Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2009

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΤΕ;;;

Την αναβάθμιση της φύλαξης των συνόρων ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος υποσχέθηκε πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, μετά τη σύσκεψη που είχε με τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Θόδωρο Ρεντζεπέρη,τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Βασίλη Τσιατούρα, και αξιωματικούς των δύο Σωμάτων.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι στόχος του υπουργείου είναι η προστασία του πολίτη σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η αναβάθμιση και φύλαξη των συνόρων της χώρας,
"με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα".


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην αναδιάταξη της επιχειρησιακής δράσης σε όλα τα σώματα αστυνόμευσης και φύλαξης, μετατροπή του Λιμενικού σε επιχειρησιακή δύναμη Ακτοφυλακής και στη δημιουργία εθνικού πλαισίου κινήτρων για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών για μια επιστροφή με αξιοπρέπεια. Προς αυτή την κατεύθυνση δήλωσε ότι έχουν ήδη καταγραφεί 1.200 κρατούμενοι λαθρομετανάστες με μη παραβατική δραστηριότητα, οι οποίοι θα απελευθερωθούν από τα κρατητήρια και ακολούθως θα απελαθούν με την οικονομική στήριξη της κυβέρνησης, σε συνεργασία με μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι οι μετανάστες δεύτερης γενιάς, παιδιά που έχουν μεγαλώσει και ενηλικιωθεί στην Ελλάδα, υπό το καθεστώς του προστατευόμενου μέλους δεν θα απελαύνονται για τυπικούς λόγους μέχρι τα θέματα τους να τακτοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

"Η νέα πολιτική είναι η μηδενική ανοχή στην παράνομη είσοδο στη χώρα, στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση", δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισημαίνοντας: "δεν θα ανεχθούμε το δουλεμπόριο και τους παράνομους διακινητές ανθρωπίνων ψυχών, δεν αντέχει άλλο η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι".

"Θα γίνουμε ισχυρά αποτρεπτικοί με πλήρη "σεβασμό" στα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα σώματα ασφαλείας είναι φίλοι με τους πολίτες, θα καταπολεμήσουμε τη διαφθορά και τη βία", κατέληξε ο υπουργός.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤE ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ...ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.

ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ.
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΡΟΙ ΝΑ ΑΣΠΡΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΝΕΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ.