Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2009

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ...

Χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία για το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η μαραθώνια συνεδρίαση της Γραμματείας της παράταξης.
Το μόνο σημείο στο οποίο υπήρξε συμφωνία είναι ότι αύριο το μεσημέρι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία.
Η συνεδρίαση της Γραμματείας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των κυρίων Τσίπρα και Αλαβάνου.

Η ένταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φανερή πλέον μετά την χθεσινή,όμοφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού,σύμφωνα με την οποία αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΝ,δηλαδή ο κ.Τσίπρας και με την απόφαση αυτή η αντιπροσωπεία του Συνασπισμού προσήλθε στη συνεδρίαση.

Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψαν ομόφωνα την πρόταση του ΣΥΝ και αντιπρότειναν, να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ και παλι ο κ.Αλαβάνος και μετά από ένα εύλογο διάστημα περίπου έξη μηνών να πραγματοποιηθεί οργανωτική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ,προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την οργανωτική δομή.
Σε δηλώσεις τους οι κ.κ. Θεωνάς και Ρινάλντι τόνισαν ότι δεν υπήρξε συμφωνία, σημείωσαν ότι έγινε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και τόνισαν την ανάγκη να ληφθεί απόφαση αύριο,ο κ. Γλέζος σε δήλωσή του είπε ότι όσοι περίμεναν την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκαν.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ προκειμένου να πάρει τις τελικές της αποφάσεις.


ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;;;
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;;
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ Ή ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΩΣΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ...ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ;;;
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
4-9-2009

5 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΖΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΞΕΤΑΙ
ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΕΥΛΕΘΕΡΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
ΨΗΦΟ

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα που τίθεται ευθέως είναι αν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, ή αν θα υπάρχει ΣΥΝ.
Αυτή είναι η σύγκρουση που γίνεται και θα πρέπει να καταλήξει με την επικράτηση της άποψης της διατήρησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ενότητα της δράσης είναι αυτό που μεγάλωσε αυτήν την προσπάθεια.
Η ηγεμονία που ζητάει ο ΣΥΝ χωρίς να ξεκαθαρίζει πολιτικά με ζητήματα (όπως π.χ.συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ) δεν μπορεί να υπάρξει.
Η ενότητα της δράσης της αριστεράς δεν έχει καταλήξει σε οργανωτικό σχήμα, άρα το ζήτημα της προεδρίας δεν μπορεί να λυθεί παρά μόνο σαν απόφαση συγκεκριμένης μάχης και όχι σαν καταστατικό δικαίωμα του ΣΥΝ, ακόμα και αν αυτός είναι η μεγαλύτερη συνιστώσα.

Ανώνυμος είπε...

sta paparia mas

Ανώνυμος είπε...

XIPNA MALAKA ALAVANO OSO PIO GRIGORA FIGI TO ARXIDI O TSIPRAS TOSO TO KALITERO VALTE OPION GOUSTARETE AFTOS INE REBESKES PLATIAZI LES KE MILA O MEGA PANTOGNOSTIS DIOXE TO KAKOMATHIMENO
AFTO THA ROTA SE LIGO GIA TI FONAZI O LAOS ........ KE THA DOSTE PANTESPANI XIPNATE VREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

dyalyste to to mikro mpourdelo na teleionoume epitelous