Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ...ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;

ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ AEGEAN ΚΑΙ ΤΗΣ OLYMPIC AIR...

Ενδοκυβερνητικές τριβές, στο παρά πέντε των εκλογών, προκαλούν οι καταγγελίες του επιχειρηματία κ. Ανδρέα Βγενόπουλου περί «ευνοϊκής μεταχείρισης» της αεροπορικής εταιρείας Αegean.
Τα... ιπτάμενα στιλέτα που ανταλλάσσουν η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και ο υπουργός Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδης τροφοδοτούν με νέα επεισόδια τη μεγάλη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με φόντο τις γραμμές της Κωνσταντινούπολης που ανέλαβε η ανταγωνίστρια της νέας Ολυμπιακής.

Η κ. Μπακογιάννη, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Βγενόπουλου, μετακύλησε χθες την πολιτική ευθύνη για τα επίμαχα δρομολόγια της Αegean στο υπουργείο Μεταφορών, με βασικό επιχείρημα ότι αρμόδιος κρατικός φορέας για το θέμα είναι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Παράλληλα, μιλώντας στον City 99.5, έκανε λόγο για επιχειρηματικό πόλεμο, στον οποίο ενέπλεξαν την ίδια για να υπάρξει «σασπένς» και επανέλαβε ότι «η Δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση», εμμένοντας στην αγωγή της κατά του κ. Βγενόπουλου.

Με αφορμή την παρέμβαση της κ. Μπακογιάννη, συνεργάτες του κ. Στυλιανίδη επέμεναν ότι ο υπουργός Μεταφορών δεν γνώριζε για την επίμαχη γραμμή. Με στόχο η «αερομαχία» ανάμεσα στα δύο υπουργεία να μην πάρει διαστάσεις, το υπουργείο Μεταφορών απέφυγε χθες να προβεί σε επίσημη αντίδραση. Αλλά ο κ. Στυλιανίδης, με δήλωσή του εμπλέκει ευθέως το υπουργείο Εξωτερικών στην υπόθεση. «Ευθύνη του υπουργείου Εξωτερικών είναι να διευκολύνει, προκειμένου να αναπτύσσονται οι διμερείς και διεθνείς σχέσεις και να ενισχύεται η συνεργασία της Ελλάδας με τη διεθνή αγορά. Αυτό έπραξε και σε αυτήν την περίπτωση», λέει με νόημα ο υπουργός Μεταφορών, αποδεχόμενος ότι για τη γραμμή της Κωνσταντινούπολης υπήρξε ανάμειξη του ΥΠΕΞ.

Νωρίτερα η κ. Μπακογιάννη είχε δηλώσει (στον City 99,5) ότι «πιστεύει στην Ελλάδα της εξωστρέφειας», αλλά για την επίμαχη αεροπορική γραμμή υπέδειξε ως υπεύθυνη την ΥΠΑ. «Εγώ δεν ασχολούμαι με άλλου είδους υπουργεία... Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει υπογράψει, δεν έχω υπογράψει εγώ. Η ΥΠΑ ανήκει στο υπουργείο Μεταφορών, τι να κάνω τώρα;», ήταν η δική της φαρμακερή βολή.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ;;;
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: