Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2009

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ:ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ..



Τα δεντρα και πιο συγκεκριμενα τα Πευκα,οπως επισης η χαμηλη βλαστηση και ο στρατηγος ανεμος,ειναι επιβαρυντικοι παραγωντες για την εξαπλωση των πυρκαγιων.

Ο Ευαγγελος Αντωναρος,ως αξιος συνεχιστης του Βυρωνα Πολυδωρα,επιδωθηκε σημερα σε ενα πραγματικο οργασμο μαλακισμενων και ακρως προκλητικων δηλωσεων,την στιγμη που η μιση Αττικη εχει γινει σταχτη,εξαιτιας της κρατικης αδιαφοριας,της ελλειψης σωστου συντονισμου των επιχειρησεων και πανω απ'ολα επειδη δεν υπηρχαν προλυπτικα μετρα στα δαση,για την αποφυγη και την εξαπλωση των πυρκαγιων,οπως οργανωμενη πυρασφαλεια αντιπυρικες λωριδες κ.α...

Δειτε αναλυτκα,τις ακρως προκλητικες δηλωσεις του εκπροσωπου τυπου της κυβερνησης εδω.

ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΠΕΡΙ ΠΕΥΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΘΕΛΟΥMΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2009

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ARXIZO NA PISTEVO STOUS ELOXIM KE TOUS ALOUS TOU LIAKOPOULOU TELIKA YPARXOUN ANAMASA MAS KE MAS DIOIKOUN ,DEN PISTEVO STA AFTIA MOU APO AFTA POU AKOUSA TELIKA EXI EPAFI ME TO ANTHROPINO IDOS AFTI ,GIATI DEN MPOROUN KATALVOUN TI SIMENI PEUKODASOS KE POS NA TO SINTIROUS KE TI EXIPERETI TO DASOS

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στα πεύκα δηλαδή! Έλεος! και το 2007, ρε όμορφε, τι έφταιγε; o ανάδρομος Ερμής; τουλάχιστον τώρα δεν έχει νεκρούς...μέχρι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ανοχή-συνενοχή που δείχνει ο μέσος Έλληνας σε ανθρώπους σαν τον Αντώναρο, πληρώνεται με καμμένα δάση και όχι μόνο. Φταίει αυτός ή ο κάθε παρτάκιας που τον ψήφισε; Αφού δεν έχουμε μάθει από τα λάθη μας σαν λαός και έθνος, θα τα τρώμε στη μάπα ξανά και ξανά, μέχρι που κάποτε να μετανοήσουμε και να επιστρέψουμε στη δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Ζώα! γουρούνια! κνώδαλα! κάφροι! Οστρογότθοι! Καννίβαλοι! Σκουπίδια! Αϊσχος! Ουστ να μου χαθείτε, τομάρια!


Βασίλης Λεβέντης

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΤΩΝΑΡΕ Κ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ? ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕΣ. ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΩΤΙΑ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΦΑΣΚΕΛΟ Κ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τα πευκα ΔΕΝ συντελούν στην περαιτέρω εξάπλωση των πυρκαϊών?
Είναι το ιδιο να καίγεται πευκο και το ίδιο π.χ. ελιά?

Ρε πρέζα, πόσο δύσκολο σου ειναι επιτέλους να το βουλώνεις όταν δεν ξέρεις?

Δεν καταλαβαίνεις το πόσο αποδυναμώνεται η κριτική όταν περιέχει μπούρδες επιπέδου τρωκτικού?

Ανώνυμος είπε...

ρε 7.57 δες τον 5.54...

Unknown είπε...

Μια τέτοια δήλωση σε μια ευρωπαϊκή χώρα, θα σήκωνε κοινωνική θύελλα και σίγουρα θα είχε σοβαρές επιπτώσεις στην καριέρα του πολιτικού που την εξέφρασε. Εδώ ένα κόμμα που πηγαίνει σε εκλογές με 70 νεκρούς πάνω του και την καταστροφή ενός ολόκληρου διαμερίσματος της χώρας χάνει ελάχιστα από τα προηγούμενα ποσοστά του !!!

Vassilis είπε...

Ρε 8:26 τον είδα. Δεν σε πιανω όμως.
ΔΕΝ είναι αντικειμενική δυσκολία ο αέρας?
ΔΕΝ είναι αντικειμενική δυσκολία για την ρίψη το να υπάρχουν κατοικίες δίπλα?
ΔΕΝ είναι αντικειμενική δυσκολία το πυκνό πευκόδασος?
Είναι. Αυτο είπε ο μαλακας, και πέσαμε να τον φάμε ως αντιπολιτευόμενος όχλος.
Στην τελική, αν ο πρέζας είναι της σχολής τρωκτικό (άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακουν τ' αυτία μου) να πα να γαμηθεί να ανοιξει μπλόγκ μαζί τους.
Αλλιώς να κριτικάρει επί της ουσίας και όχι παρορμώμενος από το σπέρμα που του έχει φτάσει λίγο πάνω απο τα μάτια.

Γιατί δεν μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να αντιμετωπίσει την φωτια? Ποιός λαμβάνει αποφάσεις σε διοικητικό επίπεδο? Ποίος αγοράζει εξοπλισμό? Ποιός πουλάει? Ποιός διορίζει προσωπικό? Ποιός ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ? Ποιός επωφελείται από την οικοπεδοποίηση? Ποιός αγοράζει?

Αυτά ειναι τα ερωτηματα που πρέπει να αναδείξει. Τα άλλα είναι πίπες..

Ανώνυμος είπε...

Aη γαμησου ρε πρεζα με τον μετριασμό σχολίου να πούμε. Αη στα τσακίδια..