Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΥΨΟΥΣ 550 ΕΚ.ΕΥΡΩ...ΚΙ'ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Βαριές αποδεικνύονται οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας για τα κανόνια που -όχι και τόσο αιφνίδια- έσκασαν στον όμιλο Ασπίς Πρόνοια. Καλύπτοντας επί πεντέμισι χρόνια μια σειρά άστοχων ενεργειών του επιχειρηματία κ. Παύλου Ψωμιάδη, ο οποίος κινούνταν στα όρια της νομιμότητας, και κάνοντας έως και την ύστατη στιγμή ενέσεις ζωής στην εταιρεία του αφού παρά τις συνεχείς παρανομίες έπαιρνε παράταση στη λειτουργία της,ο Παπαθανασίου,η κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΕΙΑ) κ. Γιώργος Πέτσας φέρονται ως συνυπεύθυνοι για την κατάσταση που διαμορφώθηκε...

ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΚΙ'ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ...ΡΕ ΘΕΜΟ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ ΡΑΧΟΒΙΤΣΑ;;;
ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ;;;ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK,ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ.


ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε γαλάζιος ο ψωμιάδης ? Ποιός τον δημιούργησε και τον ανδρωσε ? Το ΠΑΣΟΚ με τα μπούνια βεβαίως. Αυτοι που είναι μεσα στην αγορά το ξερουν. Πράσινο μαγαζί η ΑΣΠΙΣ.

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Πρεζα ... Φιλε το Θεμα εχει γραψει μια απιστευτη παπαρια και δεν πρεπι να την αναπαραγεισ .Ειμαι δημοσιογραφοσ σε μεγαλο σταθμο και ασχολουμε με τισ ασφαλιστικεσ 10 χρονια. Ο ψωμιαδησ , ο ασφαλιστησ απο τα ταμπουρια του πειραια, ανδροθηκε με το ΠΑΣΟΚ. Δεξι χερι του μακαριτη του Καρατζα. Ο αδελφοσ καρατζα(σιμήτης) ηταν ο προεδροσ τησ ΑΣΠΙΣ BANK... Νομιζω οτι δεν γνωριζει καλα ο θεμοσ το θεμα...

Oingo Boingo είπε...

Ο Ψωμιάδης τα είχε ξεκινήσει αυτά από το 1997 - από τότε τα είχε αποκαλύψει το "Επιστημονικό Μάρκετινγκ" που είναι το πιο έγκυρο περιοδικό του ασφαλιστικού χώρου.

Δες τις τελευταίες παραγράφους αυτού εδώ του δημοσιεύματος:

http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=10667#more-10667

Oingo Boingo είπε...

Και το Insurance Daily αφήνει υπονοούμενα για μίζες προς αρμοδίους και των δυο κομμάτων:

"Το 1997, το «Επιστημονικό Μάρκετινγκ» δημοσίευσε λεπτομερώς πώς μια Ασφαλιστική η άδεια της οποίας αφαιρέθηκε πρόσφατα, χειραγωγούσε τις μετοχές θυγατρικής της και τις μεταπουλούσε σε άλλες δικές της θυγατρικές φορτώνοντας τις εταιρείες του… Ομίλου με Αποθεματικά Μαϊμού, άνευ κανενός είδους αντικρίσματος!

Όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί (και αναρμόδιοι, αλλά πανίσχυροι υπουργοί) τότε γνώριζαν τα πάντα! Το πρώτο θέμα της Κυριακής αναφέρει κολλητό αναρμόδιου υπουργού που ήταν μέλος του ΔΣ του περιβόητου…Ομίλου..

Θα πρέπει να βρούμε μια άλλη φράση από αυτή που λέει «Σημεία και Τέρατα», γιατί αυτή είναι πολύ επιεικής για να χαρακτηρίσουμε το τι συμβαίνει στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα εκατομμύρια τσέπωσαν από τον εν λόγω επιχειρηματία, αλλά και από έναν άλλον που μέχρι στιγμής τη γλίτωσε γιατί ήταν πολύ περισσότερο προσεκτικός και δεν επέτρεπε ποτέ στα οικονομικά του να φτάσουν σε αυτό το απαράδεκτο και… ακαταλαβίστικο σημείο!

Αν ποτέ μάθουμε πόσα εκατομμύρια ευρώ τσέπωσαν οι αρμόδιοι μεγαλοαπατεώνες θα… ασπρίσουμε από το κακό μας!

Και δεν εννοούμε τους επιχειρηματίες!"

Ρίχνει, όπως βλέπεις, και τη μπηχτή του για τον Κοντομηνά.