα γραφαν μονο για τον κολο της britney θα τους εκλειναν ??

Ευχη θα ηταν για τον καθε ΜΑΚΗ και ΚΟΥΡΡΗ να γινοταν το τροκτικο αποκλειστικα espresso...

Θα τους σπασουμε τα νευρα μεχρι το σημειο να μας απαγορευσουν και το internet...και θα εχει πολυ πλακα οταν θα βγουμε εξω απο τα μπουντρουμια μας.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει υπάρχει και το Wordpress.Σιγά το θεο Google

Ανώνυμος είπε...

7:03
Μιλάν και τα κοπρόσκυλα που εκβίαζαν για να φιμώσουν! Ουστ από δω ρε αληταρά!

Aitheras είπε...

Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν οτι το τρωκτικό είμαστε όλοι εμείς ... παλιοί και νέοι blogers ....
Όσο για τους υπολοίπους , λίγες οι μέρες χαράς σας ακόμη ... ανώνυμοι ήταν και οι χαφιέδες επί χούντας .....

Ανώνυμος είπε...

τριανταφυλοπουλος.ο ρομπεν των χαζων.τωρα και με cayenne.δεν γαμιομαστε λεω εγω τωρα.

Ανώνυμος είπε...

"7:03
Μιλάν και τα κοπρόσκυλα που εκβίαζαν για να φιμώσουν! Ουστ από δω ρε αληταρά!"

ΤΙ λες βρε ζώον κανένα βοθρόλυμα φλουμπεράκι είσαι; Εγώ δενέχω ούτε βλοκγ ούτε τίποτα βλήμα.

Ανώνυμος είπε...

7:03
"Εγώ δενέχω ούτε βλοκγ ούτε τίποτα βλήμα."

Το ξέρω. Στο έκλεισαν έμαθα.

Ανώνυμος είπε...

ναι μου έκλεισαν κάτι που δεν είχα ποτέ!

Τι να πεις η μαλακία είναι ανίκητη.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν και τα δημοσιο-γραφικά ξεκατινιάσματα:

Το μεγάλο κόλπο και το κλείσιμο του «Τρωκτικού»

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2009, 16:16

Έκλεισε με απόφαση της GOOGLE το blog «τρωκτικό» μετά απ’ αλλεπάλληλες καταγγελίες για συκοφαντικά, υβριστικά και καθοδηγούμενα σχόλια. Καμία φωνή φιμωμένη δεν εξυπηρετεί την δημοκρατία και την ενημέρωση. Αυτό είναι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο.

Η συγκεκριμένη, ωστόσο, φωνή, με συμπεριφορά απαράδεκτη και αντιδεοντολογική πέρα για πέρα, υπό την καθοδήγηση και τις εντολές γνωστών επιχειρηματιών, αντιμετώπισε το αυτονόητο λουκέτο. Ο ρόλος των blogs ακολούθησε κι αυτός την κακοποίησή του στην ελληνική του εκδοχή. Αντί να εξυπηρετεί την φωνή των ελεύθερων πολιτών, άρχισε να ενισχύει το εισόδημα επαγγελματιών δημοσιογράφων, οι οποίοι υπό το σκότος της ανωνυμίας, εξυπηρετούσαν με τη σειρά τους σκοτεινά ως επί το πλείστον επιχειρηματικά συμφέροντα.

Είναι γνωστό ότι όποιος επιθυμεί την ηλεκτρονική ενημέρωση δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του blogspot, πολύ περισσότερο όταν είναι δημοσιογράφος, αλλά χρησιμοποιεί το gr για να είναι εμφανής η ταυτότητά του.

Έτσι, λοιπόν, κατά τα πρότυπα της γνωστής μαφιόζικης συμμορίας εκτελούσαν κι αυτοί τα δικά τους συμβόλαια.

Πέρα από το κλείσιμο του blog, τα συγκεκριμένα «τρωκτικά» θα βρεθούν πλέον στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουν και τη δικαιοσύνη -αυτήν που υπάρχει- για τις αθλιότητες που κατά καιρούς έγραψαν. Όταν η εισαγγελία διαβιβάσει στην GOOGLE και την INTERPOL τις καταγγελίες που έχουν γίνει θα παραδοθούν στους θιγόμενους όλα τα ip των συγγραφέων της λάσπης.

Τότε θα καταλάβουν οι πολλοί, ποια ακροδεξιά στοιχεία και κουκουλοφόροι παραεκκλησιαστικών οργανώσεων κρύβονταν πίσω από τον αθώο τίτλο «τρωκτικό», το οποίο όντως αθώα ξεκίνησε, αλλά πολύ γρήγορα και ένοχα εντάχθηκε στην υπηρεσία των προαναφερθέντων κύκλων.

Το κόλπο που ετοίμασαν είναι ακόμα πιο καλά σκηνοθετημένο απ’ ό,τι φαίνεται.

Οι επιχειρηματίες που βρίσκονταν πίσω από το συγκεκριμένο blog, δια των αχυρανθρώπων τους, ετοιμάζονται να μπουν στα μέσα, ηλεκτρονικά και μη, με Δούρειο Ίππο τον θόρυβο για την ελευθερία στο διαδίκτυο.

Είναι κι αυτός ένας τρόπος διαφήμισης. Να γίνεσαι γνωστός ψευδόμενος, βρίζοντας και συκοφαντώντας χωρίς στοιχεία το σύμπαν. Οι ίδιοι, με λίγα λόγια, επεδίωξαν τον θόρυβο δια του λογοκριτικού δήθεν λουκέτου, προκειμένου να ενισχύσουν τη διαφήμιση των μελλοντικών σχεδίων τους.

Για όλα αυτά τα υποκείμενα, επιχειρηματίες και «δημοσιογράφους», έχουν γνώση οι φύλακες.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=56476&cid=9

Ανώνυμος είπε...

Μην τρελαθούμε τελείως ρε παιδιά. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λέτε που έκλεισε αυτή η "ιστοσελίδα". Φρίκη ήταν! Τελικά υπάρχει (θεία -αν και δεν πιστεύω-) δίκη!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να καταργήσουμε το Internet στην Ελλάδα....

Τι ζώα που είστε εσείς οι Έλληνες....
Ειδικά εσείς οι μεγάλοι σε ηλικία έχετε γαμήσει την νεολαία και δέν σας καίγεται καρφί.

Ανώνυμος είπε...

Όπως το blog παπαγιάννη έτσι και το troktiko δεν είναι απλά blogs, αλλά εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων ή ακόμα και των ίδιων των ιστολόγων τους. Δεν μπορεί κανένα δημοσιογραφικό blog να μας εκροσωπεί, δεν πρέπει καν να μας απασχολεί το κλείσιμο αυτών.

Proktiko sucks!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω ο Τριανταφυλοπουλος θα βγει στο τελος ζημιωμενος απο αυτη την ιστορια.

Ανώνυμος είπε...

ηταν μη γίνει η αρχή , περιμένετε και θα δείτε πως θα φιμώσουν το διαδίκτυο, καιολα οσα λέτε κάποιοι εγω τα ακούω βερεσε .... ξυπνατε λιγο ένθεν και ένθεν γιατι τα χειρότερα έρχονται.....

Ανώνυμος είπε...

κ τώρα που θα μαθαίνουμε τα νεα της λαίδης γκαγκα???
το αντάρτικό ηλιθιότητας όμως θα συνεχιστεί, δεν το φοβάμαι το πρωκτικό!

Λαονικος είπε...

καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα και για τα τρωκτικά και για όλους μας.
γιατί?
πολύ απλά ο κόσμος θα πάρει θέση υπέρ και κατά η ακόμα κρατώντας μια ουδέτερη στάση.
από το αποτέλεσμα θα φανεί και το τεράστιο ολίσθημα των αρχόντων.
παρά πολλοί μην περιμένετε να γίνουμε γιατί σ΄αυτη τη χώρα γεννιέσαι κομματοσκυλο δεν γίνεσαι...
απλά θα δυναμώσουν οι ελεύθερες φωνές.
καλή συνέχεια στα παιδία του τρωκτικού και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν την αυτοκριτική τους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ?ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ΄΄ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

υπ'όψιν όλων μας

χάκερς έχουν εισβάλλει και παραποιούν στοιχεία σε twitter, facebook kai blogspot

enet.gr

ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη

Ανώνυμος είπε...

Αν και καθημερινος αναγνωστης του τρωκτικου, αν και συμφωνω με τις αποψεις του για τον "Θεο" Μακη, εχω να παρατηρησω το εξης:
Ο ανωτερω "κυριος" εχει ονομα,φατσα και οταν βριζει και συκοφαντει το κανει επωνυμα... Οι φιλοι δημοσιογραφοι (?) του τρωκτικου, γιατι δεν εχουν υπογραψει ουτε ενα αρθρο τους? Οποτε εστελνα mail στο τρωκτικο το εκανα επωνυμα και με υπογραφη. Φυσικα δημοσιευονταν οσα δεν ενοχλουσαν τη γραμμη του blog. Επωνυμα κυριες και κυριοι ....επώνυμα κι εγω μαζι σας!!!!!!!
Γιώργος Γ.

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι και να ήταν το Τρωκτικό το να κλεινει μια φωνή που ενοχλεί καταργεί την Δημοκρατία. Άλλωστε αν δεν σας αρεσε είχατε την επιλογή να μην το δείτε, το ότι το βλέπατε συχνά έστω και αν δεν σας άρεσε σημαίνει κάτι. Στην Δημοκρατία δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι ούτε να το βουλώνουν επειδή ενοχλούνται κάποιοι.

Ανώνυμος είπε...

Με τις ξιφολόγχες δεν μπορείς να φιμώσεις‏...
Από τον Θύμιο Παπανικολάου

http://press-gr.blogspot.com/2009/08/blog-post_9333.html

Ανώνυμος είπε...

At 8:04 μμ, Anonymous

Ότι είχε γραμμή το blog είναι δεδομένο ότι τους άρεσε δημοσίευαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσει ή ότι έγραφε το τρωκτικό ήταν σοβαρό... δεν ήταν και λίγες οι μαλακίες που διαβάζαμε εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι παθαμε.την πατήσαμε και ενώ νομίζαμε ότι όλα πηγαίνουν μια χαρά.
Μας πιασαν μεγάλε . έχετε πλακά όλοι οι σκατάδες.
Ουστ απατεώνες.

Ανώνυμος είπε...

Re seis karagiozopaihtakia..,kotes me lyri..ti zoria travate me to troktiko..?
Am den sas aresei na min diavazete repaliokourades..pou vgikate na sholiasete san tis klanies..!!

Ante na travixoume oloi mazi to kazanaki na fygoun kati kourades san kai esas...

Ανώνυμος είπε...

στην αρχη ξεκινησε σαν νεοδημοκρατικο. μετα συνεχισε σαν βοθρος. επομενο οι βοθροι να βουλωνουν.

Ανώνυμος είπε...

Kai to troktiko itan axtarmas kai eseis ilithioi opos kai oi goneis sas kai olo sas to soi allios den tha itan to meros afto toso xalia.
As anoixoun allou, ti tous peiraxe, tha xasoun to trademark?
Siga kai to blog, siga kai tous mages tous thigomenous pou tin eidane opsimoi thematofylakes tis dikaiosynis. Elpizo na kleisoun merika akoma kai na paei kabosos kosmos fylaki bas kai ginei tipota sto telos giati kaka ta psemata an den anoigei kamia myti gia poly kairo pairnoun polloi kai diaforoi "aera" kai exei arketo kairo (35 xronia) na anoixei miti (mono kolotrypides anoigoun teleftaia)
Apo tin alli an balei o malakoypourgos epikoinonion optiki ina sti Makronisso ego proteino na pame na kanoume katalipsi kai na leme ton pono mas apo ta kelia anamesa stis xenagiseis stous touristes gia xartziliki. Ego thelo na paizo ton vasanismeno kommounisti kai thelo ena pipini styl bezantakou gia vasanistria

Ανώνυμος είπε...

Eίναι πολύ ενδιαφέρουσα η ψύχωση των ΣΥΡΙΖΑΙΚΩΝ blogs εναντίον του Τρωκτικού καθώς και η χαρά τους που έκλεισε όπως διαπυστώνεται εδώ από τα μηνύματα μίσους αλλά και από τις αρλούμπες που γράφουν στα blogs τους για το θέμα.
Από τους πανταχού παρόντες δήθεν υπερασπιστές της "διαφορετικότητας", του "εναλλακτικού" και της "ελευθερίας" θα περίμενε κανείς άλλη στάση. Αλλά για πολλοστή φορά διαπυστώνεται πως οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου μόνο για όσους συμφωνούν μαζί τους. Όποιος τυγχάνει να έχει άλλη γνώμη βαπτίζεται φασίστας, ακροδεξιός και συμπερασματικά δε θα πρέπει να έχει έκφραση.
Ο Φασισμός των "αντιφασιστών" δηλαδή σε όλο του το μεγαλίο και σε πλήρη εναρμόνιση με το κατεστημένο της δημοσιογραφίας των ΜΜΕ.