Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2009

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις νεαροί που απολογήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.
Αφορμή για τα επεισόδια στάθηκε ο θάνατος Πακιστανού, ο οποίος όπως υποστήριξαν οι συλληφθέντες ξυλοκοπήθηκε απο αστυνομικούς.
Στους νεαρούς επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;;
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;;;
ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
22-10-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε prezzaki,κατά πόσο είσαι σίγουρος ότι τον σκότωσαν τον βιαστή Πακιστανό οι μπάτσοι;Εάν τελικά δεν τον σκότωσαν αυτοί,θα ζητήσεις συγνώμη από τους μπατσους για τους οποίους αναφέρεσε,δημόσια;Από την στιγμή που αναμένεις στοιχεία από τον εισαγγελέα,μάλλον δεν είσαι σίγουρος οπότε δεν έχουν άδικο όσοι θεωρούν παρωδία το blog σου.Οπότε,SHUT THE FUCK UP!!

Ανώνυμος είπε...

ποιον βιαστή ρε; Ύποπτος ήταν για απαγωγή ενός άλλου πακιστανού αλλά το θύμα ΔΕΝ τον αναγνώρισε άρα ήταν ΑΘΩΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

1:46 είσαι απλά ανενημέρωτος.

ρε πρέζα, δεν υπήρχε περίπτωση να καταδικάσουν τους νεαρούς. έπρεπε να λήξει το θέμα όσο πιο γρήγορα γινόταν, να μη γίνει ντόρος, αλλιώς θα έβγαινε προς τα έξω και το περιστατικό. "θα έβγαινε προς τα έξω" σημαίνει "θα το έπαιζε η τηλεόραση".

1:46, και κάτι άλλο.. αφού δεν το έπαιξε η τηλεόραση, δεν έγινε τίποτα.. δεν είναι είδηση, δε μας αφορά..

Ανώνυμος είπε...

1:46, ούτε εσύ φέρνεις καμιά απόδειξη γιά τον ισχυρισμό σου ότι ο νεκρός Πακιστανός ήταν βιαστής, απλά ρίχνεις λάσπη σε έναν πεθαμένο άνθρωπο. Επιπλέον, μπορείς να λες τη γνώμη σου, αλλά είναι τελείως ανάρμοστο να απαιτείς από κάποιον να το βουλώσει! Το Πρέζα είναι blog όπου όλοι, είτε συμφωνούμε με τα posts είτε όχι, μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα τη γνώμη μας, και δεν έχουμε ανάγκη από bullies, thank you !

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΑ??>ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΠΟΣΤ Ο ΠΡΕΖΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

αν γράψω "πρέζα, γαμ.. το μ.. της μ.. σου της που.." καλά θα κάνει να το κόψει.

μπορώ όμως να γράψω άνετα "πρέζα είσαι τσιράκι του πασόκ (ή της νδ κτλ.), είσαι μεγάλος κάφρος, το blog σου είναι ανενημέρωτο, εξυπηρετείς συμφέροντα" και δεν θα τα κόψει.

παραφράζοντας τα λόγια του πρίγκηπα να πω:
"πρέζες υπάρχουνε πολλές, δεν είναι μόνο το πρεζατβ.. το πρεζατβ όμως ενημερώνει.. αυτή είναι η μόνη διαφορά.."