Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ,ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΏΝ,ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

Μόνο όσοι δανειολήπτες δεν δηλώνουν με δόλιο τρόπο αδυναμία πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους θα μπορούν να υπαχθούν στην ρύθμιση των χρεών υπερχρεωμένων νοικοκυριών, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομίας.
Το σχέδιο νόμου ορίζει ότι σε περίπτωση που τα εισοδήματα του οφειλέτη και τα περιουσιακά του στοιχεία επαρκούν για την κάλυψη των δανειακών υποχρεώσεων τότε το αρμόδιο Ειρηνοδικείο μπορεί να δώσει έως 3 έτη περίοδο χάριτος για την αποπληρωμή των χρεών
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από το Ειρηνοδικείο ότι τα εισοδήματα, αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία του δανειολήπτη, δεν επαρκούν, τότε για 3 έως 5 χρόνια θα μπορεί να καταβάλει χαμηλότερη δόση. Ωστόσο με τη λήξη της περιόδου θα πρέπει να καταβάλει στην τράπεζα το 10% της συνολικής οφειλής.

Μόνο σε περιπτώσεις που ο οφειλέτης εμφανιστεί χρόνια άνεργος, ή αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα υγείας και αδυνατεί να καλύψει τις βιοτικές του ανάγκες, μπορεί να απαλλαχθεί οριστικά από τα χρέη, αλλά και πάλι θα ελέγχεται κάθε 8μηνο από το δικαστήριο αν παραμένει σε κατάσταση ανέχειας.

Από την πλευρά τους οι τράπεζες, με εξαίρεση την πρώτη κύρια κατοικία του δανειολήπτη, θα μπορούν να εκποιούν ώστε να αποζημιωθούν την εμπράγματη ασφάλεια του δανείου.
Από την ρύθμιση εξαιρούνται οφειλές προς τις εφορίες, χρηματικά πρόστιμα από το δημόσιο, αλλά εισφορές προς ασφαλιστικούς οργανισμούς.
Το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί προς ψήφιση στις 4 Νοέμβριου.
Ωστόσο, σοβαρό πρόβλημα αναμένεται να προκύψει με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και ειδικότερα με τη ρύθμιση που προβλέπει ότι οι τράπεζες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία και προσωπικά δεδομένα που απεικονίζουν την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του οφειλέτη.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΚΟΙ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
27-10-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MUAHAHAHAHAHAHAAH

OI ΠΡΩΤΕΣ 100 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ

ΜΕΤΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ας αποδείξουν πρώτα οι καημένοι δανεισμένοι, οτι δεν έπαιρναν αβέρτα καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές για Μύκονο, συνολάκια, αυτοκίνητα και μεζονέτες, και μετά να κλαίγονται και να απαιτούν να σβηστούν τα χρέη τους. Ξέρω περίπτωση ανέργου που χρωστάει 100.000 ευρώ σε διάφορες τράπεζες, γιατί ζει αραχτός, με τη συνταξιούχα μάνα του, και έχει εισόδημα από τις κάρτες.
Η κάθε κυρά Μαρίτσα έχει πάει διακοπές Κούβα, Ντουμπάι, Μέξικο και άλλους εξωτικούς προορισμούς και χαίρεται. Όταν έρχεται ο λογαριασμός, βρίζει τις τράπεζες. Αι σιχτιρ ψωνάρες. Είχατε και στο χωριό σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Η ΑΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.