Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

Στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκονται τα ευρήματα από τις δύο γιάφκες που ανακαλύφθηκαν χθες Τετάρτη σε μία διώροφη μονοκατοικία, στο Χαλάνδρι και σε ένα σπίτι, στο Γαλάτσι.
Στην έφοδο που έγινε στη μονοκατοικία βρέθηκαν εκρηκτικά, ένας ωρολογιακός μηχανισμός, πυροκροτητές, μία χύτρα, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και έντυπο υλικό, που παραπέμπουν στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς»
Επιπλέον, η έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ε.Λ.Α.Σ έδειξαν ότι η βόμβα που εντοπίστηκε είναι ακριβώς ίδια με αυτή που τοποθετήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο διαμέρισμα της υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Λούκας Κατσέλη, στο Κολωνάκι.

ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΥΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ...

Τα τέσσερα νεαρά άτομα που προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, τρεις άνδρες και μία κοπέλα ηλικίας από 20 – 22 ετών, κατά την εξέτασή τους από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση, ενώ αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα. Δήλωσαν φοιτητές και σπουδαστές, ενώ είναι γόνοι εύπορων οικογενειών, εμπόρων και επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είχε εντοπίσει τη γιάφκα στο Χαλάνδρι εδώ και τρεις εβδομάδες, ενώ οι συλλήψεις ήταν θέμα χρόνου, ειδικά μετά το χτύπημα στο Κολωνάκι.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, τα οποία εκτιμάται ότι είναι περισσότερα από δέκα.
Παράλληλα, στηριζόμενοι στη θεωρεία των "συγκοινωνούντων δοχείων" γι τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι συλληφθέντες και τα στοιχεία που έχουν βρεθεί ίσως και να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και των μελών του "Επαναστατικού Αγώνα" και της "Σέχτας Επαναστατών".

ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ....ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΧΩΝ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ...
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΩΣΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
24-9-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δε γελοίος Καρατζαφέρης δήλωσε σε μμε οτι ήταν από καιρό ενημερωμένος και υπέδειξε μάλιστα στην αστυνομία
να δράσει με μεγάλη προσοχή.

Και κάτι που μου έφερε γέλια:
κυρία, γειτόνισσα των συλληφθέντων,
αναφέρθηκε στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής λέγοντας
"κάποιοι κύριοι κουκουλοφόροι"
χι χι χι!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφήστε τα παιδιά ελεύθερα.
Δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
΄Αλλοι είναι πίσω από τις μπόμπες, ο πρέζας έχει δίκιο , πρέζας είναι αυτός.