Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2009

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ...

Νέο μοντέλο αστυνόμευσης θα εφαρμοστεί στα τμήματα περιοχών όπου υπάρχουν πολλοί μετανάστες αρχής γενομένης από τον Άγιο Παντελεήμονα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της πακιστανικής κοινότητας.

Όπως σημείωσε ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης καθιερώνεται και πάλι υπηρεσία με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς για τα τμήματα μεταναστών, στα οποία επανέρχεται για να τα οργανώσει ο καθηγητής κ.Γιαπιτζόγλου. Στο πλαίσιο των αλλαγών αυτών, θα προσληφθούν ως διερμηνείς και αλλοδαποί που βρίσκονται νόμιμα στη χώρα μας οι οποίοι θα λειτουργούν, όπως είπε ο υπουργός, ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους μετανάστες και τους αστυνομικούς .
"Θέλουμε μια αστυνομία φιλική προς τον πολίτη" επανέλαβε το κυβερνητικό στέλεχος. Οι εκπρόσωποι των Πακιστανών έθεσαν στον υπουργό το ζήτημα που αφορά στον θάνατο του ομοεθνή τους στη Νίκαια, αλλά και το θέμα της απαγωγής μεταναστών επί κυβέρνησης Ν.Δ.
Ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης σημείωσε ότι όλα έχουν τεθεί υπόψιν της δικαιοσύνης και ζήτησε όποιοι στοιχείο έχουν να το προσκομίσουν, ενώ σχετικά με το άσυλο τους ενημέρωσε ότι πλέον το χειρίζεται αποκλειστικά το υπουργείο Εσωτερικών. Η αντιπροσωπεία δήλωσε ότι δεν ικανοποιήθηκε από τις τοποθετήσεις του και αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.

ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...
ΠΕΣ ΜΑΣ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑ ΙΔΡΎΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΊΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου προτείνω prezzaki να φτιάξεις ένα μικρό ίδρυμα με brand:PREZZA Center.Εκεί σαν καλός εθελοντής-ιδιοκτήτης θα μπορέσεις να εκφραστείς ελευθερα και να κάνεις πράξη,τα όσα προτείνεις(φυσικά τα έξοδά δικά σου)!!"Ο πρώτος εθελολοντής που έκανε πράξη το όνειρό του" Θα λένε οι ειδήσεις,οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα.Εγώ θα κάνω πρώτος την ανάρτηση με τα καλύτερα λόγια για σένα σε όλα τα "κορυφαία" bloggs!!Μουτς ρε!

Ανώνυμος είπε...

Λαθρομετανάστες ρε,τι μετανάστες!Μετανάστες γίναμε εμείς τώρα!!