Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2009

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...ΧΤΥΠΑΝΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ...ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

Μπλοκ πίσω από την εκκλησία του Άγιου Παντελεήμονα έχουν συγκροτήσει περίπου 15 μέλη της Χρυσής Αυγής και της «Ομάδας Αγανακτισμένων Πολιτών», οι οποίοι με σίδερα και ξύλα επιτίθενται κατά μεταναστών που τυχαίνει να περνούν από την περιοχή. Ήδη, 2 άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν πριν από περίπου μία ώρα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα περιπολικό, το οποίο περιμάζεψε τους τραυματίες.

Ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου, μέλος της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Ρατσιστική Απειλή, ο οποίος ενημερώθηκε για τα γεγονότα από Αφγανούς που δέχτηκαν επίθεση δηλώνει πως πρόκειται «για το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου και οι γνωστές φασιστικές ομάδες επιλέγουν να παίξουν το ρατσιστικό χαρτί τους. Η αστυνομία δίνει κάλυψη στα γεγονότα, αφού αφήνει εδώ και 1 ώρα την ομάδα να βρίσκεται με ξύλα και σίδερα στα χέρια, ενώ οργανώνει περιπολίες για να κλείνει μαγαζιά και καταστήματα».


ΑΘΛΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ (ΕΙΡΩΝΕΊΑ),ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ...
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2009


tvxs

5 σχόλια:

anasthod είπε...

αποτελεί ζήτημα χρόνου η κατά 4η εξουσία ακροδεξιά να καταρρεύσει και η αριστερά επιτέλους μετά από 5 χρόνια να θριαμβεύσει. Έπειτα από 5 χρόνια, εφόσον το ΠΑΣοΚ, αριστερό κόμμα, αναλάβει την πολιτική εξουσία με αυτοδυναμία, σκοπέυω να δακρύσω αγοράζοντας ένα φύλλο της εφημερίδας Ελευθεροτυπίας. Μού είναι αδύνατω να φανταστώ τη χαρά τους, όπως και9 στο vlemma, στον kokkino.gr και κάμποσους παρόμοιους πολιτικούς φορείς. Θα κάνουν σεξ, επιτέλους! Του Στάθη θα του αλλάζουμε και πάνες, τσιρλιπιπί θα τον πάει!

anasthod είπε...

πάλι Καραμανλή θα ψηφίσω, γουστάρω τους δεξιούς, δεν θέλω ούτε σεξ να ξανακάνω, ούτε Γαλέρα να ξαναδιαβάσω, ούτε μπάφους!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θέλει 300.000 μουσουλμάνους στην Αθήνα; Ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε άλλη μια τεράστια μειονότητα που θεωρεί τις μανάδες και τις κόρες μας πουτάνες γιατί δεν φοράνε μαντήλα και κυκλοφορούν με παντελόνια; Ποιος μας ρώτησε εάν θέλουμε ν’ ακούμε το κάλεσμα του μουεζίνη μέσα στην πόλη που πέθανε ο Καραϊσκάκης για την ελευθερία της;

Η πολιτική ορθότητα είναι κοινωνική αρρώστια, είναι η σύφιλη του δημόσιου λόγου. Αντιμετωπίστε τους φορείς της αναλόγως.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!ΟΜΑΔΑ 2Ο ΑΦΓΑΝΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ 'ΜΑΧΙΜΟΙ' ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΤΕ!ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ!ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ!!Υ.Γ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ!!ΑΣΧΕΤΕ!!ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

οντως ασχετος.η φασαρια ξεκινησε μεταξυ αφγανου που πειραζε μια μικρη πολωνιδα και του μπαμπα της,ο αφγανος εφερε καμια 20αρια ακομα βγηκαν κι ελληνες απ τα καφε κι επεσε ,ξυλο!που ειδες ρε πρεζα χ,α και λαος??