Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ,ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ..

Σχετικά με την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από τη νέα κυβέρνηση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να εκφράσω την πλήρη αντίθεσή μου στην κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης.
Ένα Υπουργείο που για λόγους εθνικούς έπρεπε να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την επίλυση του προβλήματος με τα Σκόπια.
Ποιο είναι άραγε το επόμενο βήμα;»

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την μετατροπή του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης σε Γενική Γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης
έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ μιλούν για αποκέντρωση, αλλά αντί να αναβαθμίσουν καταργούν το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Είναι μία κίνηση με προεκτάσεις στο εθνικό ζήτημα. Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον ν’ ακούσω την άποψη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που εκλέχθηκαν στη Μακεδονία και τη Θράκη. Εύχομαι το επόμενο βήμα της νέας κυβέρνησης να μην είναι η αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου Μακεδονία».


ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ;;;

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ...
ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;;;

ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
6-10-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τελειως μαλακες αυτοι οι δεξιοι...

Ρε ψεφτο-πατριωτες αφηστε τις παπαριες γιατι στο θεμα των σκοπιων τα λαθοι της δεξιας ειναι απιστευτα μεγαλα.
Εχετε γαμησει ολη την εθνικη οικονομια και σας πειραζει η καταργηση ενος αχρηστου υπουργειου που το μονο που εκαναν οι μακεδονες που δουλευαν εκει μεσα ηταν να ξυνουν τα αρχιδια τους.

Κλασικοι μαλακες δεξιοι βλεπυν το δενδρο και χανουν το δασος...

Unknown είπε...

Καλά τα λές ρε πρέζα tv αλλά οι εθνικιστές δεν πρέπει να κοιτάνε αυτές τις βλακείες.
Εδώ ετοιμάζει η Σοσιαληστική κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟΚ επίθεση στα εθνικά θέματα μας, με κατάργηση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης και αλλάγης του Status Quo στο Αιγαίο.

Διαβάσε εδώ σε παρακαλώ ένα ενδιαφέρον άρθρο απο την Λιάνα Καννέλη

http://newsfromuniverse.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια εγω θεσσαλονικη μενω και τουλαχιστον στο δρομο δεν εχει σχολιασει κανενας αρνητικα το θεμα της καταργησης του υπουργειου. Και στο φιναλε μια μαλακια και μιση ηταν ετσι κι αλλιως το ονομα ξεχαστε το και δεν ειδαμε και εργο ποτε απο το συγκεκριμενο υπουργειο.