Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2009

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΑΝΣΚΙ...

Απορρίφθηκε από την ελβετική δικαιοσύνη το αίτημα της προσωρινής αποφυλάκισης του Ρομάν Πολάνσκι, ο οποίος κρατείται για περισσότερο από τρεις βδομάδες.
Όπως ανακοίνωσε το ομοσπονδιακό ποινικό δικαστήριο της Μπελινζόν στη νότια Ελβετία, ο κίνδυνος διαφυγής του είναι αυξημένος λόγω των κινήτρων και των μέσων που έχει στη διάθεση του ο σκηνοθέτης.

Ο Πολάνσκι είχε ήδη στο παρελθόν διαφύγει από τις ΗΠΑ πριν από περισσότερα από 30 χρόνια για να αποφύγει δικαστική διαδικασία που άρχισε το 1977 και αφορούσε “παράνομες σεξουαλικές σχέσεις” με μια έφηβη ηλικίας τότε 13 ετών. Για αυτήν την υπόθεση, φυλακίσθηκε με την άφιξη του στη Ζυρίχη στις 26 Σεπτέμβρη.

Οι δικηγόροι του κατέθεσαν στις 29 Σεπτεμβρίου προσφυγή με αίτημα για προσωρινή αποφυλάκιση η οποία και απορρίφθηκε. Τονίζεται πως έχουν ακόμη τη δυνατότητα μιας τελευταίας προσφυγής στην ανώτατη ελβετική δικαστική αρχή, η οποία είναι το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο που εδρεύει στη Λωζάνη.

ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ,ΟΠΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ,ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΚΤΛ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ,30ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν βίαζε την μάνα σου , τα ίδια θα έλεγες ?

Ανώνυμος είπε...

o φονος και μαλιστα στη χειρότερη μορφή του οπως είναι η παιδεραστία δεν είναι για αστεία συμπεράσματα , λοιπον μη γράφεις ουτε για αστείο τέτοια τερατουργήματα , εκτος κιαν .......

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ΑΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ.

ΑΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΓΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο που έκανε ο Πρέζα στις 5:30μμ.