Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2009

ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑ LIDL ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;;

Για άλλη μια φορά οι πολυεθνικές τσαλαπατούν το δικαίωμα να εργάζεσαι, να είσαι μάνα και να συνδικαλίζεσαι. Έτσι αδίστακτα η πολυεθνική LIDL απολύει την εργαζόμενη πολύτεκνη Ματίνα Μακρή, φορτώνοντας την κατηγορίες για ταμειακά ελλείμματα, ενώ στην ουσία εκείνο που ενοχλεί την επιχείρηση είναι ότι η εργαζόμενη κρατούσε ψηλά το κεφάλι, συμμετείχε στο σωματείο της, αγωνιζόταν και διεκδικούσε για τα δικαιώματα τα δικά της και των παιδιών της.
Η εργαζομενη συνδικαλιζονταν με το ΠΑΜΕ και αυτος ηταν και ο βασικος λογος απολυσης της.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2009

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους έχει αναφέρει στην επιθεώρηση εργασίας; Μάλλον θα πρέπει να το έχει κάνει, οι συνδικαλιστές γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον το πώς πρέπει να δράσουν. Αν η κυρία ήταν όντως συνδικαλίστρια, σίγουρα θα το είχε δηλώσει γραπτώς όπως συνήθως γίνεται στις πολυεθνικές. Έτσι, δε θα μπορούσαν να την απολύσουν. Το ότι απολύθηκε, πάει προφανώς να πει ότι η εταιρία είχε αποδείξεις γιά τα ταμειακά ελλέιμματα που αναφέρονται.

Ανώνυμος είπε...

Ακομα και ετσι να ειναι, δεν φταιει η πολυεθνικη αλλα ο μαλακας ο Ελληνας που την επελυσε..

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει,θα προσλάβει με τα μισά χρήματα μια καημένη λαθρομετανάστρια που έχει και αυτή πλέον δικαιώματα!Φυσικά δεν θα σηκώνει καφάλι,δεν θα βγάζει ούτε ένα επιφώνημα!Θα δουλεύει και τα Σαββατοκύριακα ανασφάλιστη,(θυμηθείτε το αυτό)Θα ψηφίζει τις ίδιες κυβερνήσεις,που θα στηρίζουν τα συμφέροντα τις κάθε πολυεθνικής και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι!Κυρία Ματίνα Μακρή λυπάμαι πάρα πολύ αλλά έχουμε και 2.000.000 λαθρομετανάστες να σκεφτούμε!!

Ανώνυμος είπε...

11:25, αν αρχίζουμε να απομακρύνουμε το θέμα από την ουσία γιά να περάσουμε ρατσιστικά υπονοούμενα, τότε να πω κι εγώ ότι η κυρία Μακρή ίσως είχε προτιμηθεί επειδή είναι πολύτεκνη λόγω ποσόστωσης, σε βάρος μιάς άλλης κυρίας η οποία ήταν ανύπαντρη.

john είπε...

AEI ΨΟΦΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Απολυουν ένα εργαζόμενο απο ένα μαγαζί που σε βάζουν να υπογράψεις οτι δεν θα κάνεις ποτέ απεργία επειδή άσκησε το δικαίωμα του να γραφτεί σε σωματείο, το ξέρει όλος ο κόσμος και εσείς ψάχνετε να βρείτε ΚΟΛΟδιακαιολογίες για να πάρετε το μέρος του LIDL.

Αει στο διάολο, κομματοσκυλα και εξυχρονιστές της μαλακίας που σας δέρνει. Στατόψυχοι

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, φίλε John, που προσπαθούμε να σκεφτόμαστε με λογικά επιχειρήματα και δεν βρίζουμε ο ένας τον άλλον όπως κάνεις εσύ. Αν στη δουλειά σου φέρεσαι έτσι και σε απολύσουν, το ότι έγινε αυτό επειδή γράφτηκες σε σωματείο θα είναι γιά σένα μιά καλή δικαιολογία.

john είπε...

ωραία μαλακία πέταξες.

Πάνε γλύψε το αφεντικό σου, δώστου και την γυναίκα σου να την π... και πες του ότι θα τον πληρώνεις και απο πάνω που σου κάνει την χάρη να δουλεύεις.

Οτι τα αφεντικά των πολυεθνικών γαμ.. την ζωή χιλιάδων ατόμων καθε μέρα δεν μου κάνει εντύπωση. Αυτο κάνανε πάντα και όσο τους αφήνουμε.

Αλλά κάτι γλοιώδεις τύποι, "λογικοι" και παραδομένοι, σκυψοκολώληδες, τεμπέληδες και γλύφτες, όχι μόνο βρίσιμο αλλά και κάτι άλλο θέλουν. Σιγά μην είμαι και ευγενικός μαζί σου...

Ανώνυμος είπε...

Στο post δεν αναφέρεται πουθενά ότι είχαν βάλει τη γυναίκα αυτή να υπογράψει κάτι. Οπότε, ούτε ξέρουμε αν υπέγραψε, ούτε το περιεχόμενο αυτού που ίσως υπέγραψε. Στην ουσία δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη. Αν η γυναίκα έχει δίκιο, σίγουρα θα το βρει. Αν έκλεψε το ταμείο, όχι.