Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2009

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ;;;

Οκτώβρης μήνας και ξεκίνησε ο χορός των καταλήψεων σε πολλά σχολεία της βόρειας Ελλάδας, παρ' ότι την έναρξη σήμαναν τα σχολεία της Τρίπολης Αρκαδίας.
Τα αιτήματα λίγο-πολύ γνωστά: αύξηση δαπανών για την Παιδεία, μείωση του αριθμού μαθητών ανά τμήμα, πλήρωση των κενών σε διδακτικό προσωπικό, άμεση διάθεση βιβλίων, επαναφορά της ενισχυτικής διδασκαλίας και το καινούργιο στοιχείο, αναστολή της λειτουργίας των ιδιωτικών κολεγίων.

Εβρος: Ολα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Νέας Ορεστιάδας τελούν πλέον υπό κατάληψη, ενώ σε κατάληψη προχώρησαν από το πρωί και τα Γυμνάσια Κυπρίνου και Βύσσας αλλά και το Επαγγελματικό Λύκειο Διδυμοτείχου.
Κοζάνη: Υπό κατάληψη τελούν τα 2ο, 3ο και 4ο Γενικά Λύκεια και το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο της πόλης, ενώ στην Πτολεμαΐδα μαθητές κατέλαβαν το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο και 2ο Γενικά Λύκεια και το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο.
Γρεβενά: Υπό κατάληψη τελεί το Γενικό Λύκειο Δεσκάτης.
Φλώρινα: Το Γυμνάσιο Φιλώτα και το Γυμνάσιο-Λύκειο και Επαγγελματικό Λύκειο Αμυνταίου.
Τρίπολη: Λουκέτο χθες για δεύτερη ημέρα στο 1ο και από χθες και στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Τρίπολης.

Σε ό,τι αφορά τα σχολεία της Αρκαδίας πάντως, πληροφορίες ανέφεραν πως χθες συναντήθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, Ευάγγελος Τσεκούρας, με εκπροσώπους της Ενωσης Γονέων Μαθητών Τρίπολης, που έχουν υποβάλει κοινό αίτημα προς το δήμο ν' αλλάξει το ωράριο εργασίας των σχολικών φυλάκων, όπου υπάρχουν, ώστε να μην καταφέρουν οι μαθητές να προχωρήσουν σε περαιτέρω καταλήψεις.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ...;;;

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ...
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,
ΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ;;;


ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Prezatv
oxi mono den ekviazo kai sikofanto,
protrepo akoma kai se episodia kai
katalipsis
opos kanei kathe kalo blog tis xlepas.

Ανώνυμος είπε...

Τα κωλόπαιδα ακόμα δεν άρχισε το σχολείο και βαρέθηκαν. Αγοράζουν ένα λουκέτο και μιά αλυσίδα δύο τσόγλανοι και αφήνουν έξω από το σχολείο 400 παιδιά. Τα περισσότερα από αυτά επειδή οι γονείς εργάζονται φυσικά δεν γυρνάνε στο σπίτι αλλά πάνε στις καφετέρειες που τα περιτρυγιρίζουν οι πρεζέμποροι και οι Αλβανοί γαμπροί.
Δεν γαμιέσε ρε πρέζα , η Διαμαντοπούλου σου φταίει τώρα.

Φυσικά οι πρώτοι που ενθαρρύνουν τις καταλήψεις είναι οι καθηγητές που ξεκινάνε τα ιδιαίτερα από το πρωί η πάνε στις δεύτερες δουλειές τους (μαγαζιά, φροντιστήρια, χωράφια κλπ).

Όλοι ευχαριστημένοι. Κλείστε τα μέχρι το πάσχα. Εγώ που δεν έχω δεύτερη δουλειά απλά θα καθομαι.