Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2009

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ...

Έκλεισε ο 4ος όροφος του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης, καθώς μπήκαν νερά από την οροφή, ενώ έχουν αποκολληθεί και τμήματα της ψευδοροφής.
Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, λόγω των νερών που μπήκαν, δε λειτουργούν τα χειρουργεία του νοσοκομείου και η αίθουσα τοκετών που βρίσκονται στον 4ο όροφο.
Λόγω της κατάστασης αναβλήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεί και σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτο περιστατικό για χειρουργείο, θα διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο της Πελοποννήσου.
Να σημειωθεί ότι νερά μπήκαν και στο ισόγειο του νοσοκομείου, στο τμήμα του μικροβιολογικού εργαστηρίου, το οποίο δεν λειτουργεί.
Ειδικά συνεργεία εκτελούν εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών και την απομάκρυνση των ζημιών, ενώ ειδοποιήθηκε και η υπηρεσία επίβλεψης του έργου.

Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου διέταξε έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν τις πλημμύρες, ενώ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης σημείωσε ότι ''είναι θλιβερή η κατάσταση σε ένα νοσοκομείο που όδευε για εγκαίνια να παρουσιάζεται πλημμυρισμένο με τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος κινδυνεύει να καταστραφεί''.
Ο κ. Παπασταματάκης σημείωσε ότι θα ''πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κάποιοι, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποδοθούν κάποτε ευθύνες. Το νοσοκομείο πρέπει να αναβαθμιστεί όπως ήταν κάποτε κι όχι να υποβαθμίζεται'' .

ΜΑΡΙΛΙΖΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΔΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ γΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
16-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: