Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2009

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΟΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Ο ΣΕΒ ΩΣΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ...

Την άμεση προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών στον δημοσιονομικό τομέα, τις οποίες έχει ανάγκη ο τόπος, ζητάει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με σημερινή του ανακοίνωση σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
“Είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τις κατευθύνσεις των προγραμματικών δηλώσεων-που βρίσκονται άλλωστε σε αντιστοιχία με το οικονομικό πλαίσιο αναφοράς του ΣΕΒ”, αναφέρει συγκεκριμένα ωστόσο προσθέτει πως “οι στόχοι δεν είναι όλοι συμβατοί μεταξύ τους -κάτι που σίγουρα θα επισημανθεί από την Ε.Ε. και τις διεθνείς κεφαλαιαγορές”.

Ακόμη τονίζει πως από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης προκύπτει ότι στο επόμενο διάστημα η οικονομική πολιτική θα κινηθεί στην κόψη του ξυραφιού σε προσπάθεια να αναζωογονηθεί η αγορά και να υιοθετηθεί ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης.
Τέλος ο ΣΕΒ δηλώνει έτοιμος να συνεισφέρει και να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, και προσθέτει πως “την ίδια ετοιμότητα θα επιδείξουμε και σε άλλα μείζονα ζητήματα, όπως η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, η διαμόρφωση νέου θεσμικού αναπτυξιακού πλαισίου, η προστασία του περιβάλλοντος, η αναζήτηση μίας βιώσιμης λύσης για το Ασφαλιστικό”.

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΩΡΕΕΣ...
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ...

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΕΒ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: