Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ JEEP ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ....ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ...ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ...

Με δύο παρεμβάσεις της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή αντιμετωπίζονται θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του υπουργείου.
Η υπουργός ζήτησε τη ματαίωση της προμήθειας 53 αυτοκινήτων τύπου Jeep, προϋπολογισθείσας αξίας 1.800.000 ευρώ.
Παράλληλα, επανέφερε την προκήρυξη για τη χορήγηση υποτροφιών σε τέκνα κατά κύριο επάγγελμα γεωργών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και αλιέων και την κοινοποίηση της σε όλα σχεδόν τα περιφερειακά έντυπα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατά προτεραιότητα να φοιτούν σε σχολές με γνωστικό αντικείμενο σχετικό με τον Γεωργικό, Αλιευτικό Τομέα (ΑΕΙ και ΤΕΙ) ημεδαπής ή αλλοδαπής για την απόκτηση πρώτου πτυχίου και να προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.
Η Κατερίνα Μπατζελή γνωστοποίησε ότι στους υποτρόφους θα χορηγηθεί εφάπαξ ποσό 4.000 ευρώ.

Οι αποφάσεις της υπουργού εντάσσονται στο πλαίσιο εξορθολογισμού των κρατικών δαπανών και διάθεσης των συγκεκριμένων πιστώσεων κυρίως στις αγροτικές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

ΑΧ....ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ...

ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΝΟ....
ΑΪΝΤΕ...ΑΪΝΤΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
27-10-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό σου φταίει ρε Πρεζαλέκα; Γαμώ την μιζέρια σου μέσα

Ανώνυμος είπε...

Κιεσύ prezzaki συγκίνησες εμάς!!Μουτς ρε

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα κόψε τα χημικά, σε πειράζουν... Λεφτά στον απλό κοσμάκη δίνουν αντί να πάρουν τζιπάρες και σε ενοχλεί??? Μήπως άμα τους δίνανε τις τζιπάρες θα ήσουν ικανοποιημένος???

Ανώνυμος είπε...

mizere preza...

Ανώνυμος είπε...

αυτό μου αρεσει στο πρέζατιβι
είναι αμερόληπτο και κράζει τα πάντα και τους πάντες

εσείς δλδ τι θέλετε; να μιλαει μέσα απ την ψυχη σας;;;;

αν γινοταν αυτο εγω θα βαριομουν και δεν θα το ξαναδιαβαζα

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρέζα κούνα το κεφάλι σου να δεις αν έχει κλουβιάσει. Όταν οι ΝΔτες αγόραζαν λίμο και θωρακισμένα ήταν προτιμότερο; Αιντε γιατί μας έχεις κουφάνει πια

Ανώνυμος είπε...

mas douleuoune psilo gazi,autonohto den einai to na mhn provainoun se spatales thn wra pou kosmos peinaei ? dhladh xarh mas kanoune pou den tha paroune jeep?