Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2009

ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!

Εκ του μηδενός ανοίγει το θέμα αδειοδότησης των κολεγίων η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. Όπως ανέφερε, οι σχετικοί φάκελοι διαβιβάστηκαν προεκλογικά για έγκριση, χωρίς καν να έχουν εξεταστεί. Τόνισε, πάντως, ότι προτεραιότητας της κυβέρνησης είναι το δημόσιο πανεπιστήμιο, «αυτοδιοικούμενο και αυτοτελές, εξωστρεφές με αξιολόγηση και λογοδοσία».

Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;
ΠΑΓΩΣΕ-ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ- ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ...
ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ,ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΟ;;;
ΦΥΣΙΚΑ...ΓΙΑ...ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΙΣΌΤΙΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ...
ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΣΥΝΝΕΦΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti πρόκειτε να γίνει αγαπημένο prezzaki;Τίποτα χειρότερο απο ότι γίνεται σήμερα δεν θα γίνει στον χώρο της παιδίας!Λειτουργεί και κανένα παναπηστήμιο;¨¨Ολα υπό κατάληψη είναι από τους αριστεροαναρχικοφασιστοναζί!Βοηθάνε και αυτοί κάπως τις κυβερνήσεις κατά βάθος,δεν νομίζεις;Βοηθάνε μιά χαρά τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών πανεπιστημίων,τρίβουν τα χέρια τους!!Μουτς ρε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κακό να υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά. Ο κόσμος πρέπει να έχει επιλογή.