Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2009

ΤΟ "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ" ΤΩΝ ACTIVE MEMBER ΑΦΙΕΡΩΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ!!!ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!)

Στίχους από το συγκρότημα ACTIVE MEMBER επέλεξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να απευθυνθεί στους μαθητές των λυκείων και των γυμνασίων της χώρας, ενώ για τα μικρότερα παιδιά του δημοτικού χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τον «Μικρό Πρίγκιπα».

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απευθυνόμενος στους νέους στη «γλώσσα» τους μέσω της μουσικής που ακούν, σημείωσε στο μήνυμά του με την ευκαιρίας έναρξης της σχολικής χρονιάς: «Φυσάει κόντρα σε ολάκερη γη τα άγρια πετούμενα δεν βρίσκουν πηγή, δεν αντέχω της βολής τη σιγή...».



Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας επεξηγώντας στους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το νόημα των στίχων που επέλεξε, υπογράμμισε: «Δυστυχώς, οι ενάντιοι άνεμοι είτε διαστρεβλώνουν την παιδεία σε αποκλειστική παροχή επαγγελματικής εκπαίδευσης είτε εμποδίζουν αυτή τη δυνατότητα».
Κάλεσε δε τους μαθητές να μην είναι σιωπηλοί.

Αντίστοιχα, με ένα απόσπασμα από τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί, ένα βιβλίο συγκινητικό και εύληπτο από παιδιά μικρότερης ηλικίας, απευθύνθηκε ο κ. Ιερώνυμος στους μικρούς μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

NO COMMENTS...ΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΡΥΠΕΣ,ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΝ FREEDOM...
ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΩΡΑΙΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ!!

ΠΡΕΖΑ TV
11-9-2009

4 σχόλια:

Sourotiri είπε...

Πραγματικα πολυ θα ηθελα να μαθω την φατσα του BD Foxmoor [αφεντικου των Ακτιβ Μεμπερ] οταν εμαθε αυτο το νεο...

Ε ρε γελια...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα!!! Πρόσεχε τι εύχεσε φίλε πρέζα γιατί ποτέ δε ξέρεις :)

yannidakis είπε...

δε το σχολιαζουμε αρνητικα, απλα ευχομαστε με καλη προδιαθεση, να συνεχισει να αγγιζει τη νεολαια σε πνευματικα μονοπατια :[

Ανώνυμος είπε...

καλλα τα λεει. απο τισ σπανιεσ φορεσ που συμφωνο με ρασοφορο.μακαρι να αυξανοντε τετοιεσ φωνεσ.