Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ COSCO.ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΠ...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΑΜΕ...
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ COSCO
ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.


Να απορριφθούν οι αιτήσεις της Ομοσπονδίας Λιμενεργατών και του δημάρχου Περάματος, που ζητούν να ακυρωθεί η ιδιωτικοποίηση του λιμένα Πειραιά, εισηγήθηκε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου η σύμβουλος Επικρατείας κα Ευαγγελία Νίκα.
Εκπρόσωποι της εταιρείας COSCO, μετά τη συνάντηση με τον πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, καθώς έλαβαν τη διαβεβαίωση πως δεν τίθεται θέμα να καταργηθεί η σύμβαση για το λιμάνι του Πειραιά.

Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι στο λιμάνι, που απεργούν εδώ και εννέα ημέρες, αποφασισαν να απέχουν από την εργασία τους και το Σαββατοκύριακο, ενώ ο επιχειρηματικός κόσμος απηύθυνε έκκληση για λήξη της απεργίας, ζητώντας παράλληλα συνάντηση με την υπουργό Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη.
Εκατοντάδες φορτηγά αυτοκίνητα φορτωμένα με εμπορεύματα παραμένουν έξω απο τις πύλες του σταθμού
εμπορευματοκιβωτίων στον Πειραιά.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου κ. Πάρις Ευαγγελίου απέκλεισε το ενδεχόμενο να δεχθεί εμπορεύματα το Λαύριο, καθώς δε διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ...
ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...
ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...


ΠΡΕΖΑ TV
10-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: