Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Ο άλλοτε παρουσιαστής των ειδήσεων της ΕΡΤ Σπύρος Χατζάρας ήταν ο ομιλητής στην χθεσινή εκδήλωση που οργάνωσαν αγανακτισμένοι πολίτες και η νεοναζιστική "Χρυσή Αυγή" στον Αγιο Παντελεήμονα.

Η θητεία του κ. Χατζάρα έχει συνδιαστεί με τις πιο αποκρουστικές στιγμές κυβερνητικής προπαγάνδας, την εποχή που ο Δ. Μαρούδας ήταν υφυπουργός τύπου στην κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου. Εξ αιτίας της κατακραυγής της κοινής γνώμης απομακρύνθηκε τα ερχόμενα χρόνια από την ΕΡΤ για να βρεθεί επί κυβερνήσεων Σημίτη στο γραφείο τυπου της Ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται στην Ελλάδα με το διαδίκτυο, απ όπου προπογανδίζει διάφορες αντισημιτικές θεωρίες, όπως πχ ότι η Ρωσσική επανάσταση ήταν συνομωσία των Εβραίων Νέο παράθυρο !!.
Από την εκπομπή του στο Blue Sky και τις στήλες του περιοδικού Ρεσάλτο Νέο παράθυροκαταφέρεται συχνά εναντίον των μεταναστών. Στο στόχαστρο του βρίσκεται και ο Γ. Παπανδρέου και ιδιαίτερα οι θέσεις του για τους μετανάστες.

Απο τα τελευταία κατορθώματα του, η δήθεν αποκάλυψη Νέο παράθυρο ότι ο Β.Μουλόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεργάτης της χούντας, επειδή είχε πάρει μέρος σε μια εκδρομή με αποστολή να παρακολουθεί τους φοιτητές -συνεργάτες της δικτατορίας που σπούδαζαν στην Ιταλία. Νέο παράθυρο
Η αρθρογραφία του Σ.Χατζάρα κατά του Β.Μουλόπουλου φιλοξενείται στην φασιστοειδή ιστοσελίδα "Εσχατη Γραμμή Ανασχέσεως" που καταγγέλει ως προδότες τους Καραμανλή-Παπανδρέου και έχει ως έμβλημα το σήμα των... δυνάμεων καταδρομών.

Περισσοτερα στο tvxs.gr

ΠΡΕΖΑ TV
24-9-2009

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΕΙ!ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΘΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΜΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ... ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

ο χατζαρας ηρθε,εσυ πρεζα γιατι δεν ηρθες?ταμπουρωθηκες στην τρυπα σου?αυτος που τραβαγε βιντεο πηρε εξτρα λεφτα απ τον κουλογλου για την εθνικιστικη(καμουφλαζ) αμφιεση του?

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρέζας τσιμπούκωνε κάτι Αλβανούς εκείνη την ώρα για να τους ξεκουράσει από το νυχτοκάματο του τρόμου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι λίγοι ρατσιστές στον Άγιο Παντελεήμονα που με την ανοχή των αρχών έχουν μετατρέψει τη γειτονιά σε Νότια Αφρική επί Απαρτχάιντ, είναι πηγή αηδίας και ντροπής γιά όλους τους πολιτισμένους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι οι λιγοι αντιρατσιστες που με την ανοχη των αρχων ηθελαν να μετατρεψουν την γειτονια σε καμπουλ καμποτζη και λαχωρη τι ειναι????τσιρακια??χρηματοδοτουμενοι κοπριτες??επαναστατες χωρις αιτια??χαρμανοπρεζονια??ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Σκουλήκια φασίστες και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις με χοντρομαλάκες σαν τον Χατζάρα τις μαλακίες σας εκει που σας παίρνει εδω θα σας λιώσουμε καθαρματα.

Ανώνυμος είπε...

ti να λιωσεις ρε σαχλαμαρα? τραβα κλεψε κανενα περιπτερο

Ανώνυμος είπε...

oloi anwnymoi mou eiste eseis pou vrizetai!!

etsi anwnyma kai gw sas stelnw sto diaolo.
evxaristw.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ψευτο επαναστάτες-αγωνιστές γιατί δεν ήρθατε ; Πάλι ξύλο θα τρώγατε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά, αυτές οι ''θαρραλέες'' επιτροπές κατοίκων τα βάζουν μόνο με φιλήσυχους Αφγανούς ή Πακιστανούς. Δεν πλησιάζουν, γιά παράδειγμα, Ρώσους, διότι ξέρουν ότι εκεί θα έχουν κακά ξεμπερδέματα. Έτσι, εκ του ασφαλούς, κάνουν τους μάγκες και τους πατριώτες. Τίποτα δε θα έκαναν χωρίς την ''προστασία'' της Χρυσής Αυγής, που παίζει το ρόλο τοπικής Μαφίας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ???ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΦΛΩΡΑΚΙ?ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ???ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΑΦΓΑΝΟΥΣ!ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ??ΕΜΕΙΣ ΦΥΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΝΥΧΙ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ

Ανώνυμος είπε...

6:23, πολύ συγκινητικό, ξένοι οπλισμένοι με μαχαίρια και ξύλα, να επιτίθενται σε σας που είσασταν άοπλοι και ανυπεράσπιστοι... Αφού φυλάτε τόσο ηρωικά την παιδική χαρά, να σας στείλουμε και στα σύνορα, μην πηγαίνει χαμένο τόσο ταλέντο.

Οι μελανοχιτώνες της προπαγάνδας της Νέας Τάξης και το δελτίο των 11. είπε...

Το γραφείο Τύπου της Νέας Τάξης, (Κούλογλου –indymedia & Cia), με στοχοποιεί επειδή πήγα στη συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμωνα.
Πληροφορήθηκα 2 αναρτήσεις. «Πρώην παρουσιαστής της ΕΡΤ ο ομιλητής στον Άγιο Παντελεήμονα»(TVXS , http://tvxs.gr/v21562), και «Ο γελοίος και άθλιος Χατζάρας κεντρικός ομιλητής στην σύναξη των διακοσίων αποβλακωμένων ακροδεξιών μικροαστών», (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1082806)

Το γραφείο τύπου της Νέας Τάξης απευθύνεται στους ολοένα και πιό λίγους ηλίθιους ,που παίρνουν γραμμή από αυτούς.
Η προπαγάνδα τους, έχει αποκαλυφθεί και τα σλόγκαν του αντιρατσισμού και του αντισιμιτισμού έχουν χάσει κάθε αξία.
¨Όλοι όσοι είμαστε ενάντια στη Νέα Τάξη,τους έχουμε «ξεσκίσει» ιδεολογικά, αποκαλύψαμε όλο τον μηχανισμό που τους χρηματοδοτεί και τους καθοδηγεί και τους απέμειναν μόνο, οι απειλές κατά της ζωής μας.
«Ρεσάλτο φλαμπέ», είναι το… «αστείο τους».
Φυσικά μπορούν να με σκοτώσουν. Αλλά οι απειλές από τούς Κούλογλου & Co, δεν θα με κάνουν να σιωπήσω. Όλοι θα πεθάνουμε κάποτε άλλωστε.Και αυτοί και εγώ.Θα τους ξεβρακώνω όμως μέχρι να πεθάνουμε.
Ωστόσο.
-Θα ήθελα να ξέρω αν τους προμηθεύει με αποσπάσματα από τις εκπομπές μου, η αμερικανική πρεσβεία ή η πρεσβεία του Ισραήλ;
Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι δεν βρίσκουν να με κατηγορήσουν για ένα πραγματικό περιστατικό.
Ότι γράφουν, για μένα είναι ψέματα.
Για παράδειγμα ο σωματέμπορας, «φίλος του Τvxs no_longer_safe»:Λέει:
1.«Τα τελευταία χρόνια ασχολείται στην Ελλάδα με το διαδίκτυο, απ όπου προπαγανδίζει διάφορες αντισημιτικές θεωρίες, όπως πχ ότι η Ρωσική επανάσταση ήταν συνωμοσία των Εβραίων !!.» Ψέμα. Υποστηρίζω με στοιχεία ότι ήταν συνωμοσία της ομάδας των τραπεζιτών του Λονδίνου.
2. «Από την εκπομπή του στο Blue Sky και τις στήλες του περιοδικού Ρεσάλτο καταφέρεται συχνά εναντίον των μεταναστών». Ψέμα. Δεν έχω καμία σχέση με το «Ρεσάλτο»,δεν καταφέρομαι κατά των μεταναστών αλλά, κατά της Μαφίας, των Εργολάβων, της «κοινοπραξίας Cia-Τουρκικής μυστικής υπηρεσίας-Πακιστανικής μυστικής υπηρεσίας, και της ελληνικής Ολιγαρχίας που κάνουν το «εισάγουν» τους λαθρομετανάστες.
3. «Απο τα τελευταία κατορθώματα του, η δήθεν αποκάλυψη ότι ο Β.Μουλόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεργάτης της χούντας, επειδή είχε πάρει μέρος σε μια εκδρομή με αποστολή να παρακολουθεί τους φοιτητές -συνεργάτες της δικτατορίας που σπούδαζαν στην Ιταλία».Ψέμα.Αντίθετα ρώτησα δημόσια τον κ.Μουλόπουλο, που έκανε τον μυστικό πράκτορα, ( agente secreto) ,να μας πει, «ποιος του ανέθεσε την αποστολή» και δεν απαντά εδώ και δύο χρόνια. Επίσης τον ρώτησα, γιατί δεν αποκάλυψε αυτός, τη «μαύρη κρουαζιέρα».
Τόσα ψέματα σε λίγες φράσεις;;;;
Να μου πείτε ο κ. Κούλογλου στο βιβλίο του για τη Ρωσία γράφει περισσότερα.
Ε! για μερικούς το ψέμα είναι επάγγελμα.
Για τον σωματέμπορο- «θεωρητικό» του indymedia, του συνιστώ να εξηγήσει στους αναγνώστες του την σχέση της κονοπραξίας των μυστικών υπηρεσιών ,με τη λαθρομετανάστευση ,την μαφία ,το εμπόριο ναρκωτικών και γυναικών, και στη συνέχεια να δικαιολογήσει τη χρηματοδότηση τους από αυτές τις πηγές.
Περαστικά.
Σπύρος Χατζάρας

Ανώνυμος είπε...

ο Χατζαρας ειναι ο μοναδικος που ΤΟΛΜΑΕΙ να χτυπησει το πουλημενο συστημα, με εκλογικο συνδιασμο που αποτελειται αποκλειστικα απο αγανακτισμενους πολιτες. http://www.ea2010.gr/

Εσεις τα ζωα, συνεχιστε να γραφετε ασυναρτσιες και μπουρδες για ταχαμω συνδεσμους με τη Χρυση Αυγη.

Και που ειστε... Για ελατε μια βολτα να ζησετε στον Αγ. Παντεημονα, γιατι απο τα ΒΠ μια χαρα ξερετε να μας παριστανετε τους αντιρατσιστες. Για ελατε εδω να ζησετε μεσα στα σκ@@@ των λαθραιων που βρωμαει παντου κατρουλιλα και να μην πω τι αλλο, να μεγαλωνουν τα παιδια σας μεσα στις αλλοδαπες πουτανες και να μην μπορειτε να κυκλοφορειτε στη γειτονια σας, και μετα θα σας πω εγω τι "αντιρατσιστικη" προπαγανδα θα κανετε.
ΖΩΑ
Ελατε στον Αγ Παντελεμονα να δειτε την περιουσια σας να παιρνει μηδενικη αξια απο την υποβαθμιση της περιοχης λογω λαθροΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

αφηστε το χατζαρα κατω γκεμπελισκοι αριστεριστες αντε φατε σκατα κοτες εβραιοδουλες

efi είπε...

TIII??? O XATZARAS ME TIN XRYSH AYGH??? TI LETE RE PSEFTARADES?? EDO TOU TIN EIXAN PESEI OI XRYSAYGITES SE OMILIA TOU SE KENTRIKO XENODOXEIO OPOU PAREVRISKOMOUN OPOTE DEN XORAEI AMFIVOLIA. OI ELLINES EXOUME ARXISEI NA DIAKRINOUME TOUS EPAGGELMATIES PSEFTES KANETE KRA APO XILIOMETRA.