Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2009

ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ...

Την ώρα που ο τυμπανιστής σήμανε τη λήξη της ημερήσιας νηστείας για τη μουσουλμανική γιορτή του Ραμαζανιού στο χωριό Κιμμέρια Ξάνθης ένας 52χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, την περασμένη Παρασκευή.

Αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι αερίου και του πέρασαν χειροπέδες. Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο αλλά ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί και αφέθηκε ελεύθερος. Ο 52χρονος συνταξιούχος, κάτοικος του χωριού Κιμμέρια, φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πριν από τρία χρόνια, απασχόλησε τις διωκτικές αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να πυρπολήσουν το τέμενος στο χωριό Τοξότες Ξάνθης με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο εσωτερικό του, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελλία στις αρχές.

Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ;;;
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑKΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβοκάτσια είναι

Ανώνυμος είπε...

Και πως συνδέονται οι πυροβολισμοί με το ραμαζάνι; Δε βλέπω να υπάρχει καμία σύνδεση, εκτός από την προσπάθειά σου να βρεις κάτι να παραπονεθείς σαν μικρό κακομαθημένο.

Ανώνυμος είπε...

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/09/6-7-1955_06.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΕΣ?ΠΡΕΖΑ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.