Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2009

Ε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ VIDEO ΤΗΣ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ,ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ...

Έντονη ανησυχία δημιουργεί στις αρχές τις Γερμανίας λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, το νέο απειλητικό βίντεο κατά της χώρας το οποίο μεταδόθηκε μέσω του διαδικτύου.
Σύμφωνα με την IntelCenter, την εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ και παρακολουθεί την τρομοκρατία, στο μικρής διάρκειας βίντεο παρουσιάζεται ο Μπεκάι Χαράτς, ένας 32χρονος Γερμανός μαροκινής καταγωγής.

Πρόκειται για το τελευταίο βίντεο-απειλή κατά της Γερμανίας στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μπεκάι Χαράτς, ο οποίος φοράει σακάκι και γραβάτα, ενώ χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο "Αμπού Τάλα ο Γερμανός".
Στο μήνυμα του ο Μπεκάι Χαράτς προειδοποιεί τους Μουσουλμάνους να αποφεύγουν τους δημόσιους χώρους για δύο εβδομάδες μετά από τις εκλογές της 27ης Σεπτεμβρίου.
Την ύπαρξη του νέου απειλητικού μηνύματος επιβεβαίωσε σήμερα και η ΒΚΑ, η γερμανική Ομοσπονδιακή Εγκληματολογική Υπηρεσία αλλά τόνισε ότι δεν περιείχε συγκεκριμένη απειλή και χρειάζεται η περαιτέρω ανάλυση του.

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ;;;
ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
21-9-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα εξοπλιστικά της προγράμματα ναι ως προς το να έχει καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης για την τρομοκρατία αλλά να αυξήσει τις δυνάμεις στο Αφγανιστάν μετά από ένα χτύπημα δεν είναι λογικό το πιο λογικό είναι να τις αποσύρει όπως κάνανε και οι Ισπανοί νομίζω μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα