Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ NATO ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ".

Ελληνες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί εκπαιδεύονται «μυστικά» σε δύο στρατόπεδα στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβουν τόσο την εκπαίδευση, διοίκηση και καθοδήγηση αφγανικών ταγμάτων μαζί με ντόπιους, όσο και να λειτουργήσουν ως σύμβουλοι συνοδείας και ασφάλειας στρατιωτικών εφοδιοπομπών!

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το παίζει «ψόφιος κοριός» για να μην φορτωθεί την ενίσχυση της ελληνικής παρουσίας στο Αφγανιστάν,αλλά έχει ήδη κάνει την μυστική συμφωνία για την αποστολή στρατιωτικής ενίσχυσης και έχει προγραμματίσει την αναχώρηση της πρώτης ομάδας για τις 25 Ιανουαρίου του 2010!!!

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όταν, μετά τη συνάντησή του με τον νέο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Pάσμουσεν, ρωτήθηκε αν δεσμεύτηκε να στείλει και άλλες δυνάμεις στο Αφγανιστάν, περιορίστηκε να πει γενικά ότι η Ελλάδα «συμμετέχει ενεργά» στο Αφγανιστάν όπως και σε άλλες αποστολές.

H νέα «μυστική» αποστολή των 104 στρατιωτικών αποτελεί δύναμη επιπλέον αυτής που υπάρχει σήμερα στο Αφγανιστάν και η οποία περιλαμβάνει τα 145 μέλη του τάγματος της Καμπούλ, 18 στρατιωτικούς γιατρούς και νοσηλευτές που εστάλησαν τον Ιούλιο για 4 μήνες και 4 εκπαιδευτές που συνεργάζονται ήδη με Αμερικάνους στην εκπαίδευση Αφγανών.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2009


pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: