Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2009

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ...Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

Παίρνουμε ένα περιφερειακό σιδηροδρομικό δίκτυο, στο οποίο δεν έχουν γίνει και πολλά ως προς την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του τα τελευταία χρόνια.
Προσθέτουμε μερικά τρένα που εξοικονομήσαμε από περικοπές σε άλλα τμήματα του δικτύου, σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα με 8 δρομολόγια και όλο αυτό το βαφτίζουμε προαστιακό σιδηρόδρομο. Αυτά έγιναν όλως τυχαίως 25 ημέρες πριν από τις εκλογές και όλως τυχαίως στη Θράκη, σε μια περιοχή στην οποία πολιτεύεται ο νυν υπουργός Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα τρένα θα καλύπτουν την απόσταση μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής σε 33 λεπτά και σε κάτι λιγότερο από μία ώρα την απόσταση μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής. Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται μεταξύ 0,8 και 3,7 ευρώ, ενώ το μεγάλο πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την εξοικονόμηση τροχαίου υλικού, λύθηκε με τη... μετακόμιση τρένων από την Κεντρική Ελλάδα. Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών επισημαίνουν πως από τα μέσα του καλοκαιριού, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα «εξορθολογισμού» των δρομολογίων, καταργήθηκαν περισσότερες από 40 διαδρομές σε Μακεδονία και Θεσσαλία. Παράλληλα, την τροχιά μπούμερανγκ φαίνεται πως ακολουθεί η ώς και κατά 33% αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων του τρένου αφού όπως τονίζουν εκπρόσωποι των εργαζομένων, παρατηρείται κάθετη πτώση στην επιβατική κίνηση ακόμα και σε γραμμές-«φιλέτα» του δικτύου, όπως το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-9-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σκεψου τους φανταρους ρε βλακα!!!!!!!!!