Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2009

ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ,ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΡΩΣΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ...ΤΕΤΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

Προς 27 χιλιάδες ευρώ το ένα εμπορευόταν πλαστά διπλώματα του πανεπιστήμιου Χάρβαρντ συμμορία κακοποιών που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία της Μόσχας σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.
Ο επικεφαλής της διεύθυνσης οικονομικών εγκλημάτων στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης, Αλεξέι Σίσκο, δήλωσε σε ειδησεογραφικό πρακτορείο πως “τον Ιούλιο, αστυνομικοί της δίωξης του οικονομικού εγκλήματος αποκάλυψαν μία συμμορία κακοποιών, έργο της οποίας ήταν να διαθέτει πλαστά πτυχία γνωστών πανεπιστημιακών σχολών στο εξωτερικό, παραδείγματος χάρη του Χάρβαρντ προς 40 χιλιάδες δολάρια”.

Μέσω τραπεζικών καρτών, οι “έμποροι πτυχίων” εξήγαγαν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό ανέφερε ακόμη ο Σίσκο ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν από εδώ και στο εξής στο έργο της αστυνομίας καθώς όπως ανέφερε “ Ο κάθε εργοδότης ας είναι σε θέση να ελέγχει την αυθεντικότητα του πτυχίου που του παρουσιάζεται”.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;;;
ΛΕΜΕ...ΜΗΠΩΣ...;;;

ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: