Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ Α.Τ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...ΣΤΟ 401 ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών στο τμήμα Αγίας Παρασκευής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων εξ' αυτών, εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης. Άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο, ενώ πέταξαν και μια χειροβομβίδα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401, ενω 2 απο αυτους ειναι βαρια τραυματισμενοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα.
Τέσσεις ένοπλοι με δύο μοτοσυκλέτες γάζωσαν το τμήμα..


ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΞΑΝΑ...ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
27-10-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλού κακού να κρεμάσουμε όλους τους μετανάστες...
για να είμαστε σίγουροι...

Ανώνυμος είπε...

Zoume se mia xwra, opou den thewreitai tromokratia o THANATOS 8 metanastwn (meta3y twn opoiwn gynaikes kai paidia) kai thewreitai tragiki symptwsi, kai parallila, o TRAUMATISMOS 4 mpaskinwn pou oles autes tis meres alwnizoun efamozontas to dogma tis midenikis anoxis, kai kanontas xrisi swmatikis vias, thewreite tromoratiko xtypima.

Stamata re preza k esy na anaparageis ta mpourdellokanala kai i moni diaforetiki ekdoxi pou parousiazeis na einai ta provatokatsika...

Filika

V for Vendetta είπε...

Είναι πολύ μαλακισμένα τα άτομα. Γιατί ρε κωλοπαίδια τα βάζετε με απλά μπατσάκια; Τί σας έφταιξαν; Άμα έχετε άντερα να πάτε να κάνετε τα ίδια σε αρχιδιαπλεκόμενους μεγαλονταβατζήδες που φρουρούμται από ιδιωτικούς λόχους μισθοφόρων σεκιουριτάδων. Αλλά δεν έχετε! Επαναστάτες της πορδής, προβοκάτορες της μπατσοεξουσίας...

ιστός είπε...

To παρακράτος δεν έχει....κράτος!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ζητήσει και άλλη συγγνώμη τώρα ο κ. Υπουργός; Πείτε του ότι το αίμα αθώων δεν ξεπλένει τις υπερβολικά μισαλόδοξες πράξεις του.

Ανώνυμος είπε...

To τυχαία ρε ηλίθιε που το είδες!Βλάκα, ε βλάκα!!Παρωδεία blog!¨Αντε σοβαρέψου λίγου γιατί μεταξύ σοβαρού και αστείου κάτι βλαμμένοι πολύ εύκολα χειραγωγούντε από τηλεόρασεις,ραδιόφωνα και ηλίθια blogs,όπως το δικό σου!!Είσαστε συνυπεύθυνοι όλοι σας για αυτό που θα ακολουθήσει και μετά δεν θα γελάτε καθόλου,μα καθόλου!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ... ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ INDY ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ; ΤΟΤΕ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος και εμπαθής για να λέει την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση ενατίον 7 αστυνομικών και πολιτών ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.
Η αριστερά και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ επωάζει το αυγό του φιδιού. Το πουσταριό και οι ψευτοκουλτουριάρηδες που έχει μαζέψει που για το σακατιλήκι τους μισούν την κοινωνία.
Αυτοί καλλιέργησαν το κλίμα προχθές που τους ενόχλησαν στην παρουσίαση του πονήματος Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ... (ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ).
O Λαζόπουλος πάντα τέτοιος ήτανε.

Είναι πολύ λίγοι για να καθορίσουν εξελίξεις.
Ο Γιώργος με τον οποίο ήθελαν ΅προγραμματικές συγκλίσεις΅δηλ να κυβερνάει το 4% το υπόλοιπο 96% τους την σφήνωσε καλά ,,, την σύγκλιση.

Ανώνυμος είπε...

Το απολαμβάνει ο Πρέζα μόλις κάνουν επίθεση σε αστυνομικούς,όταν όμως κάνουν κάτι οι αστυνομικοί μας πρίζει τα αρχίδια