Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2009

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ...ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ;;;

Να αναλάβει το κράτος όχι μόνο τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αλλά το σύνολο της ναυπηγοεπισκευής της χώρας, ζήτησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κατά την επίσκεψή της στην επιχείρηση.
Επίσης πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί "ένας ενιαίος δημόσιος φορέας που θα αναγκάσει ακόμα και τους εφοπλιστές να αναθέτουν δουλειές στα ναυπηγεία, περιορίζοντας έτσι τα κέρδη τους".
Η κ. Παπαρήγα, είχε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων και επισκέφθηκε και το τμήμα Τροχαίου Υλικού.

Αναφερόμενη στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα, υπογράμμισε ότι πρέπει να απαιτηθούν τρία πράγματα από την κυβέρνηση:
α.να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης
αυτοί που κέρδισαν πριν από την κρίση

β.να πληρώσουν όσοι κέρδισαν κατά τη διάρκεια της κρίσης και να μπει εδώ και τώρα ένα τέλος στο μεγάλο κόστος των εξοπλισμών που πάνε για επιθετικούς σκοπούς και όχι για αμυντικές ανάγκες.

Συμπλήρωσε επίσης, ότι όσα δήλωσε αναφορικά με την κρίση, συνδέονται άμεσα με τα Ναυπηγεία, διότι δεν θα πρέπει "οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης".
Ακόμη χαρακτήρισε "απαράδεκτο" να υπάρχουν άνθρωποι που είναι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες "επειδή φτιάχτηκε μια εταιρία μαϊμού στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της κυβέρνησης και υποστήριξε, ότι επενδύσεις γίνονται όπου είναι πολλά τα κέρδη και ότι η θέση του ΚΚΕ συνίσταται "σε μια φιλολαϊκή ανάπτυξη για την Ελλάδα, μια ανάπτυξη όπου δεν θα γίνονται όλες οι επενδύσεις στους τομείς του τουρισμού, της ναυτιλίας και της πράσινης ανάπτυξης".

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΕΚΑ;;;
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ...ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΒΡΙΣΚΑΝ...
ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ;;;
ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΤΕ...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2009

1 σχόλιο:

Dimitrios Stergiou είπε...

Εντάξει, έλεος πια με το ΚΚΕ. Οι άνθρωποι ζουν σε κάποιο άλλο κόσμο, και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα

Από το άρθρο σου αντιγράφω:
Επίσης πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί "ένας ενιαίος δημόσιος φορέας που θα αναγκάσει ακόμα και τους εφοπλιστές να αναθέτουν δουλειές στα ναυπηγεία, περιορίζοντας έτσι τα κέρδη τους".

Κοινώς η Αλέκα θέλει το κράτος να μπει τσολιάς στον .. λούτσο μας που θα λεγε και η Μενεγάκη

Δεν φτάνει που όλοι πήγαν τις ναυτιλιακές τους αλλού για να γλυτώσουν τους φόρους, τώρα να φύγουν και οι υπόλοιποι..

Κάποιος παρακαλώ να εξηγήσει στο ΚΚΕ ότι το κομμουνιστικό μοντέλο απέτυχε στην πράξη, και ότι τέτοιες δηλώσεις τουε κάνουν γραφικούς...