Δευτέρα, Οκτωβρίου 19, 2009

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

Την ισχυρή βεβαιότητα που εκφράζει παγίως το ΚΚΕ, ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ταυτίζονται, διακήρυξε η γενική γραμματέας του κόμματος,
Αλέκα Παπαρήγα.

«Για μας οπωσδήποτε υπάρχει μια νέα σελίδα, άλλαξε η κυβέρνηση, αλλά νέα σελίδα πολιτικής δυστυχώς θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει», δήλωσε η κ. Παπαρήγα και ανέπτυξε σειρά επιχειρημάτων προκειμένου να πείσει για την ορθότητα των ισχυρισμών της.

Σημείωσε έτσι ότι η νέα κυβέρνηση δεν κατήργησε κανένα νόμο της Ν.Δ., γιατί και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν κατήργησε κανένα νόμο του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης, ότι όπως η Ν.Δ. έτσι και το ΠΑΣΟΚ θα εφαρμόσει το πρόγραμμα Αλμούνια, «δηλαδή το πρόγραμμα που οδηγεί στο τελικό γκρέμισμα το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης».
Κοινές πολιτικές μεταξύ των δύο κομμάτων διείδε και στην υπόθεση Cosco. Επανέλαβε εκ νέου ότι το ΚΚΕ τάσσεται κατά της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών και χαρακτήρισε τις όποιες διαπραγματεύσεις γίνονται «μακιγιάρισμα της υπόθεσης».

Σ' ό,τι αφορά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι τόσο οι αυξήσεις στις συντάξεις όσο και τα επιδόματα κάθε άλλο παρά ανάσα αποτελούν για τις εξαθλιωμένες οικογένειες.
Θεώρησε τέλος τροποποιήσεις χωρίς ουσία την αλλαγή στα ονόματα των υπουργείων. «Θα αλλάξει ο ρόλος των ΜΑΤ, θα αλλάξουν οι αντιτρομοκρατικοί νόμοι, επειδή το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έγινε υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;», αναρωτήθηκε και προέβλεψε «ότι η κυβέρνηση θα λέει ότι το ξύλο και τα ΜΑΤ και το χτύπημα των πολιτών είναι για την προστασία του πολίτη».

ΑΛΕΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ...ΩΣΤΕ ΠΛΕΟΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ...ΘΑ ΕΙΣΤΕ 4ο ΚΟΜΜΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
19-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το σημερινο προβλημα (ετσι που κανταντησε την Ελλαδα ο δικομματισμος)μπορει να λυθει μονον με ενα κρατος δικαιου που να υπηρετει τον Ελληνικο λαο,προσανατολισμενο στο τριπτυχο -εθνικη ανεξαρτησια,λαικη κυριαρχια,κοινωνικη δικαιωσυνη.Αυτοι που μας εφτασαν εδω(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,και οσυμπορεβομενος ΛΑΟΣ,απλα θα ειναι συνεχιστες του προβληματος που διαρκως θα διογκωνεται.Ενας διαγραμενος του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1985